Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • x64

    aktív tag

    válasz bzoley #4237 üzenetére

    Tisztázzunk valamit. A hibajelenség: TV tökéletesen működik, vesz fel; a rádió szól, majd a felvételre kattintva elnémul (ha formátumnak mp3 van kiválasztva), illetve van hogy később megszólal (miközben megy a felvétel). Ilyenkor ahonnan megszólalt onnantól kezdve a felvételen is van hang. Ha leállítom a felvételt, akkor a hang mindenképp elnémul. A wma-s verzió esetén van hang felvétel közben, de a felvétel leállítása után elnémul a rádió.

    Beállítás ügyben szerintem egyrészt nincs túl sok variáció, és ami van azt mind végig próbáltam, másrészt az egyetlen működő (és logikus) variációban van hogy működik a program és van hogy nem. Tehát nem arról van szó, hogy nem megfelelően állítottam be, mert akkor egyáltalán nem működne (teszem azt mikrofont jelölöm ki az audio source-nak).

    Ehhez hozzájön még az, hogy nemcsak a gyárilag adott CD-n lévő drivert és programot próbáltam ki (először nyilván azt), hanem letöltöttem netről a legfrissebb drivert és a legújabb PVR2-t. Természetesen SP2-es, 2007.11. havi DirectX9.0c rendszerre tettem fel (már a kezdet kezdetén), semmi plussz bekavaró netes kodek pack ("Ace mega" és társai).

    Miután így sem ment, újratelepítettem az XP-t, csak az alaplapi drivereket tettem fel és a TV-tuner (immár legújabb) drivereit, PVR2-jét. Ezután próbálkoztam Chris TV-vel: dettó ugyanaz a hiba jelenség

    Végül mégegyszer újrahúztam a rendszert, ezúttal az összes driverből a létező legújabbakat szedtem le (alaplapi + tuner). És így is ugyanaz a hiba.

    Nem tartom magam kezdőnek, több gépet is összeraktam már, beleértve 3 éve azt az Athlonos konfigot, amiben simán, hibátlanul ment ez a tuner. Találkoztam már inkompatibilitással (főleg Vista esetén), de amit ez a tuner mezei XP alatt levágott, az mindent visz. Gyakorlatilag 2 napom ment el erre, telepítgetve, anyázva, fórumokat böngészve (beleértve az oldalad is).

    Nem hiszem, hogy ez a procedúra lenne a "normális" (érthetetlen, hogy a CD\DVD-k esetében miért "szűnt meg" a külön audio kábelezés...), szerintem jogos a felháborodásom, a magas lóról pedig jó volna ha leszállnál.
    Ha segíteni nem tudsz, akkor az ilyen kommenteket inkább tartsd magadban. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák