Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zichie

    senior tag

    válasz Flashget #9829 üzenetére

    Cablestarhoz nincs 64bites driver?

    Magyarországon valóban kicsi a választék dvb-c tuner ügyben és ami van, az is drága. Én pl. a héten a Media Markt-ban láttam most egy dvb-t dvb-c analóg hybrid usb tunert, de horror ára volt. A pontos árra nem emlékszem, de 30 és 40 ezer között volt, ami irreálisan magas.

    Egyébként mi a gond az usb-s dvb-c eszközökkel? Nekem kifogástalanul működik, több órányi felvételt csináltam már vele hiba nélkül. Egy full transport stream gond nélkül átmegy usb-n. Mitől megbízhatóbb egy PCIe vagy egy PCI, mint az USB-s? Nekem pl. fontos szempont volt, hogy ne csak egy pc-ben tudjam használni, hanem az asztalin és a notin is.

    Értelemszerűen nem a magyar kínálatból kell dvb-c tunert beszerezni, hanem külföldről. Én ebay-en megvettem, másfél hét után megjött, beüzemeltem és használom, ennyi... Mégy csak ki sem kellett érte itthonról mozdulnom.

    Több dvb fórumot olvastam és úgy tűnik, hogy megpróbálják elrettenteni az embereket attól, hogy dvb-c tunert használjanak, ami elég szomorú. Az ok, hogy upc-nél nem megy, amit több helyen leírnak, de itt sem azzal kéne foglalkozni, hogy siránkozunk azon, hogy nem megy, hanem összefogni és megoldást találni rá, hogy menjen. Persze ez már nem egyszerű dolog.

Új hozzászólás Aktív témák