Nekem picit több mint fél éve cserélték.
De ugyan úgy zsír új Z5500 küldtek vissza.
Z906 is jó lenne, csak ne döglene meg félévente.
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Nekem picit több mint fél éve cserélték.
De ugyan úgy zsír új Z5500 küldtek vissza.
Z906 is jó lenne, csak ne döglene meg félévente.
[ Szerkesztve ]

Havernak telefonon azt mondták, nincs z5500 ezért z906 ot kap helyette ,erre ami megjött az z5500volt, pedig a kisérőpapiron is z906 volt.ez kb 2 hónapja volt...

Én is felvettem a kontaktot a Logitech Support-tal. Nekem megnézték és azt mondták mázlim van, volt még Z5500-as raktáron, így én szintén azt kaptam!

Z906 tól félnem kellene?!
Milyen különbség van két termék között?

z-5500 bivaly, z906 erős! csupán ennyi sztm.
REJTETT SZÁMOT NEM VESZEK FEL!

Vagyis jobban járnék egy z5500 el ismét?!
Z906 sorozat is ilyen hibás?!

Aki jó szériát fogott ki a Z-5500-ból az semmiképpen nem cserélné el semmire!
Ebbe a kategóriába ez a király.
Sőt ebbe a topikba mást nem is mondhat az ember! 
"Fej vagy gyomor"

Igen, ezt is megértem, és aki szart fogott ki az mit csináljon vele?!
Nekem ez már nem az első, és megint garancia.

Hát ki kell használni a garit és reménykedni hogy megcsinálják vagy adnak helyette egy tökéletesen működőt!Mindegyik nem lehet szar! 
Az enyém 2009-es és lekopogom azóta tökéletes! 
[ Szerkesztve ]
"Fej vagy gyomor"

El nem cserélném másikra a z-5500-met. R104-es, fullos, hibátlan... 

Miért ne mondhatna mást? 
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984

pl?
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/

Nem szerelik.... csak cserélik !

Mert ez a Z-5500 topik!Megosztjuk egymással a tapasztalatokat.
És nem fikázzuk le ezt a tuti rendszert!
"Fej vagy gyomor"

ezt a kibaszott jó tuti rendszert! 
[ Szerkesztve ]

És ha rosszak a tapasztalatok?
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984

Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy PID R745 ez a fajta mikori és milyen?

2007 45. hetében gyártották.

és ezek hibás típusok, cask nem vok vmi jártas benne

hát értelemszerűen minél fiatalabb annál jobb 

de nem úgy
hanem irták, hogy a időszakosan változott a rendszer:
először erősebben szólt ,de gyorsabban megdöglött, utána lentebb vettek az erősítőn és ugy jobban bírja, csak nem tudom melyik széria milyen azért irtam ide , hogy hátha valaki jobban vágja a témát 

Hát én nem tudom ,de úgy hallottam ,hogy lehetnek hibái O_o Bár mint laikus 

Az cumi!
"Fej vagy gyomor"

Sziasztok!
Nem nagyon akarok offolni vagy ilyesmi, nem találtam ilyen témát azért ide írok, remélem lesz rá válasz.Van egy Logitech Z-2300 om. Az utóbbi időben a mélynyomóból enyhe zúgást lehet hallani ha közelebb hajolok hozzá. Néha egy kicsit erősebbet is ahhoz nem kell lehajolni simán is lehet hallani ha nincs semmi háttérzaj de az nem tart sokáig.
A hűtőborda a mélynyomó hátulján test meleg akkor is ha csak be van kapcsolva és semmi nem szól rajta.
Egyébként egy Asus Xonar DS hangkártya hajtja és szünetmentes tápra van rádugva.
A kérdésem az lenne hogy ez a két dolog mennyire normális/nemnormális?
Esetleg a halk zúgást lehetne orvosolni valamivel?
A választ/segítséget előre is köszönöm!
Üdv.

Szia!
A biztosíték cserét mire érted?

A búgásra.
Csak a házilag kivitelezhető próbálkozások miatt említettem meg. Esetleg még a kontroller kábelének csatlakozását nézd meg. Az is szokott ilyen problémát okozni, ahogy olvasgattam.

A zúgás a trafó hibájára utalhat, de az is lehet hogy a földhurok nevű jelenség miatt zúg.
[ Szerkesztve ]

A fene egye meg, a szakadozó net miatt tripla lett. 
[ Szerkesztve ]

mi ez 

múltkor valaki írta, hogy belehúgyozott a grillbe a pincsije, most meg eeeeeeeeez? 

(#11282) PrinceHerceg válasza Turbolada II (#11280) üzenetére

Rekordszagot érzek a levegőben, ha az a macskusz kibírja a Boost 22 mellett is a reflex nyílásban xD
♫ X-Fi ♫ ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\o=d[(^ ˛ *)]b=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿¯ ♫ Xtreme Fidelity ♫
(#11283) simonlaci55 válasza Turbolada II (#11280) üzenetére

a macskás is szeretik a zenét 
(#11284) PrinceHerceg válasza simonlaci55 (#11283) üzenetére

Ez a cicc biztosan a kőkemény bass-t szereti ! 
♫ X-Fi ♫ ¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\o=d[(^ ˛ *)]b=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿¯ ♫ Xtreme Fidelity ♫
(#11285) Turbolada II válasza PrinceHerceg (#11282) üzenetére

Nem ment semmilyen zene, mert akkor szerintem be sem mászott volna a mélynyomóba.
(#11286) PrinceHerceg válasza Turbolada II (#11285) üzenetére

Furcsa is lett volna ha túl élte volna... xD
(#11287) Turbolada II válasza PrinceHerceg (#11286) üzenetére

Nincs olyan nagy hangnyomása azért a Z5500-nak.

hát, hogy meghalljon a bass reflexben egy macska akkora tuti nincs, de falat tud rengetni! 

De hogy megsüketüljön ahoz sztem elég lenne....

Ahhoz magasabb frekvenciájú hangok kellenek.

Sztem a hangnyomás simán beszakíthatja a dobhártyáját.

A Z5500-nak még közelről sincs meg a 120dB.

Boost 22-esen sincs? Szerintem lenne baj
Lehet mélynyomó is kicsit megadja magát, meg biztosíték kiszáll a faszba, de zengnek a fejed rendesen 

Én rákötöttem anno a Creative X-FI HD Titanium hangkártyára a Z-5500.
Ami 124dB tud.
De maximum hangerő felett boostal már szét repültek volna a hangszórók, nem beszélve arról hogy olyan szinten torzított mint az állat.
Nem igazán bírta a picike. 

Az a 124 dB szerintem egy bizonyos torzítás mellett produkált jel-zaj viszony (SNR) lesz. Hangkártyánál nem igazán lehet értelmezni azt, hogy "hány dB-t tud".
Nem tudom ti hogyan bírjátok/meritek ennyire feltekerni a cuccot, én már félig csavarva is nehezen tudtam megmaradni mellette. (Zenénél.)
[ Szerkesztve ]

Fülessel a fejünkön. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Viccet félre téve. Nálam elég nagy szobában tanyázik a Z5500 és azért kitudja magát rendesen szólni.
Bocsánat, tanyázott mert most megint garanciában van. ![;]](/dl/s/v1.gif)

LoL, a vége amilyen sajnálatos akkorát ütött.

Hát most sírjak?!
Addig menjen tönkre míg garanciális.
Csak picit gáz hogy már megint...

Figyi az legalább jó benne,ha mindig tönkremegy idönként, legalább örök garis darabod van , mivel a gari újraindul 

Pontosan! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezt Te honnan veszed, hogy gariztatás utána újra indul a 2 év gari?
Ez sztem h*lyeség...
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/

Nem hülyeség.
Fel van tüntetve a garancia levélen illetve a kiadás dátuma.
Ráírta az Ipon hogy mikor vettem át a garanciális terméket illetve az átvétel napjától indul megint a két év garancia a termékre.
Vagyis a boltnak kutya kötelessége garanciáztatni, vagy akár cserélni másra ha az adott termék már nem található a raktárban. De ezt úgysem a bolt fogja megoldani, hanem megint a Logitech. Lehet küld Z906 a z5500 helyett, hogy bocsi, ez már nincs a raktáron. Illetve kifutó termék volt és nem tudunk másikat adni helyette.
[ Szerkesztve ]

Pfff Ez kemény! az enyémre még van valamivel több mint fél év gari. Akkor ha 7végére hazajövök, érdemes szombat reggeltől vasárnap estig csutka hangerőn hallgatni?
Persze csak viccelek. Komolyra fordítva a szót.. Én inkább megkímélem a cuccot, mert ha tönkremegy, nekem nagyon nem fog kelleni a Z-906. Szvsz elég igénytelennek tűnik a képeken elnézve...

Nekem se azért ment tönkre mert üvöltettem.
Hallgattam egy zenét interneten, fél hangerőn, majd elkezdett az összes hangszóró torzítani, és paff, már bugott is minden elég hangosan.
A vezérlő picit elfáradt.

Nálam tv-nél volt így! Garis volt még az LG tv beszart,mivel ilyet már nem forgalmaztak abba az értékbe amiért vettem a tv-ét választhattam egy másikat.Samsungot választottam és újra meg
kaptam a 2 év garit.Ez a MM-be volt! 
"Fej vagy gyomor"