- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E770
aktív tag
Megtaláltam a rég elfeledett PC-6-os fekete házat, hátha valakinek megtetszik felraktam: [link]
-
tajcsi
őstag
PC V2000 van valakinek?
-
picur10
aktív tag
Van valakinek Q03-as háza? Érdekelne, hogy mekkora az a max vga hossz, amelyik még tényleg beleférne. Tudom a gyártó 180mm-t írt, de biztos van egy kis ráhagyás benne.
-
zsák
tag
Elég kihalt a fórum, de azért kirakom hátha betéved valaki, akinek erre fáj a foga.
Kövezzetek meg, de sugo10-es váltja ezt a gyöngyszemet, mert kisebb
Örökké hiányozni fog. -
69Raizen69
tag
Helló.
Remélem járnak még ide emberek,és tudtok segíteni.
Keresek : Lian-Li Pitstop T7 Mini-ITX Test Bench -et
vagy Lian Li PC-Q06 -ot -
somasz
addikt
Üdv!
A PC-P80N milyen vastag ventiket fogad előre és a tetőbe? 38mm-es belemegy?
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok! Kinéztem a v354-et feketében és kaptam egy szinte visszautasíthatatlan ajánlatot rá /27500.-/ Ami furcsa nekem a táp és cpu hűtő találkozása.. elég közelinek tűnik.. egy Amd trinity cucc lenne benne Tv alá menne, szal nem kéne zajongani..
ja és a lényeg: van bármi olyan dolog rajta, vele ami miatt nem ajánlott cucc lenne?
-
engusz
veterán
A hozzá ajánlott Intel lap ára 30-35 ezer körül mozog. Korábban volt róla teszt itt a PH!-n is. Akár i7 is adható neki, 16 GB memória, USB3.0, Gigabit LAN, etc. Nem rossz darab.
-
DarkChild
senior tag
Bocsánat a kereskedelmi célú hozzászólásért, de van néhány eladósorba került Lian Li cuccom, ami talán felkelti az ide betévedők figyelmét
Egy Lian Li PC-V352 fekete ház, egy csomag (4db) Lian Li BZ-501 szellőzőrácsos előlap és egy csomag Lian Li OF-01 rezgéselnyelő gumival ellátott csavar. Aki valamelyikhez kedvet kapott, kérem privátban írjon nekem.
Köszi -
E770
aktív tag
igaz ez mind erre a házra is,
nagyon szép, minőségi külső, s a belseje sem csúnya és tényleg hihetetlen könnyű, amíg üres
Szerintem jó választás volt, nővéremnek szép és csendes háznak megfelelő lesz.szüleimnek Cooler Master Sileo 500 nem volt ennyire szerencsés, ott a ventikkel sokat kell trükközni, hogy tényleg csend is legyen
súlyra pedig már úgy megszoktam évek alat a P182-esemet, telerakva be kell melegíteni, hogy arrébb emeljemde az most tökéletes csendes
-
Jim-Y
veterán
-
E770
aktív tag
hát most jutottam odáig, hogy lassan életre kel a ház,
s szerelés közben arra gondoltam, hogy a Lian Li hasonlít az autóknál pl. az Alfa Romeo-ra, mert szép, stílusos, s megbocsátunk neki, ha valami mégsem olyan tökéletes belülről vagy használatkor
pl.:
- a 5,25" csavar nélküli szerelés csak szimbólum, a másik oldalra bizony kellene a csavarok
- az alsó 3,5" rész keresztben sehogy sem fér el kényelmesen egy vincsi a kivezetésekkel, csak az ssd
- az alaplap annyira fent van, hogy a proci hűtőtől nem lehet becsavarni az egyik alaplapi rögzítést (fent középen)
- olyan kis törékeny a ház, hogy ha már az alaplap benne van, de még nem szerelted össze, minden mozgatási mozdulatra figyelni kell, hol fogod meg, nehogy eldeformálódjon a házmost itt tartok:
-
E770
aktív tag
Köszi szépen, de már itt van mellettem, most kezdem el beletömködni a kevésbé lényeges dolgokat
élőben nagyon kedves ki - szinte már női - de elegáns ház, bár meglepő volt első mozdulatra, hogy milyen könnyű (üresen
most éppen a proci hűtőn gondolkodom, mert a hátsó pici venti húzását nézem, s nekem nem egyértelmű, hogy vízszintes vagy függőleges (vagy mindkettő) toló levegő lenne szerencsés a procihűtőtől
azaz a teteje mintha nagyon közel lenne
/* asszem belepróbálom a saját alaplapomat, a ninjahűtővel s akkor talán jobban látom, mennyi hely marad */
-
Anarkhon
csendes tag
Szia!
Nekem 7B-m van,még mindíg a gyári Lianli ventik vannak benne,5volton gyakorlatilag nincs hangjuk,vettem néhány csomag 300forintos Xilence rezgés csillapítót a csavarok helyett.
Két winyóval kicsit morgós hangja lett,de pár darab gumi gyűrű azt is elhalkította.
Fent van az asztalon a masinám,ha nem világitana az elején az a pár cucc,alapjáraton nem is tudnám hogy be van e kapcsolva....
Még zavaró is volt az elején a nagy csönd.
ui.: szereznem kellett egy halkabb billentyűt... -
E770
aktív tag
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!
Nővéremnek ajándékba készítek egy - élet első - asztali gépét, s a ház választásom a PC-6-ra esett.
Véleményeteket szeretném megkérdezni a házhoz adott ventikről, mielőtt hozzá fognék az összeszereléshez. A lehető leghalkabb léghűtéses gépet szeretném összerakni, de azért úgy 200-250W energia hőjét el kell vezetni e házból.
(az ár nem lényeges szempont)Előre is köszönettel!
-
törölt tag
Van valakinek ilyen csiga-biga dizájnos kuckója? Vagy valami tapasztalat?
-
engusz
veterán
Persze, hogy nincs. 100 fele haz amugy is nehezen lehetne raktaron. Nem beszelve a rengeteg kiegeszitorol. Foleg egy ilyen gyartotol.
Miben kellene segitseg? Ha meg akarsz tapizni egy aluminium hazat, akkor abban tudok segiteni. Ha konkret modellre vagy kivancsi, akkor is ki tudunk talalni valamit.
-
drakkar11
tag
kircipeti Köszi
-
bsh
addikt
PC-8FI nincs valakinek véletlenül?
-
Anarkhon
csendes tag
LianLi után nem kell másik házikó,bár nekem régebbi van,de nem cserélném le semmilyen másik dobozra...
-
bsh
addikt
na igen, az szép is
kár, hogy nem fér el az asztalom alatt
én a 9f-en vagy a z60-on gondolkozom, de az utóbbinak a hűtését nem tartom egészen jónak, az előbbi meg tán picit kicsi. még silverstone ft01-en is gondolkozom, de az is neccesen férne be az asztal alá...
a megrendeléssel az is a bajom, hogy egyrészt nem látom élőben, másrészt meg sokáig tart. én a hirtelen felindulásból elkövetett vásárlások híve vagyokértsd: bemegyek a boltba, megnézem, megfogdosom, ha tetszik, kifizetem, és már viszem is. az, hogy láttatlanul megrendeljem drága pénzért, várjak is rá egy csomót, és a végén még esetleg csalódjak is, az valahogy nem tetszik nekem. az meg főleg nem, hogy ebben az országban nincs egy rendes bolt, ahol van raktárkészlet is, nem csak a gagyi egypálcás vackokat tartják...
