Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Parci #5777 üzenetére

    Valószínűleg nem vagy azzal a gondolatoddal egyedül, hogy a tele többet ér neked mint az a 2 mm. A lényeg, hogy te ezen obi szempontjából nem képzel valós vásárló erőt és próbálod az ész érveket összeszedni az obi mellett, amely téged sem tud vásárlásra sarkallni. Persze nem rossz, de nem mozgatja meg az embert annyira, hogy meg is vegye.

    Valaki már szóvá tette, hogy miért időjárásálló. Egyébként tényleg miért az? Egy mft váz sem az, akkor mi értelme? Esetleg jön titokban egy szigetelt oly mft váz, amivel ez értelmet nyer? Lehet azzal lesz először kitben árulva?

    Abban is igazad van, hogy ölni tudnék egy 16-65-ért nex-re, de f6,3-al azt se venném meg, mert nem arra vágyom. Az átfogásnál nálam előrébb van a listán, hogy legyen egy kicsit fényerősebb zoom valahol! Tudom agylövéses vagyok.
    De most komolyan miért adnék pénzt egy 16-65-ért, ami sötét? 16mm-em van palacsinta méretben és az 5n-en nem taknyol annyira a széle. Van a 18-55-öm, ami igaz 10mm-el rövidebb mint a vázolt elméleti obi, de 5,6-nál annak is vége van, stabis és már egy fillérembe nem kerül. Most akkor egy nagyobb méretű obiért, ami ad +10mm-t telében miért invesztálnék a rendszerbe akár egy plusz fillért is?

    Itt még én is tovább tudnám cikizni kedvenc utált obidat a 18-200-at. :D

Új hozzászólás Aktív témák