Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz Ittnemaz #30168 üzenetére

Túl vannak lihegve ezek a dolgok. Másfél éve még én is XP-n toltam, csak gépcsere miatt váltottam. De mai napig ugyanúgy elvégezné a dolgát, amire nekem kell, az alapvető rendszabályok betartása mellett.

Ha hirtelen itt teremne az öreg Ladám 1992-ből, az engem ma is ugyanúgy elvinne bárhová. Az XP is simán alkalmas lenne nekem a háztartási gép szerepére. Mindig SP integrált CD-t készítettem, arról telepítettem WinUpdate kapásból tiltva, nehogy összekócoljon valamit.

De ilyen témában mindenki csak hajtogatja a magáét, én meg általában csak röhögni szoktam ilyenkor, 12 év XP használat tükrében, WinUpdate nélkül, víruskereső nélkül, szoftveres tűzfal nélkül (router van csak).

Mivel az Álarc a felhasználókat megfelelően előkészített weboldalakon keresztül fertőzi meg, ezért a Kormányzati Eseménykezelő Központ szakértői azt javasolják a felhasználóknak, hogy a kéretlenül kapott elektronikus levelek megnyitásakor vagy az azokban mellékelt hivatkozásokra történő kattintás előtt mindig a megfelelő körültekintéssel járjanak el.

Hülyeség ellen nincs gyógyszer, ki mondta, hogy kattintgatni kell, ész nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák