Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-Clone

    aktív tag

    válasz p_adam #100087 üzenetére

    Szerintem ez vice-versa igaz. Nincs reprezentatív adatom erről, de élek a gyanúval, hogy a FF rendszer tulajok nagy része ugyan úgy töredékét sem aknázza ki azoknak a képességeknek amik rejlenek benne.

    Úgy gondolom, hogy legelőször a célcsoportot kellene rendbe tenni. Koca fotósok nyilván nem ezt keresik, akik a gyereket akarják néha lekapni a nappaliban egy 40 wattos izzó fényénél vagy néha a kutyát egy erdei séta alkalmával. Nem fognak ennyit költeni technikára az tiszta sor.

    A profik nagy része (és itt nem azokra gondolok, akik évente megcsinálnak 3-4 esküvőt vagy pár kaja fotózást esetleg portrét, mert erre hót felesleges beleugrani egy drága FF rendszerbe) szintén kihullik, mert aki hivatásosan magas szinten ebből él, az tudni fogja, hogy miért kell neki a FF és ki is tudja használni.

    Továbbra is tartom, hogy azok a tehetős amatőrök, tech mániás kütyü gyűjtők, világjáró emberek akiket érdekel a fotózás, komolyabb hobbi (értem hogy oximoron) wildlife fotósok, social content kreátorok, akik többre mennek a rengeteg extra fícsörrel, alapvetően kiváló minőségű képekkel és ár/érték arányban extra videós képességekkel, mérettel, mint hogy korom sötét éjszaka, vagy vagy egy homályos bár sötét sarkában számolgassák a zajszemcséket iso 12800-on, mert számukra ez nem prior.

    Innentől kezdve meg egy jól betalált és konzekvens kommunikáció kérdése, hogy képesek-e megszólítani ezt a réteget, akik egyébként jóval nagyobb szeletet tesznek ki a tortán mint a high end profik.

Új hozzászólás Aktív témák