Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Xfce Linux Mint-et használok és most két problémára keresek megoldást:
1.) Néha nem sikerül a windows-os partícióimat felcsatolni. Ilyenkor hosszú hibaüzenetet kapok. Újraindítva a Mint-et általában megoldódik a probléma, újra felcsatolhatók az NTFS partíciók. Mi okozhatja ezt?
2.) Mappákat szeretnék megosztani, hogy hálózaton keresztül elérhetőek legyenek. A megosztáshoz a Megosztott mappák programot (terminálból: shares-admin parancsot) használtam. Két mappát sikerült megosztanom, de a következő alkalommal, amikor kiadtam a shares-admin parancsot hiba üzeneteket kaptam:
** (shares-admin:3673): CRITICAL **: share_settings_set_name_from_folder: assertion 'path != NULL' failed
A korábban megosztott mappák továbbra is elérhetők hálózaton keresztül, viszont ezek a megosztott mappák nem láthatók a programon belül, illetve újakat sem lehet hozzáadni. Hozzáadással próbálkozva ezt a hibaüzenetet kapom:
(shares-admin:3673): Liboobs-CRITICAL **: oobs_share_smb_new: assertion 'path != NULL && path[0] == '/'' failed
Nem tudom mit jelentenek ezek a hiba üzenetek és hol lehet a hiba. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest