Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz M@rdel #28816 üzenetére

    OCP pedig nincs benne, sem tapasztalat, sem pedig teszt alapján (az IC, mely a védelmekért felel, szimplán nem támogatja az OCP-t, és járulékos megoldás sincs beépítve).
    Ahogy javasolták: Sharkoon WPM, FSP Hexa széria, FSP GHN, FSP APN, FSP Aurum bátran választható a számodra szükséges teljesítményszinten.
    Ott a Corsair CX széria is, de a bele az, mint a WPM-nek is, cserében nem moduláris és drágább. :) Gond viszont nincs velük.

    (#28815) Steelmanus: A védelem ugyanúgy aktiválódik ebben az esetben is, és a topikban ajánlott tápok esetén a védelem külön figyeli a 3,3V-os, 5V-os és 12V-os ágakat.

    (#28814) Ervin bá: teljesen jó a Molex átalakítós módszer, sőt, jobb. Egyrészt, nem toldasz semmit, másrészt még így is +1 vezetékszálon folyik az áram, és minél többön, annál jobb. Van olyan Molex átalaktó, ahol két szálon is folyik.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák