Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech Z-5500

(#3001) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Egy ilyen hangfalat néztem ki magamnak.Nagyon tetszik,most van pénzem is,így rászánom magam hogy vegyek egyet.Most X-530-asom van,az is jó,megvagyok vele elégedve,de gondolom egy "kicsivel"jobb a Z-5500.
Még egy kérdés,nem tudom milyen hangkari van a gépemben :B ,hol tudom megnézni?Everest?

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#3002) Kis zöld izé válasza manutdzoli (#3001) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Vagy Everest vagy pedig az eszkökezelő.Na most egy X-530-at és egy 5500-at egy kalap alá venni nem szép dolog :DDD

Bye!

(#3003) X Factor válasza Kis zöld izé (#3002) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Juhu sikerült 70.900árt venni, holnap, vagy pénteken már szállítják is. :B

(L) Atiradeonika (L)

(#3004) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Megjött a hangkártyám, amit a Z-5500-hoz kiszemeltem, nagyon bejött. HTPC-hez, filmezésre jobban tetszik, mint az X-Fi. Gyárilag mellékeltek hozzá Toslink optikai kábelt, azzal van összekötve a szettel, mezei TV adás hangját is úgy feltupírozza a DTS Live funkció, hogy vmi eszméletlen. Zenére, filmezésre best choice :C

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#3005) eszement25

eszement25
(újonc)

Szevasztok!
Szerintetek ha koaxiálisan kötöm össze a cuccost a dvd lejátszóval akkor:
1. milyen minőségű koax kábelt vegyek, valamint a végére melyik koax dugo kerüljön müanyag vagy teljesen aranyozott?

http://elektroexpressz.hu/shop_art.php?shop_id=5495&cat=922195 /első 3 valamelyike/

Ezek pedig a koax kábelek:
http://elektroexpressz.hu/shop_art.php?shop_id=5495&cat=492087
1-2 m kell tehát szerintetek megéri a drágább nem nagy pénzről van szó csak a maximumot szeretném elérni mint ahogyan itt mindenki.
Kösssz előre is mindenkinek!

(#3006) Anyád911 válasza JrCsG (#2994) üzenetére

Anyád911
(tag)

Nálam a TV audio out-ja az oldalsó jack bemenetbe van dugva (2xRCA --> jack kábel) : "direct" a távon.

(#3007) Anyád911 válasza eszement25 (#3005) üzenetére

Anyád911
(tag)

Mivel valszeg se a játékos kimenete, se a Logi bemenete nem aranyozott, feleslegesnek érzem. Más dolog hogy én elvből nem szívesen veszek gagyit, de az inkább analóg jeltovábbításnál számít. Ha nincs nagy különbség veheted a drágábbat, de hangzásban szvsz bem lesz jobb.

(#3008) Kis zöld izé válasza Anyád911 (#3007) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Jól mondod anyád! :DDD

Bye!

(#3009) eszement25 válasza Anyád911 (#3007) üzenetére

eszement25
(újonc)

Értem kössz szépen és az "szvsz" minek a rövidítése?

(#3010) Kis zöld izé válasza eszement25 (#3009) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

A szevasz megfelelője :DDD

Bye!

(#3011) eszement25 válasza Kis zöld izé (#3010) üzenetére

eszement25
(újonc)

úúúúúúh :Y

(#3012) X@b3e válasza Kis zöld izé (#3010) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

lol :))

(#3013) Balika911 válasza eszement25 (#3009) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

(#3014) Anyád911 válasza Anyád911 (#3007) üzenetére

Anyád911
(tag)

Azon túl, hogy jól mondom, mondok mást is: lehet hogy én vagyok hülye, de azok a belinkelt koax kábelek meg dugók biztos jók? A megnevezés valóban koax digitális, de szerintem a csatlakoztatni kívánt aljzatok RCA-k.
Ergo: én 1 jó minőségű, árnyékolt mono RCA összekötőkábelt javasolnék, nekem legalábbis ilyen teljesít szolgálatot az asztali író és a hangrendszer között - hibátlanul.

(#3015) koxx válasza Anyád911 (#3014) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, a helyes megnevezés RCA kábel lenne, amit fentebb linkeltek max tv-be lesz jó.

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#3016) eszement25

eszement25
(újonc)

Okkés akkor köszöntem szépen mindenkinek a hasznos infókat és a felvilágosítást is :R
Mostmár felvilágosult ember lettem valamelyest.

(#3017) Kis zöld izé

Kis zöld izé
(senior tag)

Akit érdekel annak elmondanám hogy egy sima sárga színű RCA videókábel is tökéletesen megfelel a célnak csak DTS hanganyagnál nem fogja a kijelzőn azt kiírni hogy DTS :DDD De amúgy simán jól műxik.

Bye!

(#3018) Kis zöld izé válasza eszement25 (#3016) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

AMÚGY NEMSOKÁRA HALLÁSKÁROSULT IS LESZEL!! :D :D Persze ez csak vicc volt... :B

Bye!

(#3019) eszement25 válasza Kis zöld izé (#3018) üzenetére

eszement25
(újonc)

Remélem is bakker most szóltak hogy átvették a cuccost meló után go haza és szerelem össze, de nem hajtom meg csak módjával óvni kell az új dolgokat....
Majd beszámolok az érzéseimről de ahogy itt olvasgatok felejthetetlenek lesznek :B
Na szép napot mindenkinek! És köszi az infokat a kábelezésekről...mindenkinek!

(#3020) koxx válasza eszement25 (#3019) üzenetére

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tessék beszerezni a Heat c. filmet és annak a kb 10 perces utcai lövöldözős jelenetét megnézni 3/4 hangerőn, felejthetetlen élmény (a szomszédoknak is :DDD )

"Dedicated to purpose beyond reason"

(#3021) eszement25 válasza koxx (#3020) üzenetére

eszement25
(újonc)

Az megvan te arc csak nem vágtam elöszőr hogy ez a szemtől szemben egyik kedvencem...Azt hiszem hogy számtalan film fog átértékelődni bennem hétvégére tervezem a gyűrűk urát valamint a transformert is 3/4 hangerő kezdetnek nem lesz kicsit sokkkk :D
Szomszédokkal nem lesz gond kertes házban lakunk és a mellettünk lévő 80-as éveikben járo pár kicsit nagyot hall szóval nem fogja őket zavarni :(.
No már csak 1,5 óra és pakolom is össze de nehezen telik az idő gyerekek...

(#3022) Anyád911 válasza koxx (#3020) üzenetére

Anyád911
(tag)

Nálam is a Transformers a király: Scorponok vs. marines... :C
Üdv a klubban. :R

[ Szerkesztve ]

(#3023) Kis zöld izé

Kis zöld izé
(senior tag)

Na meg persze nem utolsó sorban használd egészséggel a cumót.

Bye!

(#3024) X@b3e válasza koxx (#3020) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Most "jutottam" épp hozzá ;]

(#3025) eszement25

eszement25
(újonc)

Szevasztok arcok!
Megpróbálom röviden leírni a tegnapi érzéseimet de attól tartok nem fog menni :B
No szóval mikor hazaértem már az üres doboz fogadott fater sem birta sokáig kivülről csodálni a kis bestiát igy nekikezdett a kicsomagoláshoz. Gyorsan összedugaszoltuk és hál istennek találtam egy koaxiális rca végződésü kábelt amit nem is tudom mire használtam  de most azzal van összekötve és egyből ment minden mint a karikacsapás. Ez a sound t ez irdatlanúl jól néz ki gyerekek na meg persze a mély áhh kész…Na lényeg a lényeg első próba a transformers volt khhhm odabaszott anyám első reakciója ez volt: ezt már tutira hallják az utcán a fotelben ülve enyhe dübörgést éreztem és a hangerő hát mit mondjak 1/3 ha volt, felénél feljebb még nem probáltam mert a satelitek félelmetes h mekkorát szólnak nálam majdnemhogy elnyomják a mélyet. Ma reggel munka előtt nem bírtam ki h ne érjek hozzá és most mp3-at probálgattam rajta, kezdetben csak az első 3 szólt aztán van az h stereo1,2,3 stb és a következőre állitva megváltozott a hangkép is meg megszólalt mind az 5 szóval még nagyon nem jöttem rá mindenre majd hétvégén…Azt hiszem jó választás volt jövő héten tartok majd még egy élménybeszámolót de gondolom még néhány kérdés fel fog merülni.
Jah a játékoson sajnos nincs optikai végződés így az a verzió nálam kilőve.
Összefoglalva sajnos csak kb 1,5 órát tudtam vele foglalkozni összeszereléssel együtt de igy első benyomásra nagyon jó lesz főleg ha a mélyen még tudok mélyíteni :U de lehet hogy csak a beállításokon kell majd kicsit finomítani és jo lesz minden. Jah a sub hangerejét félig tettem amikor kiadja /megjelenik/ a + jel annál nem toltam feljebb még, nálatok hogy áll mármint ez :DDD
No további szép napot mindenkinek és kössz a segítséget mindenkinek!!! :R

(#3026) Anyád911 válasza eszement25 (#3025) üzenetére

Anyád911
(tag)

Sub mikor hogy: Barbie-filmekhez visszaveszem, de ha nincs otthon a gyerek, és "felnőttes fimek" mennek, tolom néha a + fölé is rendesen.

(#3027) Kis zöld izé

Kis zöld izé
(senior tag)

Éppenséggel a Bourne ultimátum sem szól rosszul DTS-ben ;]

Bye!

(#3028) Anyád911 válasza Kis zöld izé (#3027) üzenetére

Anyád911
(tag)

Gyűrűk ura... meg nemrég újra néztem a Doom-ot és a Riddick-et... azok is ott vannak.

(#3029) blambun

blambun
(lelkes újonc)

a surroundot ti meddig szoktátok felvenni? én 6 téglalapra szoktam tenni. kíváncsi vagyok ti mennyire túráztatjátok a sateliteket :D

(#3030) Anyád911 válasza blambun (#3029) üzenetére

Anyád911
(tag)

Én inkább visszaveszem, mert közelebb vannak mint a frontok.

(#3031) Borkai

Borkai
(kvázi-tag)

Én a basszust általában maxon vagy lejjebb 2vel szoktam tartani, alatta sose jártam :D
A surround-ot általában tovább húzom mert hiába van közelebb zenénél halk szokott lenni..
;]

(#3032) blambun válasza Borkai (#3031) üzenetére

blambun
(lelkes újonc)

minél húzod tovább a surroundot ? ez nem tiszta :D

(#3033) Anyád911 válasza blambun (#3032) üzenetére

Anyád911
(tag)

gondolom a 6 kockánál...
zenére én a Stereox2-t használom, ott egyforma hangosak a sat-ok, nem kell vele bíbelődni... szerintem.

(#3034) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Na nekem is megjött ma reggel, xtreme music hajt, az én szívemet meg az adrenalin pumpállja, beteg ember volt és sátáni erő ihlete aki ezt a rendszert megalkotta, 12nm-en hasznalom, kedden jön uj moncsi, akkor majd a komplett lenredezesrol rakok fel képeket, egyelőre keméyn 2 kockan jaratom a cuccot miota megjött néha emg beltekerek h. mit is tud, de ezt szavakkal nem lehet leirni, hallgattam flac-ot rajta, üt. frenc kiss fm rádiót hallgatok, alapból 128 kbps, hát nem egy egetrengető minőség DE a crystalizer meg a cmss olyan hangot facsar kibelőle h. uuuuuu....

Ha a mámorból még valaha magamhoz térek jelentkezem.

(L) Atiradeonika (L)

(#3035) Maybourne

Maybourne
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Tapasztalt már valaki olyat, hogy a SoundTouch nem kapcsolt be? Hazajöttem 3 hét után, a hangrendszerhez senki hozzá nem nyúlt és még egy standby fényt sem kapok! :F Van ötlete valakinek, hogy mi lehet a probléma?

(#3036) Kleroo válasza Maybourne (#3035) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

szerintem kimehetett a biztosíték pl egy közeli villámcsapáa miatt, vagy bármi miatt. itt a fórumon már többször esett róla szó. nem súlyos probléma

Focus Ghia 1.8 <3

(#3037) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Ez a hangkártya megfelelne a Z-5500 alá?Creative labs SB X-Fi Platinum Fatal1ty champion :))

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#3038) Kleroo válasza manutdzoli (#3037) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

BŐven ;]

Focus Ghia 1.8 <3

(#3039) Kis zöld izé

Kis zöld izé
(senior tag)

Üdv minden új tulajnak a klubban. :R

Bye!

(#3040) Kis zöld izé válasza manutdzoli (#3037) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Felesleges ez a kártya az 5500-as alá: SB X-Fi Platinum Fatal1ty champion bőven elég egy Music is.Sztem

Bye!

(#3041) Maybourne válasza Kleroo (#3036) üzenetére

Maybourne
(lelkes újonc)

Én is erre gondolok, illetve reménykedek, csak az a baj, hogy a garit meg nem akarom kockáztatni, mert ha mégsem az, akkor majd ráfogják, hogy azért xart be, mert belekontárkodtam. Azért köszi a választ. :R

(#3042) boci85

boci85
(kvázi-tag)

Helló
Hát rég írtam már ide ,de nekem kb 4 hónapja van és semmi problém eddig ,
párszor meküldtem maxon, sőt kipróbáltam a rejtett funkciót is ha valaki nem tudná le írom
na most ha maxra tekered a hangerőt és utána még kb egy fordulat és meg jelenik Boost felirat 1-11 ig lehet tekerni itt még irgalmatlan hangerőt rejt de hozzá teszem én csak nagyon rossz minőségü zenével próbáltam !Szerintm ha DTS hangal megpróbálná valaki egy 17négyzteméteres szobába akkor anyagi károk keletkeznének :)) ezalatt értem az ablakok és egyéb herendi porcelánok a polcokon:D
Amugy én egy ExtremeGamer Fatal1tyt -vel csatlakoztattam:D szerintem fölös már egy ilyen hankártya ehez ,elütte egy audigy 4 esem volt és azis meghajtotta faszányosan
Amugy ha valakinek kérdése lenne kb 3-4 hónappal ezelötti kommentekbe mindent megtaláltok értem ezalatt vezetékelés, beállítás,stb egyszóval minden
Meg beszéltem az ős tulajdonosokkal :D
Balika911,bzoley úgy érzem ők értenek a dolgokhoz!

[ Szerkesztve ]

(#3043) Kis zöld izé válasza boci85 (#3042) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Jól mondod boci!Boostolni nem szoktam,szerencsére nem igazán hallgatok ennyire rossz minőségű dolgokat :DDD Amúgy még a 25négyzetméteren is tud okozni a cuccos ;] Elviekben 20 négyzetméter alá nem is ajánlott berakni ha nagy hangerőn is tiszta hangképpel szeretnéd hallgatni.

Bye!

(#3044) Kleroo válasza boci85 (#3042) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

egy jobb dts-el, ha a hangkártya hangereje 100%on van, akkor még maxig se nagyon bírja a logi. nem hogy boostig :DDD

Focus Ghia 1.8 <3

(#3045) Kis zöld izé válasza Kleroo (#3044) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Na ja!Meg a másik hogy kinek lenne szíve úgy küldeni DTS-ben?1/2 hangerő már bőven elég mozizáshoz sztem.No meg a szomszédoknak is ;]

Bye!

(#3046) bzoley válasza boci85 (#3042) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Na ja. Már én is azon filózok, hogy eladom a Fat Pro-t. 2/3-a csak porosodik, lehet keresek valami egyszerűbbet helyette.

(#3047) boci85

boci85
(kvázi-tag)

Hát pedig fiúk a kiváncsiság nálam nagy úr:D én azt gondoltam valakinek kikell próbálni, mert olvsgattam és rájöttem mindenki nyuszi.
Valamlyen szinten énis az voltam mert csak 96Kbps-os mp3-al mertem és akkor mi lett volna a közel 3000Kbps-os DTS el:D jó magam maxra húzott hangerőn a hang karin :C
Fatal1ty met kissé féltettem mert itt már nagy a sistergés
Mit gondoltok a Logitech következő fejleményéről mivel a z5500 már nem mai gyerek ,hozzá teszem mainapig megállja a a helyét! A következő alatt azt értem hogy lassacskán kidobnak egy új nagyágyut (szerintem)
Olvasgattam angol fórumokban és ottis beszélik ezt a témát.

(#3048) boci85 válasza bzoley (#3046) üzenetére

boci85
(kvázi-tag)

Hát igen igazad volt, amikor énis olyat akrtam venni mind a tiéd.
Nem tudnám kihasználni és a távirányítóról nem is beszélve:D
Nekem csak az optikai ki és bemenet csípte a csőröm de közbe rájöttem hogy coaxal is tökéletes

(#3049) bzoley válasza boci85 (#3048) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

És mindkettő van az alaplapomon is :)

(#3050) Kis zöld izé válasza boci85 (#3047) üzenetére

Kis zöld izé
(senior tag)

Nincs kizárva.De igazándiból én nem a trend szerint vásárolok hangkütyüt és használom az 5500-as kütyümet hanem azért mert az én környezetemben teljesen bejött.Az más kérdés,hogy a közvetlen környezetemnek annyira nem :DD Valószínű ha most kidobnak egy újabb szörnyeteget akkor az már nem az én pénztárcámnak lesz kitalálva no meg az már a PECSA-ba is sok lenne :)) bár ki tudja.Nekem bejött az én kis drágám a sok negatív véleménnyel szemben."Nálam született és valószínűleg nálam is fog meghalnai" persze csak irónikusan.De mindenesetre ha kijön az új cuccos biztosan fájni fog a szívem érte.

Bye!

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Logitech Z-5500
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.