Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    Sziasztok!
    3 hete, segítség és szaktudás híján vettem egy Sony (kompakt) fényképezőgépet, amit azóta megbántam, mert silány képeket készít sötétben. Napos időben egyénként az én igényeimnek megfelelne, de mostanában elkezdtem hobbiból fotózgatni, és emiatt fontos lenne, hogy minden körülmény esetén jó kép szülessen.
    A lényeg: elvileg az e-digital 40napos visszavásárlást vállal(t) rá, és bár használtam keveset, ez kívülről nem látszik rajta. Az majd kiderül, hogy visszaveszik-e, de ha igen, akkor is csak ott tudom majd levásárolni a vételárat. Volt a kezemben egy sóbánya látogatáskor egy DSLR gép, és ez megvilágosított, nekem vagy MILC vagy DSLR kell, bár már most tudom, hogy a nagy mérete miatt utálni fogom... Na de mindegy a lényeg, hogy jó képek legyenek. A fenti sony árához max 35.000-t tudok hozzátenni, de nem lenne baj, ha inkább csak 25 lenne. Szóval 100-110 a plafon. Amennyiben innen (ár szerint rendezve) kellene valamit választanotok ebben az árben (100-110) akkor ti mint hozzáértők mit választanátok?
    Szempontok:
    - Magyar menü
    - Minél kisebb legyen (hordozhatóság)
    - Minden legyen mauálisan állítható
    - Objektív is legyen az árban, amivel most el tudom kezdeni használni (családi fotókhoz+tájképek, nem tudom, hogy az objektíveknél, hogyan mérik a zoomot, de ne 2-3x-os, hanem valamivel nagyobb legyen azért, ha lehet)
    - Későbbiekben ha vennék hozzá objektívet akkor ne a legdrágábbak közül kelljen választanom (Nem tudom, hogy ez gyártónként mennyire eltérő)
    Abszolút nem értek hozzá (még), ezért minden hozzáértő választ megköszönök. :R

Új hozzászólás Aktív témák