Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz smallmer #20156 üzenetére

    "csak szeretném ebben az árban a legjobbat"

    Akkor nagy kár ha pont a Pentaxot élből elveted mert te inkább a legjobban reklámozott márkákból szeretnél. Rosszul azokkal sem jársz, de ha a videózás nem fontos, akkor pont a K-500 lenne a legkiforrottabb, legösszeszedettebb váz a kategóriában.

    De nem te vagy az első aki semmi mást nem mérlegel, csak a Canon/Nikont. Tízből nyolc fórumozó bejelenti, hogy végre sikerült döntenie valamelyik nem Canon/Nikon márka mellett, elmegy megvenni. Majd amikor visszatér, akkor közli, hogy vett egy Canon/Nikon vázat.

    Szerintem vedd meg random valamelyiket, tényleg nem fogsz rosszul járni egyikkel sem. Tanuláshoz, hosszú távra, beleszámítva azt, hogy fejlődni fogsz és nőnek majd az igényeid (pl: normális kezelőszervekre), arra a Pentax K-500 a bestbuy ennyi pénzért. De ha veszel egy Nikon D3200-at vagy D5100-at, azzal sem kerülsz hátrányba például képminőségben, ugyan olyan Sony szenzor van mindegyikben, eléggé hasonló teljesítményük van. Különbség a kezelőszervekben és a kereső minőségében van, ebben a Pentaxnál van az előny.

Új hozzászólás Aktív témák