Hirdetés

Aktív témák

  • Gazda1

    tag

    válasz spyduck #27488 üzenetére

    Nem értem, hogy miért nem normális, aki ilyet vesz?! Leestek a notebookstore eladásai? :DDD Szóval az a lényeg, hogy nem kötekedni vagy személyeskedni akarok, csak akkor én is kifejteném a véleményemet. Egyrészt gondolom még nem láttál ilyet, másrészt nem árt, ha utánanéztél volna a többi terméküknek is, mielőtt levonod a következtetéseidet.

    Nekem úgy tűnik, hogy a gépeiket a piac igényei szerint állítják össze, valamint mindenhol hosszú leírások, videók vannak, hogy informálják a vevőt. Én úgy látom, hogy valamilyen pluszt próbálnak nyújtani, alacsonyabb áron.

    Spórolás: ha spórolni akarnak, akkor minek az FSP táp minden gépbe, akkor már ott a Codegen, a többi komponensről nem is beszélve. Annyira a szóban forgó laptopról sem érzem, hogy spóroltak volna az anyaggal, mert kicsit még súlyosabb is, mint a hasonló kategóriás gépek (2,8 kg).

    Azt kellene még észrevenni drága barátaim, hogy azért, mert valamit nem ismerünk, még nem biztos, h xar. Állításainkat pedig alá kell támasztani tényekkel.

    Amúgy ma mindent Kínában gyártanak, ebből akár azt is gondolhatnánk, hogy a kínaiak már fejlettebbek, mert sokkal több gyártási tapasztalatuk van. Ezt most csak azért írtam, mert minden nézőpont kérdése, 19 vagy 1 híján 20. Amúgy az iPhone-okat is Kínában gyártják, gondolom azok is hulladékok, nem?

    Azért vettem ezt, mert nem akartam többet fizetni egy gyengébb gépért. Tudom a support meg az anyaghasználat.. nálam ezek voltak a másodlagos szempontok. A 3 év garancia meggyőzött, meg hogy közel lakom a szervizhez. Ha gond lenne vele, végső soron visszaviszem az Aldiba vagy veszek egy másik gépet és tanulok a hibámból.

    Következtetéseket csak tapasztalatokból kellene levonni. Amúgy senkit nem akarok rábeszélni, hogy ilyet vegyen. Ez is csak egy alternatíva.

    -... - Ne szórakozz, mert felborítalak a fülkével együtt! - De kártyás a fülke. - Akkor kártyás fülkével együtt borítalak fel!

Aktív témák