Hirdetés

Aktív témák

  • Naigen

    aktív tag

    válasz EstiloL2 #26909 üzenetére

    3 gondolat:
    1;
    Én azt nem értem, hogy miért van lehúzva a komplett Inspiron széria az n5110 miatt. Bár, mint látom ez sem egyértelmű, csak ipon tesztben, és az erre alapozott véleményekben (azért nem ajánlott, mert az ipon ezt írta, és társai). Az n5110 és a 7110 hűtése marhára nem egyforma, előbbinél közös csövön van a vga és a cpu, utóbbinál nem. Józan paraszti ésszel, ha belegondolok, az egy csövön lévők óhatatlanul melegítik egymást, míg a 2 csövesnél ez nem feltétlenül van így. Plusz ugye, ha nem egyforma a két hűtő miért gondolják sokan azt, hogy biztosan ugyanúgy teljesítenek.

    2; Az előszeretettel ajánlott y570-ről a lenovo saját shopjában sem egyértelműen pozitívak a visszajelzések, de a notebookcheck-en is linkelnek néhány 70%-os tesztet erről a gépről, igaz egy 90%-t is. És akkor nem beszéltünk még a Lenovo Ideapad szervizről.

    3; Az itt olvasottak és külföldi fórumokon leírtak nem győztek meg se pro se kontra a Dell kérdésben, de, ha ennyire best buy a Lenovo, gondoltam utánajárok. Igaz nem y570, hanem egy 17" G770 tulajt kérdeztem mi a véleménye. Nos, nem volt pozitív. Nekem leginkább a szerviz hozzáállása nem tetszett, egy alaplaphibás laptopra először azt mondják nincs hozzá alkatrész, majd idővel mégis közlik, hogy cserélve. A tulaj megy a gépért és ott szembesül a ténnyel, hogy ugyanaz az alaplap, ugyanazok a hibák egy állítólag főalkatrész cserén átesett gépen.
    Saját tapasztalat röviden:
    A minap hívtam őket, mert a "Lenovo EE Boot Optimizer"-ről ellentmondásos leírások voltak a neten, itt a ph-n is beszélnek zöldeket nem egyszer az emberek.
    Hívom őket, felveszik, megkérdem. Válasz:
    - Hát..
    - őőőő
    - hát, őőő sok új gép jött ki, mi egy márkafüggetlen szerviz vagyunk, meg kell nézni a gyártó oldalát.

    Nos, ha a NBD dell gari 3 évre vs. "Profi" szerviz néven futó tán nem annyira profi alapján kellene döntenem, könnyű helyzetben lennék, mert azért más, ha előtted javítják/cserélik, és megint más, ha azt mondják cserélték és hozzá se nyúltak. De sajna nem ennyire egyszerű dönteni :D

    Szavaz a hejesirok pártyára.

Aktív témák