Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz PRO-peller #21872 üzenetére

    (#21872) PRO-peller: annyit azert igen, hogy a kutyuzesrol van ilyenkor szo, nem a fotozas szereteterol. szerintem ide is kell egyfajta elfogadas, mindig mindenki a tokeleteset hajszolja. ebben egy nagy lepes szvsz az, hogy nem a legujabbat veszed meg. akkor mar eleve nincsenek olyan elvarasaid, hogy a legszebb/legjobb legyen, mert amikor megveszed, van jobb. ironikus modon azokat az uj dolgokat, amibe hirtelen felindulasbol beleugrottam, gyakran eladtam rovid idon belul. mindnek volt hiabaja... pedig valszeg nem is bennuk volt a hiba (tokeletes termek nincs), hanem a magas elvarasban.

    (#21888) gyomordzsák: erre irtam, hogy pl az amerikai d7000/em5 viszonylat nekem sokkal eszszerubbnek tunik. valszeg ott logikusan araztak be, a tobbi helyen meg csak beszoroztak az arfolyamszokasoknak megfeleloen. nem tudom elkepzelni, hogy az volt a cel, hogy egy top apsc es egy ff slr koze arazzak be.

    reszemrol meg mindig szivesen hasznalnek kompaktot, lehet ha az rx100nal lepek be, akkor siman azt hasznalnam. az xz1 viszont egyertelmuen keves volt, de az igeny meg most is megvan, hogy mobilisabb legyen a rendszer. attol tartok, ha visszavaltok slrre, akkor tenyleg az lesz belole, hogy egyszeruen sokkal kevesebb helyre viszem magammal, es elmaradnak a spontan temak, mert ra kell keszulni a fotozasra. egy tobb kilos pakkot nem visz magaval az ember "csak ugy". az mft visszahozott a fotozas jatekossagabol vmit, amit en az slrben sose ereztem es tobb rendszer tartasat egyszeruen feleslegesnek tartom hobby szinten. szvsz rabimiki is vissza fog kacsintgatni, emlekeim szerint az mftt is a ff melle vette eloszor anno.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák