Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • QG

    tag

    válasz QG #65921 üzenetére

    Végül egy LG 27MP38VQ-B monitort vettem. Egyelőre meg vagyok vele elégedve, leírom a tapasztalataimat, hátha másnak is segít.

    Jó nagy, sajnos a kávája elég széles, nekem meg szűkös a hely, éppen csak elfért. A betekintési szög remek, a színek alapból is jónak tűnnek. A háttérvilágítás viszont nem igazán egyenletes, a jobb alsó sarokban vagy egy tenyérnyi világosabb rész, aminek van egy sötétebb kerete, szerencsére csak egyszínű képnél látszik, olyat meg ritkán nézek. A talp rögzítése elég nehézkes, lapos fejű csavarhúzó kell hozzá, de nem elég mély a vájat a csavar fején. Meghúztam nagy nehezen, de így is leng vagy 5 másodpercig, ha csak megnyomom a bekapcsológombját.
    Időnként úgy döntött, hogy visszaveszi a fényerőt, és hosszan keresgéltem a neten, mire ki tudtam ezt kapcsoni. Nem a MENU gombbal elérhető menüben van, hanem a FUNC gombot kell kétszer megnyomni. Egyébként is nagyon béna a menü, szerencsére ritkán van rá szükség.
    A DVI csatlakozó iránya miatt merőlegesen kifelé áll a kábel, szóval nem lehet túl közel tenni a falhoz.

    + Jó nagy
    + Egyik legolcsóbb nem-TN paneles monitor 27"os méretben
    + Programozáshoz, Disciples 2höz, Game of Thrones utolsó részéhez használtam eddig, és tetszett amit láttam

    - Vastag keret
    - Nincs magasságállítás és pivot
    - Egyenetlen háttérvilágítás
    - Instabil talp
    - Rossz irányú adatkábelek

    Összességében tetszik.

    “Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák