Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz
de-nem-baj #691 üzenetére
Ezzel a browser.showQuitWarning opcióval mit akarsz állítani?
-
buta29030
tag
Én nem vagyok troll, nekem a Firefox valóban másképpen viselkedett, de már megoldottam, köszönöm. Egyébként nem ugyanaz. Van benne hiba. Például ha több lap van nyitva és bezárod a Firefoxot, akkor kérdez. Dacára annak, hogy be van állítva ne kérdezzen. Sőt, hiába mondod neki, hogy legközelebb ezt ne csinálja, akkor is csinálja. Megpróbáltam az about:config-ban átállítani ezt: browser.showQuitWarning true-ról false-ra. Sajnos a következő indításra visszakapcsolja. Van még a helyesírással kapcsolatos és egyéb hibája is. Nem akarom most részletezni, hogy még milyen hibákat találtam benne, elég az hozzá, hogy ez a linuxmintes fordítás hemzseg a hibáktól. Én nem tudom miért gondoljátok azt kapásból, hogy ugyanolyan, amikor sajnos nem.
-
afgk2012
tag
válasz
gery2123 #506 üzenetére
Nah, felraktam a Cinnamont. Nyomogatom-szagolgatom, de nem túl jó a véleményem róla. Először-is, valahogy lassú. Kattintok és nem azonnal történnek a dolgok. A firefoxban megnyitok egy oldalt, tekerek az egérrel, hááát alig-alig akar elindulni a scrollozás.
Egyébként ezzel a linuxmintes Firefoxal sok a gondom. Hiába van bejelölve, hogy több ablak kikapcsolásakor ne figyelmeztessen, nem lehet róla leszoktatni, csak durva módszerrel:
az about:config-ban átállítani ezt: browser.showQuitWarning true-ról false-ra
Aztán a kereső. Be kell raknom utólag a guglit. De a gugli csak nem akar úgy viselkedni ahogy szokott. Szeretném beállítani, hogy magyar oldalakon keressen, de nincsen benne ilyen menüpont.
Egyébként meg nem világos, hogy a letöltött zippelt új tálcaapletteket hogyan kell installálni. Nekem nem sikerül.
Szóval van vele gondom. Nem tetszik. Még azért futok vele egy kört, de ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux Mint
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest