-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
vargalex #10207 üzenetére
Igazad van! DD-WRT-vel a VLAN-menüben kivettem a WAN-port hozzárendelését a VLAN1-hez. Az enabled-pipát is kivettem a W-oszlopból, így a WAN most nem része egyik VLAN-nak sem. A 4-es LAN-portot viszont bejelöltem VLAN1-be (az 1..3-as portok maradtak VLAN0-ban), és innentől ugyanúgy működik a LAN4-port, mintha az lenne a WAN: szépen lekéri a címet a szolgáltatótól, és megy a netes forgalom, ha erre csatlakoztatom a modemet.
-
And
veterán
-
Gausz
aktív tag
Sziasztok,
nem az első ilyen routert állítottam be, de ez most kifog rajtam. Vidanetnél nem tudom belőni a wrt54gl-emet. Auto DHCP-n van, de címet már nem kap. Ha szgép csatlakozik, és a kapott címeket fixként beállítom routeren, akkor se hajlandó működni. Vidanetet felhívtam, mintha sokat tudnának mondani... indítsam újra modemet, routert, gépet, pont ebben a sorrendben, de semmi. Másnál volt már ilyen?
Köszi,
Peti -
And
veterán
válasz
gedikart #10203 üzenetére
Miért is kéne ezeket a bin-fájlban átírni?? E változók mind az nvram-ban (tehát a flash-ben) tárolódnak, így ha módosítás után elmented az értéküket, akkor azok a következő hosszú resetig (nvram törlésig) meg is maradnak. Kikapcsolt állapotban és áramszünet esetén is. Ha nem így lenne, akkor a te routerednél valami csúnya probléma van.
-
gedikart
aktív tag
Nekem annyi elég lenne, hogyha tudnám módosítani a tomato fw alapértékeit az én beállításaimnak megfelelően (Pl 192.168.1.1 helyett 192.168.1.246, AP helyett Wireless Ethernet Bridge, linksys SSID helyett a Saját SSID-m), így ezek lennének az alapértékek áramszünet esetén is.
Hogyan tudnám ezt a pár értéket átírni a bin file-ban? -
TeeJay
félisten
Tomato van rajta és mivel "csak" a WAN port sült ki benne így nem dobnám ki hanem használnám wifi továbbításra mert ugye 2 antennás és itt pesten olyan környéken vagyunk ahol 18-20 látható wifi hálózat van meg még kitudja mennyi láthatatlan
szóval kafa lenne erősíteni lakáson belül a jelet hogy ne legyen gond egyik másik szobában
illetve most 2 vastag falat kell a T-home HGW-nek átküldeni és elég gyengusz sajnos így...
na ezt tuningolnám fel valahogymajd próbálkozok
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest