na igen, az szép is
kár, hogy nem fér el az asztalom alatt
én a 9f-en vagy a z60-on gondolkozom, de az utóbbinak a hűtését nem tartom egészen jónak, az előbbi meg tán picit kicsi. még silverstone ft01-en is gondolkozom, de az is neccesen férne be az asztal alá...
a megrendeléssel az is a bajom, hogy egyrészt nem látom élőben, másrészt meg sokáig tart. én a hirtelen felindulásból elkövetett vásárlások híve vagyok
értsd: bemegyek a boltba, megnézem, megfogdosom, ha tetszik, kifizetem, és már viszem is. az, hogy láttatlanul megrendeljem drága pénzért, várjak is rá egy csomót, és a végén még esetleg csalódjak is, az valahogy nem tetszik nekem. az meg főleg nem, hogy ebben az országban nincs egy rendes bolt, ahol van raktárkészlet is, nem csak a gagyi egypálcás vackokat tartják... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
bsh
(senior tag)
Szia, magyarországon a PCGear áll kapcsolatban a Lianli-vel, lehet, hogy még hivatalos forgalmazójuk is, bár ez nem biztos, de érdemes felvenni a kapcsolatot engusz-szal. üdv

Henryk
(senior tag)
Hogy mi? Te ezeket a szép házakat az sztal alá akarod eldugni?

Ha úgyse látod akkor teljesen mindegy melyiket veszed.
Nálam a Lian Li ház a szoba dísze, dizájnelem.. 

bsh
(senior tag)
várj, kitalálom: elé van terítve egy kisszőnyeg, és arra térdepelve imádkozol is a házhoz? 
Ha nem is, de tényleg elmennek a lianli házak a szoba díszének, én is az asztalon tartottam

drakkar11
(kvázi-tag)

kircipeti
(senior tag)
Udv a topikban haztestver 
http://tinyurl.com/kircip

Anarkhon
(újonc)
LianLi után nem kell másik házikó,bár nekem régebbi van,de nem cserélném le semmilyen másik dobozra...

drakkar11
(kvázi-tag)
kircipeti Köszi 

bsh
(senior tag)
mit próbáljak ott? nekik nincs semmi. nekem egy tulajdonos kell, aki lemérne egy méretet amire szükségem van.

engusz
(PH! nagyúr)
Persze, hogy nincs. 100 fele haz amugy is nehezen lehetne raktaron. Nem beszelve a rengeteg kiegeszitorol. Foleg egy ilyen gyartotol.
Miben kellene segitseg? Ha meg akarsz tapizni egy aluminium hazat, akkor abban tudok segiteni. Ha konkret modellre vagy kivancsi, akkor is ki tudunk talalni valamit.

Sipi8
(kvázi-tag)
Van valakinek ilyen csiga-biga dizájnos kuckója? Vagy valami tapasztalat?

E770
(kvázi-tag)
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!
Nővéremnek ajándékba készítek egy - élet első - asztali gépét, s a ház választásom a PC-6-ra esett.
Véleményeteket szeretném megkérdezni a házhoz adott ventikről, mielőtt hozzá fognék az összeszereléshez. A lehető leghalkabb léghűtéses gépet szeretném összerakni, de azért úgy 200-250W energia hőjét el kell vezetni e házból.
(az ár nem lényeges szempont)
Előre is köszönettel!

Anarkhon
(újonc)
Szia!
Nekem 7B-m van,még mindíg a gyári Lianli ventik vannak benne,5volton gyakorlatilag nincs hangjuk,vettem néhány csomag 300forintos Xilence rezgés csillapítót a csavarok helyett.
Két winyóval kicsit morgós hangja lett,de pár darab gumi gyűrű azt is elhalkította.
Fent van az asztalon a masinám,ha nem világitana az elején az a pár cucc,alapjáraton nem is tudnám hogy be van e kapcsolva.... 
Még zavaró is volt az elején a nagy csönd. 
ui.: szereznem kellett egy halkabb billentyűt... 
Nagyon szép ez a PC-6, még azért ajánlom figyelmedbe egy -talán M.O-n még nem is kapható, de hamarosan debütáló- házat a LanCool PC-K9WX -et. Ez vélhetően olcsóbb, vagy ugyanannyi lesz mint a PC-6. 

E770
(kvázi-tag)
Köszi szépen, de már itt van mellettem, most kezdem el beletömködni a kevésbé lényeges dolgokat 
élőben nagyon kedves ki - szinte már női - de elegáns ház, bár meglepő volt első mozdulatra, hogy milyen könnyű (üresen
most éppen a proci hűtőn gondolkodom, mert a hátsó pici venti húzását nézem, s nekem nem egyértelmű, hogy vízszintes vagy függőleges (vagy mindkettő) toló levegő lenne szerencsés a procihűtőtől
azaz a teteje mintha nagyon közel lenne
/* asszem belepróbálom a saját alaplapomat, a ninjahűtővel s akkor talán jobban látom, mennyi hely marad */

E770
(kvázi-tag)
hát most jutottam odáig, hogy lassan életre kel a ház,
s szerelés közben arra gondoltam, hogy a Lian Li hasonlít az autóknál pl. az Alfa Romeo-ra, mert szép, stílusos, s megbocsátunk neki, ha valami mégsem olyan tökéletes belülről vagy használatkor
pl.:
- a 5,25" csavar nélküli szerelés csak szimbólum, a másik oldalra bizony kellene a csavarok
- az alsó 3,5" rész keresztben sehogy sem fér el kényelmesen egy vincsi a kivezetésekkel, csak az ssd
- az alaplap annyira fent van, hogy a proci hűtőtől nem lehet becsavarni az egyik alaplapi rögzítést (fent középen)
- olyan kis törékeny a ház, hogy ha már az alaplap benne van, de még nem szerelted össze, minden mozgatási mozdulatra figyelni kell, hol fogod meg, nehogy eldeformálódjon a ház
most itt tartok:
Érdekes amiket írsz, nekem szinte a legolcsóbb ATX-es házuk volt, és az eddig a legjobb minőségű házam volt, nagyon könnyű is volt az alu miatt, de mellette elég stabil, minden részlete kidolgozva. Érdekes, hogy modell, és modell között mekkora különbségek vannak 

E770
(kvázi-tag)
igaz ez mind erre a házra is,
nagyon szép, minőségi külső, s a belseje sem csúnya és tényleg hihetetlen könnyű, amíg üres 
Szerintem jó választás volt, nővéremnek szép és csendes háznak megfelelő lesz.
szüleimnek Cooler Master Sileo 500 nem volt ennyire szerencsés, ott a ventikkel sokat kell trükközni, hogy tényleg csend is legyen
súlyra pedig már úgy megszoktam évek alat a P182-esemet, telerakva be kell melegíteni, hogy arrébb emeljem
de az most tökéletes csendes

DarkChild
(tag)
Bocsánat a kereskedelmi célú hozzászólásért, de van néhány eladósorba került Lian Li cuccom, ami talán felkelti az ide betévedők figyelmét 
Egy Lian Li PC-V352 fekete ház, egy csomag (4db) Lian Li BZ-501 szellőzőrácsos előlap és egy csomag Lian Li OF-01 rezgéselnyelő gumival ellátott csavar. Aki valamelyikhez kedvet kapott, kérem privátban írjon nekem.
Köszi 
[ Szerkesztve ]

engusz
(PH! nagyúr)
Nagyon jók
mondjuk az áruk is...

engusz
(PH! nagyúr)
A PC-Q05 és Q12 táppal érkezik, azok szerintem elég jól állnak. Mondjuk kérdés, hogy mekkora a thin mini-itx felhasználótábor. 
A Q05 nagyon tetszik, és azoknak tényleg "baráti" az áruk, értem ezalatt, hogy ennyit simán kiadnék értük, csak hát a belevaló hardverek nem tudom, hogy állnak ár szempontjából :/