Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz Borote #27476 üzenetére

    Inkább a jeges Dunába vetném magam mint, hogy ilyen gépet vegyek! :)

    GaborGh: korszerű processzor, nagy HDD. Nem igazán ezeket a szempontokat kell figyelembe venni egy notebooknál.
    A legfontosabb az (1) anyaghasználat, lehetőleg ne lakkos, csili-vili csodákat és csak kopogós műanyag alkatrészekkel ellátott notebookot válaszzunk, mivel azok elfáradnak, eltörnek, kopnak,karcolódnak és még sorolhatnám (2) második a support, legyen jó sok itthoni szervize és azoknak megfelelő alkatrész ellátottságuk. Megnézném mennyi idő alatt javítanak meg egy Medion gépet mondjuk egy GPU hibával. Nulla support, nulla tapasztalat, számomra még az sem tiszta, h van-e Magyarországon szervizük, mert állításotok szerint van de kötve hiszem. Szerintem azok csak átvevőpontok. Ha mégis van,akkor kb akkor hulladék mint az MSI szervize ami nem a szerviz minősége miatt rossz hanem azért mert a gyártó egyszereűen nem tud megfelelő alkatrész utánpótlást biztosítani. (3) A használhatóság. Kényelmes, jó minőségű billentyűzet, jól használható kijelző, fejlett és hatékony hűtés rendszer és még sorolhatnám.

    Próbáljuk meg a HP, LENOVO, TOSHIBA, DELL, FUJITSU Lifebook termékeit választani továbbá olvassunk utána, hogy melyiknek milyen az anyaghasználata és mennyire használható.

    160.000ft-ért? Én eleve nem vennék már erős VGA-s gépet ugyanis szervizelés szempontjából olyan mint egy tüdőnek a cigaretta. Fájdalmas és hosszú halál, de hát túlteszem magam ezen berögződésen is. Szóval 160k-ért játékra is alkalmas gép korrekt minőséggel és supporttal:
    Toshiba L750

    Azt kéne megérteni, hogy ezek a csodák nem véletlenül kerülnek ennyibe! A consumer kategória arról szól leegyszerűsítve, hogy "olcsót a népnek". Ezt hogyan?
    - olcsó munkaerő (Kína) - kicsi pénz, kicsi munka, nagy szar, kicsi lelkiismeret furdalás
    - anyaghasználat - ha csak 1 cm anyagot spórolnak ki minden egyes modellből akkor több ezer darab esetén elég jelentős a bevétel. De hidd el, amin csak tudnak spórolnak.
    - tesztfázis - Ez jelen esetben szinte nulla.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák