Hirdetés

Aktív témák

  • GaborGh

    őstag

    válasz spyduck #27488 üzenetére

    "Inkább a jeges Dunába vetném magam mint, hogy ilyen gépet vegyek!" :)

    Ok, semmi akadálya csak szóljál időben, hogy ott legyünk a stábbal és Gyuri bácsival, ha esetleg túl hideg lenne a Duna :D

    Halleluja, ezt a hsz-odat már inkább nevezném szakmainak, mint az előzőeket, ebben végre vannak kézzelfogható tények amin lehet vitatkozni...

    "Szerintem nem normális aki megveszi!"
    "Mindig is tudtam, h sok nem normális ember van
    Az olyan userek véleménye akik csak a VGA miatt választanak egy típust meg van és meg is marad a véleményem. Egyszerűen vicc!"

    "160.000ft-ért? Én eleve nem vennék már erős VGA-s gépet ugyanis szervizelés szempontjából olyan mint egy tüdőnek a cigaretta. Fájdalmas és hosszú halál, de hát túlteszem magam ezen berögződésen is".

    Ez tökéletesen igaz amit mondasz, csak egy dolgot felejtesz el, nem mindenkinek ugyanaz a felhasználási területe mint neked, éppen ezért nem olyan gépet kell ajánlani a kedves fórumozóknak, amit te használsz, hanem ami az Ő igényeikre és pénztárcájukra van szabva.
    Szóval attól, hogy te még nem játszol és elég számodra az integrált vga, ezzel szemben nagyon sokan még szórakozásra, kikapcsolódásra, vagyis játékra keresnek notebookot, ahol igenis erős diszkrét kártyára van szükség, ha tetszik ha nem:
    GT540/555 GTX560...

    "Szóval 160k-ért játékra is alkalmas gép korrekt minőséggel és supporttal:
    Toshiba L750"

    Tökéletes ez a noti amit ajánlottál szinte minden szempontból ebben az árkategóriában, csak egy dolognak nem felel meg és ez az egy, a fő felhasználási terület a játék!
    GeForce GT 520M, szerintem ez nem kimondottan játékos vga, de javítsatok ki nyugodtan ha tévedek.
    Azt is megjegyezném, hogy ennek a típusnak gyengébb a kamerája, kisebb a HDD kapacitása, gyengébb akksival rendelkezik, 1 évvel kevesebb garancia és op. rendszer sincs hozzá.

    Mindezek fényében döntsék el a felhasználók, hogy melyik típusra van inkább szükségük, de semmiképpen nem mi.
    Felnőtt, okos emberek vannak itt a PH-en, akik megfelelő döntéseket tudnak tudnak hozni, az elhangzott szempontok alapján és jobban tudják mire van szükségük, mint mi.

    "Azt kéne megérteni, hogy ezek a csodák nem véletlenül kerülnek ennyibe! A consumer kategória arról szól leegyszerűsítve, hogy "olcsót a népnek"

    A felhasználók többsége otthoni, általános gépet szeretne, megfizethető áron, ez a consumer, nem értem miért kell boldog/boldogtalanra ráerőltetni az üzleti szériákat, ha nincs is szükség a fémvázra, fémházra, dokkolhatóságra, akkor ezt miért fizesse meg??
    Fizessék meg azok akik munkára használják a gépüket, folyamatosan hordozzák és óriási bevétel kiesésük van, ha esetleg meghibásodik a laptopjuk, ezért vannak nekik a drágábbnál drágább üzleti szériák.
    Aki csak otthon használja asztali gép helyett és csak játszani szeretne vele, szerintem azoknak elég egy consumer hosszú garanciával, jó hardverrel, op. rendszerrel...

    :R

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák