Aktív témák
-
Új topik nyílt a monitoroknak, a kérdéseket a továbbiakban ott tegyétek fel.
Milyen monitort? A-tól Z-ig, és a legkisebbtől a legnagyobbig.
-
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Kinéztam pár Samsung monitort:
E2220NW
B2230W
B2240WIsmeri valaki, melyiket érdemes megvenni?
Köszönöm! -
megint én
őstag
Hali emberek!
Kérdeztem már, de nem tudom melyik topicban kaptam rá választ...
Megint megkérdezném mert most vennék monitort!
Mitől fáj az ember szeme a különböző monitoroktól.
Most melóhelyen egy ősrégi LCD van valami V7 a márka ettől nem fát Most otthon egy AOC f22s+ van az szinte megvakít. Előtte volt egy LG FLATRON w2253tq ez volt eddig a legjobb ettől nem fájt. Előtte Hanns-G az sem volt a legjobb. Szóval a lényeg, hogy most vennék, és egy olyat szeretnék ami a lehető leges leg szembarátabb! Max 60K van rá, 1920x1080ast szeretnék minimum, ezért még beírom a 23-24'es topicba. És ha lehet, akkor 2ms legyen, 75mhz -
kacsyx
aktív tag
TN paneles monitort nem szeretnék, fontosak a szép színek, jó látószögek. Az a 6 ms a 2-höz viszonyítva pedig nekem bőségesen belefér, szabad szemmel 1 méterről nem sokan tudnák megmutatni mi a különbség.
A fullHD-s U2211H-t úgy néz ki elvetem, mivel újra elérhető lett több helyen is az U2209WA ami játékokhoz jobban fog passzolni. -
SLYM
veterán
22"-os 1920x1080 monitort milyen távolságból kell nézni? lehet így elsőre hülyének tűnik a kérdés, de szerintem fontos ezt tudni. van valami optimális "nézési távolság?"
-
Grifid
aktív tag
Én inkább ezt ajánlanám. Nagyon jó a cucc
Ja és játékhoz olyat keress ami 2ms-es. -
nuendo
tag
ha HDMI kimenetre kötöm a monitort szebb képet ad mint a VGA-S -re kötném?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Volt...múlthéten. Mostmár sokkal későbbre igérik.
nuendo: Ez igy ebben a formában nagyon nem igaz. Nehezebben olvasható, mert kisebbek a betűk, meg persze minden. De akinek jó a szeme, az meg pont ezért lehetséges, hogy kedvelni fogja, mert sokkal élesebbnek hat minden. Lásd pl. iPhone 4 retina display is erre épit, hogy annyira aprók a pixelek, hogy nem tudja a szemed elkülöniteni őket egymástól, igy sokkal szebb rajzolatúak a dolgok rajta. Tehát ha jó a szemed, vagy legalábbis elég közel tudsz ülni a monitorhoz (persze nem kell belebújni
), akkor az is meglehet, hogy jobb lesz a 22" méretben a fullHD felbontás, mint egy kicsivel nagyobb fizikai méretű monitoron.
-
northmahri
tag
A lényeg hogy egy 22" monitor, akár CRT, akár LCD elég optimális egy bizonyos felbontásig.
Namármost a FullHD azaz 1980x1080-as felbontás sokak szerint túl nagy egy 22" monitorhoz. Hogy mért? Mert a betűk eléggé kicsik lesznek, és néhány programmal is nehezebb lesz így dolgozni kis felületen, nagy felbontáson. Mondok egy hasonlítást: 19" monitoron 1400x900-as felbontást használni majdnem u. a.
Személy szerint nekem bejönnek a kicsi betűk már hozzászoktam.
Amúgy meg meglehet oldalni a problémát.
Az asztalon 1680x1050-esre rakod a felbontást vagy amire tetszik, és a játékokban meg fullHD-re nyomod.
Én is így nyomom. -
nuendo
tag
üdv mindenkinek!
páran irtátok hogy nem ajánlatos 22es monitort full HD-ra használni?
miért? megtudnátok magyarázni nekem? mert ezt nem értem -
TheBigM
csendes tag
Üdv!
22"-os TFT keresek fullhd felbontásban, 40000Ft környékén, leginkább filmnézésre, böngészésre használnám. Szerintetek milyen márkájú, és típusú monitort lenne érdemes venni?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
northmahri
tag
Tudna vki segíteni?
Egy szép színekkel bíró 22'colos LED háttérmegvilágításu LCD-t keresek.
A monitor csak géphez lesz használva, és ezért a színeket szoftveresen is tudom változtatni.
A kontraszt és a gamma értékeket úgy szeretném változtatni h eggyet a filmnézéshez eggyet a játékokra. -
törölt tag
Hello!
Ha később úgyis lesz erősítés videókártya fronton szerintem veheted a nagyobb felbontással bíró U2211H-t is. Azonban azt érdemes figyelembe venni, hogy az U2211H FullHD felbontása valamivel kisebb területen oszlik el mint a 2209W 1680x1050-s felbontása. Így a pixelsűrűség az előbbinél jóval nagyobb lesz, amint ez látható is az alábbi [linken]. Tehát minden jóval kisebbnek hat majd az U2211H-n. Azt, hogy ez számodra nem zavaró-e, azt a monitorok személyes szemrevételezésével tudod eldönteni.
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan nyugdíjazom az asztali gépemet, a CRT monitorokkal együtt. Már meg is vannak a konkrét típusok amelyek közül választani szeretnék, egyedül az már csak a kérdés, hogy elsősorban játékhoz melyiket válasszam.
A két monitor a Dell UltraSharp 2209WA illetve az UltraSharp 2211H. A kettő között a legnagyobb különbség a felbontás: a 2209WA 1680x1050-es, a 2210H pedig 1920x1080-as.
A gép amihez venném:
Phenom II 955BE és egy HD4850 512MB-os videokártya. A VGA-t csak átmenetileg tenném a konfigba, addig amíg nem normalizálódik kicsit az HD5850 vagy GTX460 ára.
Leginkább Bad Company 2-vel játszanék.Szóval a kérdés, hogy melyik legyen inkább, annak tükrében is, hogy később kap a rendszer egy erősebb videokártyát.
Köszi előre is!
-
sumi4623
tag
sziasztok! szerintetek érdemes beruházni erre a monitorra SAMSUNG LD220? válaszotokat köszönöm!
-
Viktor89
aktív tag
ERRE vki? Nem akarom elhinni,hogy senkinek nincs ilyen monitorja. Azért érdekelnének a beállítások,mert elég furcsák a színei,nem élethűek... Amúgy feltelepítettem a drivert hozzá,de csak annyit írt ki,h sikeresen telepítve. Ezután hol kéne beállítanom?
-
mpeti3
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én kinéztem magamnak egy monitort a BENQ V2210 ECO monitorját! Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket? Én az ipon tesztjében jókat olvastam róla, egyedül a betekintési szögekkel volt gondjuk de az nem annyira lényeg mert kb ugyis egyedül fogom használni. Esetleg még azon a dolgon gondolkozom hogy nem-e kicsi ez a full hd felbontáshoz (ami visszaolvasva itt is sűrűn előjövő téma)?
Meg azt szeretném még kérdezni hogyha én ezt a monitort vagy bármilyen másik típust laptoppal szeretném használni és a laptopomnak csak d-sub kimenete van akkor a digitális DVI, HDMI csatikat ki se tudom majd használni? Mert nézegettem én, de csak ilyen méregdrága konvertereket találtam pl: [link]
Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában úgyhogy elnézést a tudatlanságomért és köszi a segítséget előre is!
-
kNG
senior tag
Szia! Ilyet én is tapasztaltam, de én nem LED monitornál, hanem sima full hd tft-nél (ASUS VH222D), az igazán extra monitoroknál (mint pl. Eizo széria) ilyen probléma nem lép fel...magam sem tudom hogy mi miatt lehet ez, de a valós életben ilyen "környezetben" ritkán dolgozik az ember, így engem ez annyira nem is zavar!
-
Landon
őstag
Sziasztok,
LG E2240T-ről (LED) mi a véleményetek?
Én nemrégiben vettem egy ilyen monitort és szép nagyon meg minden csak most nemrégiben vettem észre vmit ami nem tudom normális e. Igazándiból alíg lehet észrevenni de legfőképp szürke háttérnél ill. szürke "elemeknél" olyan mintha látszódna iszonyat halványan egy ilyen vibráló pontháló/csíkhálószerűség, nem nagyon tudom leírni a jelenséget mert olyan mintha az én szemem "csalna meg" mivel ha közelebb hajolok akkor természetesen nincs ott semmi. Arra gondoltam h esetleg a LED monitoroknál ez normális. Bár mondom annyira ritkán tűnik fel... lehet csak a szemem fárad. Olyasmi picit mint ha a frissítéssel lenne vmi és ezért látszódna ez. Elnézést az idióta megfogalmazásért remélem azért vmennyire érthető a dolog.
-
northmahri
tag
Üdv,
Egy LED háttérmegvilágítású 22' monitort szereték venni.
A Samsungban sosem csalódtam, úgyhogy remélem most se fogok.
A kiszemeltem: BX 2250, annyira új monitor hogy egy nyamvadt tesztet sem látok róla.
Ára:60ezer
Szerintetek jó választás, azért egy tesztet tuti megvárok, mert a színeinek is jónak kell lennie nagyon, de valahogy túl olcsónak tűnik ilyen specifikációval. -
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Akinek SAMSUNG 2233BW monitorja van az leírná,h milyen beállításokat használ??
Leginkább az RGB és a GAMMA beállítás érdekel,de jöhet fényerő ill. kontraszt is.
Előre is köszönöm! -
Nova96
őstag
Nem tudom ide tartozik de van egy BenQ e220hd monitorom régebi verzoó VGA kimenetel és van VGA-HDMI átalakitó[link] a képen van R/L DV/5V na ezek mik igy láthatatlanba nem akartam megvenni
Elöre is kőszi és bocs ha nem ide kellet volna.Szerk: PS3hoz lesz vagyis még venni kellesz hozzá HDMI-HDMI kábelt?
-
Salvador Dal
csendes tag
Köszönöm kielégítő válaszod. Kártya marad (nem is hinné az ember, hogy mennyi erő rejlik benne
), pc marad, xbox nem lesz. Válság van.
Én ugye 1280*1024-be gammázok, full graffon. Mondjuk az AA-t mindig nullára veszem. Régebben se használtam soha. Akkor kereshetek tovább moncsit játékra.
-
sumi4623
tag
sziasztok! szeretném megkérdezni h [link] erről a monitorról mi a véleményetek? megéri e az árát? meg ha esetleg megtudnátok mondani h mekkora az alap felbontása mer azt nem találtam sehol.válaszotokat előre is köszönöm
-
kNG
senior tag
Továbbá annyit még hozzátennék, hogy én általában 1920x1080-ban (mivel így éles a kép) és max. textúrabeállítások mellett játszok...ha ebből le tud adni az ember, akkor a magas felbontás sem lesz akadály, és a kép is tűéles marad
apropó, élsimítást legtöbbször hanyagolom (a kártya nem elég erős ehhez már)!
-
kNG
senior tag
válasz
Salvador Dal #9186 üzenetére
Szia!
A monitor maga mindenképpen jobb, szemkímélőbb is lenne, kevesebbet is fogyasztana, nagyobb képernyő stb., de a natív felbontása ennek gondolom (ha full hd) 1920x1080 vagy 1900x1200 lesz...a kép csak natív felbontásban tűéles, magyarán ilyen felbontáson is kéne gamelned, ha játszol ez azért fontos szempont, mert oda sztem már kevés lehet a 9800GT...én a HD 5770-emmel full hd-ben gamelgetek, de néha azért eléggé leterheli a karit...nem azt mondom h játszhatatlan, de érződik hogy ide már kéne egy hd 5850, vagy egy GTX 460 1GB és akkor már frankó lenne...vagy még 1 tipp, ha játékra kell, akkor el kell felejteni a PC-t, és akkor xbox360 gamere, pc meg maradna így minden másra...
Bocsi ha kicsit hosszasra sikeredett, csak ugyanebben a cipőben járok mint te, csak nekem már megvan az ASUS VH222D-m
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok...
Kéne egyik haveromnak 2db 20"-os monitor amit pivotba használna, azaz kéne ezzel a kunkcióval rendelkeznie, és DVI legyen rajta... és tudja az 1600x1200-as felbontást...(mielőtt kérdeznétek miért ide irok miért nem a Miylen 20"-tft-be, azért mert itt remélem hamarabb kapok választ mint ott...)
Minél jobb áron kéne, valahogy így lenne használva, ezért kéne..
Válaszotokat előre is köszönöm...
-
Salvador Dal
csendes tag
Sziasztok!
Tesco-ba lehet most kapni samsung syncmaster 2243 full HD-t 40000-ért. Csak RGB-s csatija van vagy hogy kell írni. Most egy Philips 109E5-öt nyúzok. Ezen is csak régi csati van, de gyönyörű a képe. Játékra kellene. Érdemes beruházni rá? Msi N9800GT adná neki a jeleket (hátha fontos). -
tka
tag
válasz
Nyugdíjas #9174 üzenetére
Szia!Az UT elég gyors játék.Szerintem ez az imputlag túl van lihegve egy kicsit.Én se vagyok HC,de minden nap nyomom a Cod2-t 1-2 órát.Az új játékokat is kipróbálom.Szerintem ez mellett döntök,de előtte kipróbálom.A WA2209-en gondolkodtam még,majd elválik.Kösz az infót
-
smithi19
csendes tag
Sziasztok,
Most tervezem lecserélni Benq E2200HDA-s monitorom.
Samsung, vagy LG között vacillálok (Annyira sok van, hogy teljesen tanácstalan lettem hirtelenjében :S). Mit tanácsolnátok, melyikből melyik típust érdemes megvenni olyan 36-46 k közötti árban? Méretben 22-24"-ban gondolkoztam.Üdv, és köszi előre is.
-
krisztiánzen
csendes tag
samu b2240 bontatlanul 35k-
ért éri szerintetek?
-
kNG
senior tag
Rendben, köszi!
Akkor most nekem sz*pó van XD azt hiszem átállok xbox 360-ra ha lesz rá keret és akarok majd ilyesmire költeni...és még egy kérdés, habár nem ide tartozik teljesen, ezért a modiktól elnézést kérek előre is!
xbox 360-at vga kábellel rá tudok-e kötni erre a monitorra, és akkor FULL HD képe lesz, és tűéles?
[tehát alapból 1920*1080-ban fog menni minden?]
-
kNG
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy kérdésem lenne, ha esetleg valaki ebben tudna segíteni!
Nemrég vettem egy ASUS VH222D típusjelzésű monitort, ezen ugye vga csatlakozási lehetőség van! A monitor képe egyébiránt szép, viszont olyan problémám van, hogy ha nem 1920*1080-as felbontást használok, akkor a monitor képe elmosódott! Windowsban engem nem zavar a FULL HD, sőt, viszont játékoknál a hd 5770-em nem fogja mindig tudni felvenni a tempót...a kérdésem az, hogy van-e valami mód arra, hogy ne csak ilyen felbontásban tudjak éles képpel játszani? Tehát valamilyen beállítási lehetőség (sharpnesst próbáltam, hangyafingnyit segít), vagy valahogy szoftveresen megoldható a dolog? Tudtommal akkor fordul ilyen elő, ha a pixelek elcsúsznak(?). Egyébként a monitor szépen bepozícionálja a képet magának, de akkor sem tűéles, elmosódott a képe alacsonyabb felbontásbanKöszönettel : kNG
-
sagvary
aktív tag
Úgy vettem észre, hogy ha PC-hez és filmekhez is kell a monitor akkor a 10.16-os arány a jó kompromisszum. A 9:16-os valahogy túl alacsony a Windowshoz, legalábbis nekem.
-
xLt`
tag
Legfőképp játékra és filmnézésre használnám
Ez kimaradt. -
xLt`
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a monitorról? ASUS VH222 22"
Tapasztalat, tanács?
Köszi a válaszokat -
krisztiánzen
csendes tag
válasz
gyáliSanyi #9166 üzenetére
1-1.5m-ről a 17"-os CRT-m sem túl nagy! SŐT KIFEJEZETTEN KICSI!!!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #9166 üzenetére
Úgy érted túl kicsi?
-
gyáliSanyi
őstag
Szerintetek nem túl nagy egy 21"-22" monitor 1-1,5 méteres használathoz?
-
Nova96
őstag
-
Bibby
addikt
válasz
Satyricon #9160 üzenetére
Nem, nem érted. A gépednek egy dolog a fontos monitorral kapcsolatban, hogy mekkora a felbontás. Tehát a gép nem érzékeli hogy te 500 centis monitoron vagy 20 centisen játszol, ha egyezik a felbontás.
Gabás pedig azt mondta hogy a full HD-t nem fogja kihajtani ez a kártya, tehát számítanod kell arra hogy előbb-utóbb vidkártyát is cserélj, vagy kompromisszumokat kötsz. -
tka
tag
Sziasztok!Egy kis infót szeretnék kérni egy monitorról.DELL ULTRASHARP U2211H.Ha esetleg vkinek ilyen van,igazán írhatna róla pár sort.Játékban milyen van-e utánhúzás stb.Végülis csak ez a része érdekel,a betekintési szög meg a színek,a csapból is ez folyik.Erről sokat lehet olvasni,de engem a inputlag érdekelne.Elöre is köszi,ha vki ír pár sort.
-
DasH_001
tag
Szervusztok!
Jó vétel ez, ennyiért?
Nem itthon vásárolták a monitort.
Lehetséges valahogy érvényesíteni a garanciát hiba esetén?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
-
Satyricon
addikt
Szép jó reggelt mindenkinek!
Még egy kérdésem lenne a tegnap említett témával kapcsolatban:Szóval egész éjjel azon gondolkoztam, hogy vajon megéri-e a P2270HD helyett P2370HD-t vagy P2470HD monitort venni? Az utóbbi "csak" 10.000-rel drágább. Elsősorban attól félek ha megveszem ezt a 24"-os monitort, olyan lesz, mint a szüleim Samsung 40"-os LED tv-je. Azon amikor játszottam, tapasztaltam egy kis késést. Úgy értem amikor Crysis Warheadeztem 1800X1600-ban, egy kis késést vettem észre az egér és a monitor reakcióideje között, amit még meg lehetett szokni. Szóval attól félek, hogy a jelenlegi konfigommal is ez lesz, ha a 24"-os monitort választom. Nektek erről mi a véleményetek? A jelenlegi konfigomat megtaláljátok az adatlapomon.
Szerk.: Ha a konfigomat megfelelőnek tartjátok a 24"-oshoz, akkor még azt kérdezném, hogy van-e valamilyen hátránya a 24"-osnak a 22"-ossal szemben? Gondolok én a kép túlságosan(zavaró) széthúzására, játékoknál pixelesedésre, vagy textúra homályosodásra, stb... Elsősorban játékra venném, szóval mindenképp a jobbik fajtát akarom venni!
-
Nauda
tag
A fenti három általam kiszemelt monitort kibővíteném egyel:
Samsung SyncMaster T220: 49.950,-
A négy közül melyik javasolt leginkább?
Üdv.
-
Nauda
tag
válasz
krisztiánzen #9146 üzenetére
Hát ha a CAD/CAM azt jelenti hogy tervező programok
, akkor igen olyan progikat használok, plusz azért játszanék is rajta.
Üdv.
-
krisztiánzen
csendes tag
Nauda CAD/CAM-et használsz?
-
Satyricon
addikt
Köszi szépen mindkettőtöknek!
Sajna az összehasonlítást nem tudom megnézni, ugyanis kajakra elszíneződött a monitorom, nem sok van neki hátra!
(LG F700B)
Am a TN panel nagyon zavaró tud lenni??? Kicsit elbizonytalanodtam most.
Nagyon bejön ez a moncsi, csakk... Ha már veszek, akkor tökéleteset akarok venni.
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
Satyricon #9140 üzenetére
TN paneles. Az F szériés samsungokban van c-PVA panel, a többi mind TN-es. Amúgy én is ilyen vásárlásán gondolkodom, csak a TN miatt hezitálok még.
A mostani monitorom PVA-s és alulról isszinte tökéletes képet ad, az MM-ben meg megnéztem ezt a 2270HD-t és lentről semmi nem látszik.Érdemes egy IPS-es betekintési szöggel összevetni: IPS-es
-
Satyricon
addikt
Üdv
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a P2270HD Samu monitor milyen panellal van szerelve? A közeljövőben tervezem megvételét, mindent tudok róla ami engem érdekel, kivéve ezt az egy dolgot.
-
wwhy
veterán
válasz
krisztiánzen #9137 üzenetére
pontosan
-
krisztiánzen
csendes tag
ez is sokat segít RGB alapján...
kössz a segítségetMég egy gyors kérdés: A subpixel hiba annyit tesz, h a pixel az RGB színekből valamelyiket nem tudja megjeleníteni
-
-
válasz
krisztiánzen #9134 üzenetére
-
krisztiánzen
csendes tag
heló mindenkinek!
létezik olyan pogram ami megkeresi tft-n a hibás pixeleket? vagy szemmel kell keresgetni?
-
-
Sziasztok!
22"-es FullHD monitort tervezek venni. Egy 23-24"-es megér +10-15k-t?
-
MC Pite
veterán
0,26ot akartam a U2311H pixelméretéhez.
-
MC Pite
veterán
Nem tudom hova kéne inkább...
Dell 2005WFP-m nem mai gyerek, így lassan át kell adja helyét utódjának. Nem volt nehéz kérdés, legyen a 2209WA.
Hála az árfolyamingadozásoknak, 68000 magasságában trónol az ára. És mit látok? Hoppá, U2311H egy tizessel drágábban...
Displayport, 72Hz fullhdben, plusz egy col. Képponttávolsága olyan kb mint a mostanimé... ami szép, éles képet ad, csak öregszem, és kényelmes ha nagyobbak a feliratok már... ennyiből jobb a 22"on 1680.
Az öregről olvastam már pár tesztet, pont jó lesz a 2005 utódjának. Viszont az U22/23ról még nem találok olyan sokat; van olyan jó mint az öregebb tesó?
Ha másban nem rosszabb, akkor a pixelmérettel már megbirkózom, csak nem hallottam semmit az újakról; ezért kérném a segítségeteket!Ja, HD3870enem van, úgyhogy játékra már az 1680 is karcos(meg alig játszok), de szerintem a nem natív felbontásokkal sem lesz csúnya (0,24es pixelméret ugye).
szerk: majd elfelejtettem, hogy szempont hogy eléggé LE lehessen venni a fényerőt...
-
adamka16
őstag
válasz
Pharaoh #9126 üzenetére
pl Dell 2209WA bár nekem nem jön be ez a 16:10-es képarány....
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
A TN panel mennyivel gyengébb, mint a többi? Egy samsung P2270-t néztem ki magamnak, de sajna az TN-s panellal van.. Más gyártónak van 50-60K között 22"-es monitora nem TN-el?
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Monitort keresek, de a sok modell között nem igazán tudok eligazodni, a specifikációk nagyon hasonlóak, de hát általános tapasztalat, hogy az még nem jelent semmit.
Elvárások: FullHD felbontás, de jó skálázási képesség, mert játékra is lesz használva (bár legtöbbször film), digitális bemenet (hdmi nem hátrány), nem lenne rossz LED háttérvilágítás. Jah és az ára se legyen elszállva. Nem muszáj friss modellnek lennie, használt is jó. -
törölt tag
Helo!
Szeretném lecserélni jelenlegi Vievsonix Vx912 19" monitorom egy 22"- vagy nagyobb monitorra!
AZ a kérdésem hogy 25 körül milyet érdemes venni?
Full HD jó? és a Led az számít valamit?:S
-
Fulmi
senior tag
Bocs, hogy idot probaltam megsporolni..
Jo tudni, hogy ilyen sok embernek volt 19-se es 22-ese is. Esetleg, ha valaki tud mondani emlekezetbol kb-ra egy hozzaszolasblokkot, ahol ez ki volt targyalva, azt nagyon megkoszonnem.
Ok, lesz DVI, de egyelore nem tudom, mihez kene, mert laptopon nincs ilyen kimenet.
Koszi: Fulmi
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Most keszulok venni a 17"-esem helyett kijelzot, de nem tudom, hogy mennyire lenne erdemes inkabb 22-eset valasztani 19-es helyett. Van tapasztalata valakinek 19" es 22" monitorban? Filmezesre, TV-zesre hasznalnam, netezesre hasznalnam laptopra kotve.
Mely csatlakozo tipusok johetnek jol egy monitorban? Nekem eddig mindig csak D-Sub volt a monitorjaimban, ugyhogy nem nagyon vagyok tisztaban azzal, hogy a tobbit mire hasznalhatom.
Ezt neztem ki, 27 ezer Ft-ert, hasznaltan vagy esetleg 22 ezerert egy PHILIPS 190cw9. Mi a velemenyetek, jobb lenne mar HD felbontas, nem? Tudtok ajanlani jobbat 30 ezerig?
Koszi a segitseget: Fulmi
-
dezz
nagyúr
Páran hiányolták az input lag tesztet az új Dellekkel kapcsolatban (U2211H és U2311H), így pótoltam: [link] ~10 ms, ami teljesen jó!
Az is kiderült, hogy natív bontásban is mehet a 72 vagy 75 Hz!
-
theboobaq
aktív tag
hello
22 colos LCD-t akarok venni. Nem lennének nagyok az elvárásaim. Tudja a 1920X1080-as felbontást valamint legyen rajta DVI bemenet. Valamint ,hogy legyen tartós.
Olyan 45 ezer körüli összeget tudnék rá szánni. Nézegettem monitorokat ,de nem nagyon vagyok jártas benne. Melyik márkát érdemes venni?
Ha tudtok ajánlani monitort az is jó lenne.Előre is köszi a segítséget.
-
vass17
tag
Köszi a válaszokat!
a játék annyira nem fontos, nekem inkább a megbízhatóság és a képminőség lenne a lényeg. Ezek alapján is az Lg a nyerő, vagy a samsung jobb lehet?
-
vass17
tag
Sziasztok!
az alábbi 3 monitor közül melyiket javasolnátok?Benq G2222
Lg E2250T
Samsung Ex2220A lényeg a ledes világítás lenne, ha esetleg van más ötletetek 45k-ig, azt is megköszönném
-
adamka16
őstag
én is először azzal szemezgettem, de mondom ha már veszek monitort akkor LED-est mindenképp. BenQ G2222HDL kereken 40e Ft szinte bármelyik boltban. Extreme-en adnak 72 órás pixelgarit 43eFt-ban, meg ebbe benn a szállítás! De valszeg kipróbálták mielőtt elküldték volna, mert ujjlenyomatos volt a kijelző és rá volt tekerve a VGA kábel is.
amúgy szuper kis monitor -
De4d
őstag
Üdv.
Lassan új gépet vennék és többen ajánlották a Benq G2220 HD-t.
Erről mi a véleményetek tényleg olyan jó minitor? Esetleg valami más ajánlás? "Full HD"-ra és persze ebben az ár kategóriában kb 35-40k. -
and1ao
őstag
válasz
megint én #9098 üzenetére
Ha nem fontos a full hd és elég 1680*1050 akkor Samsung 2233BW ha kell a full hd akkor valami 23-at midneképpen pl SAMSUNG 2333HD hát ezeknek elivelg a szemkárosító hatása nem igazán kellene hogy legyen mivel ezek villágítanak nem pedig sugároznak tehát szemre nemigazán káros meg ugyen nem 10 cm-ről nézünk monitort főleg nagyobb méretek mellet
-
megint én
őstag
Rájöttem... Az a közös mindegyik monitorban amitől fájt a szemem, hogy 5ms a válaszidő!
Amitől nem az meg 2ms...Amúgy találtam egy Benq-t de ezt nem értem...
"5ms/2ms(GTG) válaszidő." Most akkor ez 2 vagy 2 ???
[link] -
Nova96
őstag
Üdv új monitor tervezését vettem elő,mert Mostani BenQ E2200HD régebi verzió igy nincs rajta HDMI?
.
Két kérdésem van 1x használva menyiért tudnám eladni?
És milyet vegyek fontos A HDMI !
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- Dell SE2416H Monitor eladó
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
- Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- Új, bontatlan 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor - LS27DG600SUXEN
- Samsung C27RG50FQU monitor 27.5 inch 240hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest