Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    Kihajtható LCD-be is szeretnék belepofázni. Sokaknak bejön, főleg akik olyan bridge-ről tértek meg. Magam részéről, egyrészt ki nem állhatom az élőképet, úgy érzem magam mint CoD-ozás közben egy 2mp-es laggal. Másfelől más biztos ügyesebb nálam, de kihajtott állapotban esküszöm nem bírom rendesen koordinálni a fényképezőt, mégcsak véletlen sem arra fordítom amerre kellene. Legutolsósorban pedig szeretem, ha egy eszköz minél jobban egyben van, pl. kihajthatónál fent áll a veszély, hogy letörik.
    Akinek szerintem valóban előny lehet, aki sokat makrózik. De pl. kölköket igaz nem nagyon fotóztam, de egy mozgó ojjektumot örülök, ha OVF-el el tudok kapni, nemhogy egy tetű LV-vel.

    Rumos: Az R1-nél valóban a fő fegyvertény az objektív volt, ami most kb 160k (16-85VR nikon). Viszont kipróbálásnál megölte az evf-es használat, utólag belegondolva pedig lehet, hogy a bővíthetőség hiánya miatt is túladtam volna rajta. A d50-el már 4 lve boldog vagyok, és megmondom őszintén még most sem használom ki 100%-ban a tudását.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák