Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    Sziasztok!

    Van itthon egy hitvany Huawei HG8245H eszkoz, amin ki van kapcsolva a wifi, de ez natol, meg minden. Ehez van kotve egy TP-Link Archer AX20, ami meg wifizik, de nem tudja osztani az egesz hazban a netet. Most szeretnek egy olyan megoldast, hogy a telo, amikor jarkalunk a lakasban, csak szimplan atkapcsolodjon egyik routerrol a masikra. (Hogy hivjak ezt? Wifi mesh?) Az elso gondolatom megegy ugyan ilyen router lenne, de nem tudom mit allitsak be a routereken, hogy ugy franko legyen minden. Tudnatok ebben dsegiteni? Ja, es kell ra 3 LAN port.

    ■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
    Oreg valyog haz, 3 fallal arrebb.
    ■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná? Ezek közül mennyi az AX (WiFi 6) szabványt ismerő telefon, tablet vagy laptop?
    Tablet, 3-4 telefon, okos TV, asztali gep (jatek), laptop, x-box-ok.
    ■ Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
    50/20, ha jol emlekszem.
    ■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
    Hat, jo lenne bemenni 30 ezer jMF ala.
    ■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
    Az a mesh vagy mi a turo, nem tudom. Hogy ne kezzel kelje a telot atiranyitani egyik routerrol a masikra, hanem magatol menjen, megszakadas nelkul. Meg xboxot streamelni az asztali gepre.

    Jut is eszembe. A ket router (vagy wifi ap, vagy akarmi) nem latja egymast, meg amugy is kabellal lennenek osszekotve, a jatek miatt, de azt sem tudom, hogy mindketto mehet a Huawei egy-egy lan portjara, vagy egymassal kell osszekotni oket, vagy hogyan maskepp legyen bekotve, meg beallitva. Azt nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák