Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz w.miki #55071 üzenetére

    Szerintem ha annyira érdekli a dolog, hogy az említett összeget akarja beletenni, és csak kattintani akar, kíméld meg a csalódástól. Nem fogja érteni, miért nem kap jobb képminőséget egy budget gép + kitobi kombótól, amit most vett 135k-ért. Márpedig automata módban, OOC JPG-kkel, sötét kitobival nem lesz bentebb, normális háttérmosás sem lesz. Ennyiért biztos nem. Manuális lencsével talán, de nem fog manuálisan fókuszt állítani. Egyáltalán, obit sem fog venni hozzá. Csak azok táborát fogja növelni, akik sikertelenül próbálják eladni a budget cuccot a hardveraprón. De nem lesz bentebb prémium kompakt géppel sem. Tegyétek bele a pénzt egy jobb mobilba, ott az algoritmus majd dolgozik helyette, még "háttérmosás" is lesz. Nem kell mindenkinek fotósnak lennie, pláne, ha nincs is kedve hozzá
    De ez csak az én véleményem.

    Szerk: ezt a "hátha a jobb technikával jobb fotókat csinálok" dolgot lenne jó végleg elengedni mindenkinek fejben. Ez is olyan hobbi mint sok más, sok időt kell beletolni, és fejlődni, hogy az ember megtanulja használni a cuccokat. Nem a gép lövi a jó fotókat, hanem az ember.
    Ha kezdőként két kör után átülsz egy 1000-es mociról (mert nem haltál meg) egy MotoGP gépre, garantálom, hogy nem leszel gyorsabb egy kicsivel se, mert olyan messze van az ember a cucc határaitól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ugyanez igaz a fotós cuccokra. Én pl biztos vagyok benne, hogy baromira nem tudom kihasználni a cuccomat, és ez még nagyon sokáig így is marad.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák