Hirdetés

Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón

A ROG Strix Gold sorozat kapott egy nem túlzásba vitt LED-ekkel is feldobott utódot, 1,2 kilowattig bezárólag.

Az ASUS felfrissítette a ROG Strix Gold szériás tápegységeit, és ROG Strix Gold Aura Edition névvel új, ATX 3.0-s modelleket készül piacra dobni, amelyeknek moduláris kábelei közt fellelhető az új, 16 tűs 12VHPWR csatlakozóban végződő példány is.


[+]

A 80 Plus Gold hatásfokra képes újdonságok OPP, OVP, UVP, SCP, OCP, illetve OTP védelmekkel és alacsony ESR-értékű japán elektrolit kondenzátorokkal ellátott elektronikáját egy intelligens vezérlésű, 135 mm-es, dupla golyóscsapágyas ventilátor hűti, így amint azt a kategóriában megszokhattuk, alacsony terhelésen teljesen néma üzemmel számolhatunk. A brosúra kiemeli, hogy a tervezéskor az átlagosnál jóval nagyobb hűtőbordázatokat használtak fel a 750, 850, 1000, valamint 1200 wattos kiszerelésekben közelgő termékcsalád (hűtésként is funkcionáló) alumínium burkolata alatt.

A 180 x 150 x 86 mm-es méretekkel megáldott konstrukciók különböző ágain átfolyó amperekről egyelőre nem közöltek információkat, ahogy a tápdugaszok számát sem feszegették még, ellenben az háromtűs alaplapi headerrel címezhető Aura Sync RGB világítás meglétét (amely a borítás oldalán megtelepedett ROG logó formájában teszi tiszteletét) nem csak képileg, de szóban is a tudtunkra adták.


[+]

Ebből kiindulva nem furcsa, hogy a leendő vételárakkal kapcsolatban jelenleg csupán találgatni lehet, de az nyilvánvaló, hogy nem olcsó apparátusokról beszélünk. A garancia időtartama mindenesetre biztató, hiszen a kvartettre 10 évet (a fényjáték komponenseire 3 évet) vállal a tajvani óriás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés