Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz chab7 #16314 üzenetére

    Desktopnak a Debian szerintem csak úgy jó, ha legalább a "backports" tároló be van kapcsolva. Az nélkül nagyon régi programok vannak benne.
    Ha meg megkerülöd a dolgot és a testing/unstabil repót használod, akkor meg bármi előfordulhat. Én is kaptam vele olyan hibát, ami után az ős Debianosoktól azt a tanácsot kaptam, hogy raktam újra az egészet. :Y
    Később megint előfordult hasonló, úgyhogy letettem a testing repó és az arra épülő disztrók használatáról. Továbbá elég hosszú történetem van az Ubuntuval 2008 óta, sok-sok hülyeségbe futottam bele. Szóval igazából csak szerencsés vagy, ha nálad jól megy.

    Nálam a nagyszülőknél van Debian, mert korábban pl. mikor egyszer kimentem, azzal fogadott az Ubuntu, hogy papám a root jelszó nélkül teljesen lecsupaszította a Gnome-ot, csak a háttérkép látszott. Ez után kénytelen voltam külön programot használni a Gnome lezárására.
    Így viszont már lassan 2 éve megy bármi hozzányúlás nélkül (persze frissítve közben), csak a fölös böngésző ablakokat kell bezárogatnom...

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák