Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz OPiiPO #26076 üzenetére

    Úgy látom ma mindenki félreért. :U

    Természetesen nem azért raktam egymás mellé ezt a két felállást, mert az egyikkel tökéletesen kiváltható a másik. ;)

    Csupán csak arra gondoltam, hogy ha a D700 mellé veszel asszonynak egy E-PM1-et, meg ha jó lesz egy ilyen ügyes fixet is mellé akkor onnantól adott esetben eldöntheted, hogy egy ilyen kocsmás fotózásra a nagy dög DSLR-t viszed, vagy ezt a kis aranyost.
    A kocsma fotózás szerintem amúgy is tipikusan az a terep ahol egy ügyes ekv. 35-ös obival gyakorlatilag mindent meg lehet oldani. Ez műfaj amúgy is akkor él ha a fotós jelen van. :)
    Tapasztalatból mondom, hogy kocsmában ha valamit nem tudsz megoldani egy fix obival az sokkal inkább az elfogyasztott italok mennyiségén fog múlni, mint a felszerelésen.
    Vagy legalábbis nálam így szokott lenni.. :DDD

    És visszatérve az összehasonlító ábrámra, csak azért raktam egymás mellé pont ezt a két gépet mert míg a múltban az első felállást használtad, addig a közeljövőben ha úgy alakul ugyanitt akár a második felállást is simán választhatod.

    Persze fix obival lehet néha egy kicsit közelebb kell majd lépned a témádhoz, de szerintem még mindig kevésbé leszel feltűnő egy kicsi mFT cuccal, mint egy közel 2 kilós FF szörnyeteggel. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák