Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech Z-5500

(#8001) Draken válasza hossszú (#8000) üzenetére

Draken
(senior tag)

Media markt esetleg?:)
És ha nem ezzel van a gond hanem a vezérlővel?

(#8002) hossszú válasza Draken (#8001) üzenetére

hossszú
(őstag)

A MM-ban szerintem nincs, legalább is nem láttam még. :(
Na az is benne van a pakliban, hogy a vezérlő sz@rt be, szerencsésebb az eset ha van még gari.

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#8003) Draken válasza hossszú (#8002) üzenetére

Draken
(senior tag)

Meg kéne találnom a garipapírt, lehet hogy pont a szerencsétlenebb esetbe tartozom, mert már nincs rá :S

(#8004) Balika911 válasza rhonin (#7988) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Kormányrendelet mondja ki, amely legjobb tudomásom szerint azóta is érvényben van.

(#8005) rhonin válasza Balika911 (#8004) üzenetére

rhonin
(senior tag)

Ok. Köszönöm a segítséget. Akkor ha szórakoznak akkor megemlítem majd nekik ezt a kormányrendeletet, de remélem minden rendben lesz a cumóval. :B

(#8006) Henrico válasza Turbolada II (#7989) üzenetére

Henrico
(kvázi-tag)

PID:528

És ezt a számot oda csavarom ahova akarom... tehát ha veszek egy újat, simán meg lehet cserélni ezt a számot.. de gondolom a bibi a sub belüli elektronikán van, igaz? :(

Mi a fenét lehetne zajszűrőnek betenni?? UPS nem volt jó.. pedig komolyabb, APC Smart-UPS 1000i

Ötlet?

(#8007) CabalX válasza Henrico (#8006) üzenetére

CabalX
(tag)

Mit szeretnél cserélni és mivel ?! :F
Ha jó tudom csak az egyezző PID-s modellek "kompatibilisek", eltérő PID esetén füstbe ment terv minden módosítás - szó szerint. :U

Tudom hogy nem egy könnyű cucc, de nem tudod esetleg máshol, egy haverodnál megnézni hogy ott is ugyanazt a hibát produkálja ?!
Mert ha igen akkor sanszos hogy köthetsz elé bármit - a rendszer a hibás.

(#8008) Draken válasza hossszú (#8002) üzenetére

Draken
(senior tag)

Örök hálám, kicseréltem a biztositékot és minden rendben :R

[ Szerkesztve ]

(#8009) Turbolada II válasza Henrico (#8006) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Tuti hogy bent van a hiba. Egyébként a Z-5500 erősítője olyan egyszerű mint a faék.

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984

(#8010) Balika911 válasza Turbolada II (#8009) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Akkor főleg szégyen, ha ilyen megbízhatatlanra készítik.

(#8011) ricshard444

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Bocsi hogy megint ide írok, de a 2.1-es topik mindig kihal:/

A kérdés nagyon fontos, kérlek titeket válaszoljon valaki :R

Kérdés:
Most vettem észre hogy az oldalon ahonnan rendeltem a Z4-et 2 fajta fekete is van az 1ik:
LOGITECH SPEAKER Z-4e Black CE-IA4710 <---ez 25 ezer
a másik(amit én rendeltem):
Logitech Z-4e 2.1 Speaker-System black 970175-0914 <----ez csak 18

Ezek ha jól tudom a gyári kódok
Van vmi különbség , erről mit tudtok?
Választ köszi előre is :R :R :R

Vannak dolgok...

(#8012) Henrico válasza Turbolada II (#8009) üzenetére

Henrico
(kvázi-tag)

Az mit jelent? AKár tudnál is megoldást a csattogásra?? ;)

(#8013) hossszú válasza Draken (#8008) üzenetére

hossszú
(őstag)

Működik :DD ennek örülök :C

(#8014) ricshard444

ricshard444
(őstag)
LOGOUT blog

Az utóbbi kérdésem már nem aktuális!

Vannak dolgok...

(#8015) Turbolada II válasza Henrico (#8012) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Tudnék csak az rettenetesen drága lenne. :)

"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984

(#8016) Turbolada II

Turbolada II
(őstag)

Rendesen bedöglött a topik. Most Codozás helyett is inkább motorozok. :)

(#8017) Henrico válasza Turbolada II (#8016) üzenetére

Henrico
(kvázi-tag)

AKkor Te nem bőrben nyomod... ebben a qrva melegben? :O

(#8018) rhonin

rhonin
(senior tag)

Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kikérni azzal kapcsolatban, hogy van a ph-n egy kolléga aki Ausztriából hoz be z-5500ast. Engem igazából csak az érdekelne, hogy a magyarországi Logitech képviseletnél lehet-e garanciáztatást intézni ha Ausztriai a cucc?
Számla természetesen lenne hozzá. :U
Köszönöm előre is a segítséget! :R

üdv.

(#8019) spaktor

spaktor
(újonc)

Sziasztok

az lenne a gondom hogy a vezérlője mikor bekcsolom és még hideg akkor vibál benne a villany :) kb fél éves lehet ez mitől lehet ötleteket szivesen várom v ha valakinek már volt hasonló gondja leírná e mit is csinált hogy jó legyen :R

(#8020) hossszú válasza spaktor (#8019) üzenetére

hossszú
(őstag)

A biztositékot a sub hátulján érdemes lenne megnézni, ha látszólag jó akkor sem árt ilyen esetben kicserélni, lehet a hiba forrássa. :K

(#8021) Gomi_Wilde válasza spaktor (#8019) üzenetére

Gomi_Wilde
(lelkes újonc)

Nekem is nagyon ritkán produkál ilyet, de aztán elmúlik a baja :) De a választ sajnos én se tudom. A lényeg hogy ettől függetlenül hibátlanul működik.

(#8022) Kis zöld izé válasza spaktor (#8019) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

2 hónap után nekem is produkált ilyesmit a rendszerem. Kicseréltem benne a biztosítékot (üveg, hengeres 3,15A-s) és azóta tök jól műkszik. Kopp-Kopp, pedig nemsokára 3 éves lesz a picikém. :K

Bye!

(#8023) spaktor

spaktor
(újonc)

köszöntem mindenkinek a válaszát meg is nézem az bizti :)

(#8024) hossszú

hossszú
(őstag)

Valaki próbált már mást tipusú hangszórókat használni a subhoz?

(#8025) Kis zöld izé válasza hossszú (#8024) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Ki lehet annyira elvetemült, hogy ilyet tegyen? ;]

Bye!

(#8026) hossszú válasza Kis zöld izé (#8025) üzenetére

hossszú
(őstag)

Én lennék. :K

(#8027) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Halkan megjegyzem, hogy eladó a logi. :)

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#8028) Slyr válasza Skizz (#8027) üzenetére

Slyr
(újonc)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha THX forrást szeretnék megszólaltatni, akkor a kijelzőn megjelenik a THX felirat?
Mivel DTS-nél igen!
MAC-en sikerült már valakinek THX-et megszólaltatnia?

(#8029) bzoley válasza Slyr (#8028) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

THX hangsáv nem létezik, így ilyen felirat nem fog megjelenni. Javaslom, nézz utána, mit is jelent a THX, hol használják, mire vonatkozik.

(#8030) Turbolada II válasza hossszú (#8026) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Teljesen felesleges más hangszóróval próbálkozni. Az erősítő még ezt a Tangband W4-644F-et sem tudja meghajtani rendesen, pedig nem egy olcsó hangszóróról van szó.

(#8031) Turbolada II válasza Slyr (#8028) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

A THX egy mozis szabvány, a THX-es minősítésű hangeszközöknek egy sor technikai kritériumnak kell megfelelniük.

(#8032) spaktor

spaktor
(újonc)

Sziasztok felhívtam a Mo logi képviseletet a vibráló control pad-al kapcsolatban és közölték velem hogy csak szeptembertől tudnak küldeni ajándékba másik :C at vagy vigyem vissza ahól vettem és ott nézzessem meg

(#8033) Turbolada II válasza spaktor (#8032) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Ez természetes mert ők is tisztában vannak vele, hogy ez egy szériahiba.

(#8034) Henryk

Henryk
(senior tag)

Sziasztok!

Gondolom pár ember még emlékezik rám, nekem volt már bajom a háttérvilágítással, és egy körülményes garis csere lett belőle.
Azóta semmi gondom nem volt az új rendszerrel, egészen mostanáig, ugyanis újra behalt a világítás a kicsikén.
Az egészben az a furcsa, hogy most is pont ugyanakkor, nyaralásból visszatérve történt az eset, mint az előző.
Mielőtt elmentem szépen lekapcsoltam st-n, utána a hátsó gombjával, majd a szünetmentest, és kihúztam az elosztót. Ma ugyanezt fordítva, és elkezdett hunyorogni a kijelző, gyorsan elmentem beszerezni egy másik biztit, meg is lett, de sajnos nem tudtam megmenteni vele, sötétbe borult a kijelző. Úgy látszik nem bírta a hosszú csendet..

Szeretném elkerülni a múltkori macerás gariztatást, hogy le kelljen bontani a falról és felcuccolni pestre az egészet.
Van valami fejlemény azóta a gariztatással? Sajnos 2 év garit adott rá a bolt, és még nem telt le, meg lehet így oldani a Loginál hogy küldjenek egy másikat?

(#8035) Turbolada II válasza Henryk (#8034) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Hívd fel az ügyfélszolgálatukat, ha akadékoskodnának akkor mondd azt hogy nagyon sok más Z5500 tulajnak problémája volt a háttérvilágítással. Normális gyártó visszahívná ezeket az elcseszett ST-ket, nem küldenének újra egy *zart ami pár hónap múlva úgyis elromlik.

(#8036) Henryk válasza Turbolada II (#8035) üzenetére

Henryk
(senior tag)

Megtörtént.

Valami csoda történhetett, vagy csak túl sok volt a panasz, hogy a bolti garancia mellett van lehetőség rajtuk keresztül is intézkedni. :K
Bár próbáltak rábeszélni hogy amíg van garancia a boltban hamarabb elintézik, de türelmes vagyok, kivárom én is a szeptembert amíg lesz csere ST, addig is ugyanúgy tudom hallgatni, és nem kell bontani a berendezést. Inkább 1 hónap fény nélkül mint 1 hónap zene nélkül...

(#8037) Turbolada II válasza Henryk (#8036) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

Nekem Hollandiából küldtek ST-t. Nem tudom anyagilag megéri-e nekik ilyen silány minőségűre gyártani.

(#8038) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha van egy crt tv-n egy füles kimenet, és azt összekötöm egy 3,5-ös jack-kel a ST-al (a ST füles kimenete alatt lévő bemenettel), akkor menni fog az 5.1? Még két másik RCA csati van rajta (Left és Right side audio ugyebár), más audio csati nincs. :(

(#8039) Gomi_Wilde válasza Skizz (#8038) üzenetére

Gomi_Wilde
(lelkes újonc)

én az RCA kimeneteket használnám, mert azon állandó hangerővel jön a jel, de a füles kimeneten meg amekkora hangerő van a tv-n. Azt nem tudom hogy az oldalsó bemenetet tudja e pro logic-al szabályozni, de ha hátra kötöd analógba akkor azt tudja majd! Én így használnám :)

(#8040) Skizz válasza Gomi_Wilde (#8039) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hátra kötöm analógba? Ezt hogy érted? :)

Szóval nekem olyan kábel kéne, hogy 2 apa rca a másik végén meg 3 anya jack vagy mi?:D

(#8041) Kis zöld izé válasza Skizz (#8038) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Az is jó, ha a füles csatira kötöd rá. A TV-n belövöd a hangerőt kb. 75%-ra és így még jobb dinamikát tudsz kihozni a cuccosból. 3,5 jack - RCA átalakítóval. Az 5.1 csak dekóder használatával fog menni (DPLII Movie) de menni fog. Feltéve, hogy a füles csati sztereó. Próbáld ki! Én is így használom HBO-nál tuti a hatás! ;)

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#8042) Skizz válasza Kis zöld izé (#8041) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ha a tévét felhangosítom, akkor a szar ovál hangszórói elcseszik a hangzást. :(

3,5jack - RCA minek kell? 3,5-ös jack-jack a tévé fülesére meg a ST füles kimenet alatti bemenetére nem?
Ha RCA-val akarom összekötni, akkor milyen kábel kéne? Mert keresgéltem, de csak több RCA - 1 jack felállásban láttam... jackból meg 3 kéne.

(#8043) Kis zöld izé válasza Skizz (#8042) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Persze igazad van! Behalóztam, :DDD Jack - Jack kábel neked. A TV elnémul amint bedugod a kábelt, szóval akkor csak a logi fog szólni. Normális esetben legalábbis.
Ilyen kábel kell neked! De gondolom ezt te is tudod. :K

[ Szerkesztve ]

Bye!

(#8044) Skizz válasza Kis zöld izé (#8043) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ZsÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍír! Akkor csak effektezni kell a ST-n és 5.1 lesz? :DD

Már csak a bútorok kellenek... az meg 1-2 hét... :(((

(#8045) Kis zöld izé válasza Skizz (#8044) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Ha TV-d és ezen belül a füles csatija is sztereó akkor lesz 5.1-ed. Azt derítsd ki, hogy sztereó-e a TV-d. Ha nem akkor bukta.

Bye!

(#8046) Skizz válasza Kis zöld izé (#8045) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az. :)

(#8047) Kis zöld izé válasza Skizz (#8046) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Akkor az ügy lezárva. :) Tutira jó lesz. :K

Bye!

(#8048) Turbolada II

Turbolada II
(őstag)

Holnap születésnapom. A Loginak meg a másfeledik születésnapja lesz.

(#8049) Skizz válasza Turbolada II (#8048) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Iszok egy narancslevet az egészségedre. Vodkával. :)

(#8050) Turbolada II válasza Skizz (#8049) üzenetére

Turbolada II
(őstag)

A tortám lesz durva. Majd felteszek róla egy képet. A Z-5500 mélyládáján lesz tálalva. :DD

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech Z-5500
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.