Hirdetés

Aktív témák

  • spyduck

    nagyúr

    válasz Gazda1 #27507 üzenetére

    De láttam, én is bementem nemrég az Aldiba. De hozzáteszem, h nem kell ahhoz egy szinte ismeretlen gyártót megszemlélni, hogy eldönthessem, hogy vmi rossz vagy jó. A szakboltok nem árulják, szted miért? De láttam én már elég hasonló kategóriás gépet, kb egykutya mindegyik. Azt értsd meg, hogy egy kis gyártó nem tud jobbat csinálni olcsóbban, mint egy nagy gyártó. Az alkatrészek, összeszerelés stb.... nek az ára attól függ, hogy milyen nagy iparban csinálják, minél nagyobb egy gyártósor annál olcsóbban tudja előállítani a termékeket. Azt, h ezt a Medion-t ilyen olcsón adják annak igen egyszerű magyarázata van.Nulla support, nincs alkatrész ellátottság, nincs tesztfázis stb.... Ha ez neked megfelel akkor csak tessék vedd meg, vagyis már mind1.
    Viszont ez itt egy fórum ahova az emberek segítségért jönnek, ne tanácsoljatok nekik olyan notebookokat amiről magatok sem tudjátok, hogy mi. A "mi" az tág fogalom, mindent magában foglal (szerviz, anyag stb..).

    A hozzáállásod azt szimbolizálja amit a vásárlók többségnek, lineárisan gondolkodsz és nem tudsz azon túllépni, hogy "de hát a hardver és olcsó". A gyártó nem jótékonysági szervezet,ez vagy megérted vagy nem.

Aktív témák