Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
O12 leváltására nézelődök böngészők között.
Régebbről hallottam a Maxthon-ról, így most melóban beüzemeltem kipróbálásra O12 helyett.
Egész könnyen ment a váltás. Könyvjelzőket szépen átvette, "gyorshívót" kézzel kialakítottam, jelszavakat kell még megoldanom, de melóban nincs sok, így ez folyamatosan, ahogy éppen szükségessé válik ki lesz alakítva.Otthon viszont a jelszavakkal már gondban leszek majd, ha e-mellett döntök.
Pár kérdés, amibe gyorsan beleszaladtam:
- jobb klikkes menüt lehet-e szerkeszteni? (pl. kijelölt szövegen jobbklikk, majd keresés ezzel, ami kinyílik és ott fel lennének sorolva a keresők)
- "gyorshívó"-ról kiválasztva egy elemet nem lehet visszalépni a megnyílt oldalról a "gyorshívó"-ra (be kell zárni az oldalt, majd új fület kell nyitni). Van erre megoldás?
- fülbezáró X-et teljesen el lehet-e tüntetni MINDEN fülről? (jelenleg az aktuális fülön megmarad)
- lehet-e csoportosítani a füleket, ahol a csoportokba szedett füleket össze lehet csukni egy fül szélességűre, majd ha szükség van rájuk kinyitniAmit tapasztaltam. AMD XII 240 proci + 3 GB memó (ebből 512MB IGP-nek) + HDD gépen
- linket háttérben megnyitva egy oldalról, a szülő oldal görgetése akad a háttérben nyíló oldal betöltéséig
- találtam flash blokkoló kieget, viszont a melós webes oldalakra beágyazott flash képvetítést teljesen kigyomlálja. Olyasmi lenne jó, aminél rákattintva elérhető a flash. Letiltva+engedélyezve már így működik. Érdekes...Hirtelen ennyi ami érdekelne, bár biztos lesz még 1-2 dolog menet közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Interactive Brokers társalgó
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest