Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirigó7
senior tag
Igen ismeri, mert én írtam ezt.
Mivel rendelkezem szinte az összes mostani Samsung típussal.
Nemrég megfordult nálam az Optiarc AD-7241S-AD-7243S is.
Végeztem mindegyik írásáról minőség tesztet, különböző mid-es lemezekkel. Így gyakorlatból fel tudom állítani ezt a sorrendet.Amelyek a legjobban szerepeltek nálam:
LiteOn iHAS 524 A
Sony Optiarc AD-7260S
Samsung SH-S223L
Samsung SH-S223F
Egy ismerősömnek van 223B-je, ő ugyan úgy megvan elégedve az írásminőséggel mint én az F-L verziókkal. Ő is tesztel évek óta KProbe-val. Ráadásként optikai meghajtók szervizelésével foglalkozik.,Amelyek jó írók,de nem minden mid-et pörkölnek az előbbiekhez hasonló meglepően jó írásminőségben.
Sony Optiarc AD-7241S
Sony Optiarc AD-7243S
Samsung SH-S222A
Samsung SH-S222L
A Samsung SH-S223C,ez egy kicsivel ezektől rosszabb.
Mert csak 12x-es sebességgel hoz, jó minőségű PIE-PIF írást.
Viszont ezzel a sebességgel megnő a Jitter 12-14%-ra. Tehát nem valami jó videó fájlok írására.Ha ilyen fájlokat akarunk pörkölni akkor a 4x-es írásebesség a jobb választás.Végezetül azok amelyek csak megfordultak nálam, és mentek vissza a boltba másnap.
LG GH-22NS50RBBB oem
Pioneer DVR-S18LBK dobozos
Alig volt olyan mid, amit 4x-es sebességen megtudtak jó minőségben pörkölni.
Magasabb sebességen, már csak gyenge vagy közepes írásokat tudtak véghezvinni. Sok gyengébb Ritek, CMC mid-nél, már alig alig fért bele a PIE 280, PIF4-es értékbe, a legjobb írásuk is. Még a Sony16D1 mid-el is meggyűlt a bajuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest