Megpróbálom! 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Megpróbálom! 

De most,h az enyémet nézem...
nekem 4 db. imbusz csavar fogja a rácsot egy massziv rmüanyag kerettel karöltve
Ugyh nekem nem lesz ilyen problematikám
Dobj fel képet, nem tudom felfogni, h ami egyszer oda volt biggyesztve
az a levétel után nem akar vissza mászni 
látom E-Maxx már egyszer vissza biggyesztette!!

[ Szerkesztve ]
Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...

Nemnem, az a membránt fogja! 
A rács a műanyag keretbe van csak betéve, egy hosszabb, vékony lapos csavarhúzóval, vagy késsel csak simán benyúlsz közvetlen a rács és a műanyag közé, és kipattintod.
Nem a műanyag kerettel van egybeöntve. 
Nem is egyszer, legalább 3-szor szedtem le, és tettem fel! 
[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

Szépen elrendezted, grat! 
A monitor jól látom, hogy a BenQ 22-es, fullhd monitorja?
Ha igen, tudnál tapasztalatokat mondani róla?
42.000-ért tudnám beszerezni, megéri?Mostani 24-es S-PVA monitor lenne a fő, és mellé két oldalára egy-egy ilyen BenQ-t terveztem, a fullhd miatt.
Privibe is jöhet akár.

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
A hátsó két szatelit merre? 
E-Maxx: Itt van pixelgari is a moncsira: link
jillian, majd mesélj a Xonarról 
[ Szerkesztve ]

a hátsok hol vannak?? állványon?
... tényleg sürgös lenne az a rács vissza helyezés....ott a láb alatt elég veszélyes helyen van ilyen nyitottan!
hmmm
de holnap lehet énis lekapom...
olyan kis aranyos!
Vérszemet kaptam ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sorry a sok kérdésért, ...de ha már egy vagyont költök, legalább had tudjam mire...
Köszi mindenkinek. 
Maxx: Azaz. Minyá' megpróbálom helyretenni a rácsot aztán megy a pü.
harylmu: egyik tőlem kb. 3 méterre az egyik polcomon (majdnem fejmagassában, a bal hátsó viszont elég rossz helyen, nagyon magason van plusz kicsit felfele néz. Annak majd találok jobb helyet. 
Na, rács projekt indul!
Na itt a probléma. Elkezdem tekergetni amikor ráhelyezem a rácsot, az egyik fele rögtön bemegy, a másik meg kilóg, és ha benyomom akkor a másik pattan ki. Szombádi help mí! 

"Mostani 24-es S-PVA monitor lenne a fő, és mellé két oldalára egy-egy ilyen BenQ-t terveztem, a fullhd miatt"
anyám
mit csina 3 moncsival?
te tervezed az uj krájziszt? 
irigylésre mélto darab az a BenQ.. 

Pontosan úgy is kell legyen!Ahol bement, tartsd rajta az egyik kezed, és azzal szemben pont próbáld meg beütni, és egy picit úgy csináld, hogy legyen középen meghajlítva!
Ne sajnáld, gumikalapáccsal vágj rá jó nagyot, csak úgy megy be, nem törik el a csontja, és a membránhoz sem ér hozzá.Ne kíméld, mert akkor nem megy rá! 

Dehogy.
Amire tulajdonképpen használom:
1.)Net
2.)Játék
3.)Videóvágás-szerkesztés
4.)Szimulátor(MS Flight Simulator X, az meg 3 képernyőn jó, az igazi mondjuk ehhez 3db 24-es lenne, de annyim most nincs rá
)
Tényleg korrekt masina az a BenQ, és az ára is jó!
Azért is tetszett meg. 
Jah és az egészben a legjobb, hogy az afféle hobbi, heti 1-2.000KM-t vezetek, Bukaresttől Münchenig, aztán mindennap még reggel 9-től bent vagyok cégnél, mikor nem autózok, és emellett van egy lassan felcseperedő, és bölcsibe induló kisgyerek, meg egy 18. éves nagy lurkó... 
Szóval csak heti 15-20órát ülök előtte, mégis ez az egyik káros szenvedélyem... 
[ Szerkesztve ]
Oké megpróbálom, remélem nem lesz baja a rácsnak. Előre szólok hogy nem gumikalapács, hanem vas. 

Help me please 
A hátsó hangszórókat hol tudom engedélyezni? Mert nem szólnak 
Nem sírok, csak izzad a szemem

Hmmm, akkor azzal inkább ne, hanem ökölbe szorított kezed szélével, óvatosan, és csak a szélét!De próbáld meg úgy valahogy, hogy ahol bepattant, vele átlósan ráütni, de kissé meghajlítani, hogy ott mennyen be. Én többször vettem már le, és tettem is fel, nem lett semmi baja egyszersem.
Mondjuk nem kíméltem, mert van másik, de azért mégsem szívesen b@sztam volna el ezt a 90 ezres csodát... 
Randall1017:Először is a driverben beállítod a 6 channelt, vagy az 5.1-et, vagy a sorroundot, hangkártyától függ, hogy miként nevezi a drivere.
Utána Control Panelben/Vezérlőpultban a Hangok menüpontban alul kiválasztod az advancedet és beállítod, hogy 5.1.
Ezután már kell szóljon, feltéve, ha a Sound Touchon is Stereo X2, PLII Movie, PLII Music vagy 6 Ch Direct van beállítva. 
[ Szerkesztve ]
Már majdnem sikerült... ha úgy nézzük kb. a 70%-ba bent volt már, csak (jelen esetben) a teteje nem volt hajlandó. Próbálkozok, próbálkozok.

Most olvastam végig az uccsó pár hsz.-edet. Nemsemmi, hogy a rács nem akar visszamenni a helyére. Ilyen tényleg nincs. Az oda van tervezve, vissza is kell menni a helyére...
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html
Hogy bssza meg a **va ..... NEM MEGY!!!!!!
Az egyik fele rápattan, a másikat már izomból ütöm úgy, hogy az alját ott nyomom a térdemmel, de a teteje egyszerűen NEM PATTAN BE!!!!

Minden oldalról próbáltad már forgatva feltenni a rácsot? 
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html
Ráteszem a rácsot az elejére, elkezdem forgatni, akkor valamelyik oldalon bepattan de a másik akkor se megy be ha rugdosom...

Kiváncsi leszek a Xonar tapasztalataidra. Várom a kimeritő hsz.-t majd... 

Próbáld meg pici meghajlítani azt a részt, ami nem megy bele.Az ujjaddal a peremét, ami be kell pattanjon, azt nyomd befele, a membrán fele, és úgy vágj rá.
Legalább olyan erőset, mint amikor fullra fel van tekerve, és a basszus is maxon van, és aláküldesz egy erősebb tiestot.Na amilyen durván szól akkor a mély, Te is úgy csapj rá.Belemegy, előbb vagy utóbb. 
Randall1017:Mit akarsz rajta megszólaltatni?Jól van bekötve?Milyen hangkártyád van?
[ Szerkesztve ]

De hogy a rákba?
Ez baromi furcsa. Egyébként miért is szedted le?

Ez mind megvan csinálva de csak nem akar megszólalni...
Nem sírok, csak izzad a szemem

Csak aztán nehogy szétveresd vele a mélyládát... 
Esélyt nem látok rá.
De a rács kezd már szétmenni a sok ütéstől. 
NINCS VALAKINEK EGY SÉRTETLEN RÁCSA A MÉLYRE?

[ Szerkesztve ]

Hmmmm, hogy-hogy nem megy rá?
Nekem is volt egy kis szenvedés vele, de egy 10 perc után megoldottam...
Amúgy addigis fektesd le egy egyenes részre a szélét, és kalapáccsal meg kombináltfogóval próbáld meg kiegyenesíteni a peremét. 
Már 2x megtörtént, de 5 perc szenvedés után szét van barmolva az egész, már nem tudok mit kezdeni vele.

Lehet jönni upolni... [link]

Tegyél fel róla egy képet, csak kiváncsiságból, mennyire ment szét?
Elsőre enyémet is eléggé szétb@sztam, de egy fél óra alatt helyrekalapáltam, és azóta simán feltudom tenni. 
Egyébként érdemes egy iciripicirit befele hajlítani a szélét, meghálálja. 
[ Szerkesztve ]
Én hajlítottam, hidd el... az alja teljesen ben tvolt, a két szélét elkezdtem behajlítani, de akkor meg a teteje nem ment be. Ha a tetejét nyomkodom be, akkor meg a két széle nem megy be. Ez ellen nem tudok mit tenni. Nem is értem már az egészet... képet megpróbálok csinálni, de nem hiszem, hogy túl sok minden látszódna rajta. 

Ez még teljesen egyben van, enyém már ehhez képest agyon volt kalapálva...
Esetleg azt próbáld még meg, hogy teljesen szembe a réssel, nem pattintod be, hanem vele egyszintbe teszed rá, és a bordáira állítod a subot.Majd úgy egyenletesen rányomod, nem elöször egyik oldalt, utána másikat, hanem egyszerre az egészet.Amúgyis könnyebb úgy, hogy a bordákra van állítva a sub, és membrán az égbe néz. 
Okés megpróbálom. 

Hú haver! Ez tényleg elég gatya. 

Jó ötlet! 
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN IMÁDOK MINDENKIT iGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN Z-5500 ÉS E-MAXX POWER!!!!!

fuhh sorry ez most kitört belőlem. a bordára állitottam és simán ráment!!!
ÁÁIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!! 

Bevallom őszintén, hülye voltam, hamarabb is szólhattam volna, hogy bordára állítsd.

Egyúttal a hirdetést is vedd le nyugodtan. 
[ Szerkesztve ]
Sokkal jobb érzés hogy rajta van a rács. Ha belerúgok se lesz baja, és ez nagy előny itt a lábamnál, meg ha majd lekerül a nappaliba akkor ott se kell féltenem. 
Ja igen tényleg. 
Operation Blade 2009 - Public Domain -> na ez a zene nagyon üt... akinek kell vegyen fel msnre átdobom.

Vazzeg! Bocs, de ezt láttam meg először, így az előzményeket már végigröhögtem. 
üdv ppl
ma délben megyek a z5500amért
egy xonarral fogom hajtani
beállítási javaslatokat szivesen vennék

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

A bekötést a kézikönyvek és az operációs rendszer, illetve hangkártya szoftverének segítségével leellenőrizheted, jó-e.
A Z-5500-on különösebb állítanivaló nincs, én a hangkártyánál (Xonar D2/PM) 80 Hz-re húztam a vágási frekvenciát, a hangszrók méretét és a termet nagyra állítottam, a bemeneteket elnémítottam, s kikapcsoltam mindent, ami effektez, vagy belenyúl a hangképbe. Így nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ha kell hozzá coax kábel, van egy eladóm. 
Ja meg persze gratula a cucchoz, ezzel kellett volna kezdenem, csak már megint korán van. Megyek is aludni. 
[ Szerkesztve ]

Gratulálok a jó munkához! 
E-Maxxx -nak meg a jó tanácsért grata! 

Várjuk tőled is a tapasztalatokat!
Gémelésre is fogod használni az együttest?

Z-5500-nál nem sokat érsz a mély vágással.
Már miért is?
Hacsaknem arra gondolsz, hogy bitstream-et kap a Logi, és ő dekódolja, mert akkor igaz lehet. De analógon érvényesül! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Mélyvágással nagyon el lehet cseszni a hangképet Z-5500 esetén... a régi T6100-asomból még elő tudtam csalogatni egy kicsit a mély babrálásával, de a logi ezt megoldja magának, nem feltétlen kell driverből rásegíteni.

Nekem így jobban tetszik a hangja, mint ha automatán hagynám. 
A lényeg meg lemaradt a képről, nevezetesen, hogy fenn van a rács.
Végre egy íróasztal, amelyiken nincs disznóól.

[ Szerkesztve ]
na csak délután lesz meg a cucc
pedig máá ugy mennék érte
coax kábel az méé yo amugy? 
Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)