-
Henryk
aktív tag
Én a képet meglátva az A77F-ről elsőre beleszerettem, néztem róla 1-2 vidit meg a gyártó honlapját, és már rendeltem is elő angliából, mer itthon sehol nem volt, de megérte, még most is drágább idehaza, mint kintről a 20k szállítással együtt, anno meg 2x annyi volt mikor itthon megjelent.
Ha kép alapján bejön nem fogsz csaalódni élőben sem, meg van pár vidi neten ahol ilyen kiállításon végigjárják kívül belül őket, vagy unbox videok.
-
bsh
addikt
sziasztok,
magyarországon van valami bolt/bemutatóterem, ahol meg lehetne nézegetni a lian-li modelljeit? nem szeretnék pusztán kép alapján rendelni...
esetleg bécsben vagy egyéb közeli helyen? -
Anarkhon
csendes tag
Évek óta akartam és végre megvan,sikerült beleköltöznöm egy PC-7b plus 2 -be.
-
Jól elbeszélgetek magammal
A héten elviszik a Giga ITX lapomat, aztán megveszem az Asus-t, amire normálisan fel tudom szerelni a CPU hűtő bordát, amire vettem egy Akasa Apache ventilátort (2,64 H2O, 16dBA).
Hátra felraktam egy 80mm-es Zalman ventit leszabályozva, fentre meg vissza fogom rakni az egyik gyári Lian Li-t, szintén leszabályozott állapotban.Egyébként most a napokban a venti a cpu hűtő bordáról a VGA felé tolta a meleget, így játékok közben a gépházból elég rendesen dőlt a hő, a processzor akár 60 fokra is felment...
Megleszek ezzel, aztán még egy Intel SSD és kész a 2011-es év, nem költök többet gépre.
De hogy minek nézegetem a Steelseries mechanikus billentyűzeteket, azt nem tudom
-
válasz
xEon1337 #1143 üzenetére
Sajnos még mindig nem jelentkeztem a képekkel, de mindig csak este van időm buherálni a gépet, akkor pedig nincsenek normális fényviszonyok telefonnal való fotózáshoz, a digitális gépet pedig elfelejtettem felhozni Pestre, de majd jövő hétvégén..
A fekete SATA kábelekből nem lett semmi, mert pirosat akartak adni, méghozzá 60 helyett 50 centimétereset, ami a normális elvezetéshez rövid..
Megjött kedden az Alpenföhn Nordwand Rev.B, fel is pattintottam volna a lapra, de normális irányba felszerelve rálóg a VGA slotra (ITX alaplap), így csak 90 fokkal elforgatva tudtam rátenni és a ventilátor is csak szívó módban fér fel rá, vagy pedig fújhatom a VGA-ra a meleg levegőt. Persze így nem valami jó a hatásfoka, ezért már meg is hirdettem az alaplapot hardveraprón.
Egyébként 155 mm magas, talán még 1 mm van a ház oldallapja és a hűtő teteje között összeszerelt állapotban, szóval tökéletes ilyen szempontbólRendeltem hátra egy 80 mm-es ventilátort, fentről pedig le fogom szerelni a 120 mm-eset, miután megvettem az új alaplapot.
Tömören ennyi, remélem jövő héten már befejezhetem végleg a gépet és nem kell hozzányúlnom utána egy évig.
-
Pénteken megyek a normális hosszúságú fekete sata kábelekért, meg szerintem jövő héten veszem meg az Alpenföhn Nordwandot is, majd akkor lesznek képek, de addig is még lenne egy észrevételem.
Múltkor vettem egy [ilyen] 3.5 -> 5.25 átalakítót, amikor még a Q08-al szenvedtem, gondoltam itt is felhasználom és az egyik merevlemezt 5.25-ös helyre szerelem.
Igen ám, de ez esetben az előlapi takaró lemezt nem lehet visszarakni a helyére! Ami még a ráadás, hogy vannak [ezek] a behajtható fülek, amiket nem lehet visszacsukni, ha ezzel a hűtő/beépítőkerettel építem be a HDD-t, mivel a szegecseinek nincsen hova bemenniük. Mondjuk ez félig-meddig az átalakító hibája, na de akkor is...
Ettől függetlenül tetszik a ház, mondjuk ahol most lakunk, egy számítógépes íróasztal rekeszben van, szellőzés nem sok, csak az eleje látszik.
-
Lejárt a szerkesztési idő..
Meghirdettem a Prolimatech Samuel 17-et, mivel ebbe a házba már magasabb hűtők is beférnek, ezzel meg játékok közben alapon használva az i5 750 felmegy 65 fokra is, hiába szellőzik jól a ház, ennyit bír a hűtő. Nekem meg ez sok
Nemrég írtam, hogy 155 mm magas lehet maximum a hűtő, szóval most Noctua NH-U9B SE2-re vagy inkább Alpenföhn Nordwand Rev. B-re vadászok.
-
Jim-Y
veterán
-
toldy
őstag
Általában milyen színű házakon látszik meg jobban az újlenyomat és por? Az ezüst vagy a fekete ( természetesen lian li házakon), feltételezem a feketén, de azért rákérdek.
-
zodo
nagyúr
válasz
xEon1337 #1132 üzenetére
Köszi és használd sokáig.
Amúgy pont emiatt féltem tőle, talán a melyik házat topikban írt valaki az új lenyomatról.Közben a másik kedvencem (Arc Midi) is lassan elérhetővé válik kicsivel olcsóbban mint a A04B igaz lesz némi szállítási költség is de azt hiszem annál maradok.
-
Tegnap átvettem az A04B-t!
Nagyjából két óra alatt sikeresen bele is költöztettem a konfigomat. Már most imádom, mivel itt legalább el tudok férni rendesen a kezemmel, nem úgy mint a Q08-ban..
A felső ventilátor nincsen gumi bakokkal tompítva, így elég rendesen átadta a rezgést a gépháznak, aminek bizony hangja is volt. Ezen mondjuk kicsit megrökönyödtem.
Szóval most reggel még a noctuához kapott gumi rögzítőkkel fixáltam a helyén + kapott egy ellenállást, így 1300 helyett csak 1000 rpm-el pörög. Ja meg a rácsot is kiszedtem, ami felette volt.Most már elég elviselhető hangja lett, bár azért a terveim között szerepel három darab Noctua NF-S12B FLX beszerzése
Közben még a mini-ITX laphoz adott SATA kábelek is rövidnek bizonyultak, szóval most eléggé megfeszített helyzetben tudtam csak őket bedugni, de jövő héten veszek hosszabb kábeleket hozzá.
Röviden ennyi, képeket nem csináltam, de majd fogok.
-
Azt én is néztem ma reggel még itt az apróban.
Jó háznak néz ki és az ára is megfelelő.Viszont az ajtó nyitogatás nekem nem a legszimpatikusabb megoldás. Csukva a szellőzése rossz, viszont csendes, nyitva meg hogy néz ki!? Viszont belefér olyan CPU hűtő is, ami az A04-be nem, meg fekete a belseje és a kábel menedzsment is jobb benne.
Majd csinálok képeket, elvileg szerdán fogom átvenni.
-
Tegnap eladtam a Q08B-t, leadom a rendelést A04B-re!
-
Reviewek alapján sajnos a 160mm magas nem fér bele.
"Zunächst haben wir das Mainboard verbaut. Die bereits vormontierten Abstandshalter passten problemlos und auch die Mainboardbefestigungsschrauben ließen sich sauber eindrehen. Der montierte Alpenföhn Nordwand CPU-Kühler passt passt mit seinen 155 mm Höhe geradeso in das Gehäuse."
"You'll need to measure your CPU cooler before fitting it too. Our Titan Fenrir fitted inside, but only by the skin of its teeth - anything taller is a no go. The Fenrir will fit the other way around as well, but we orientated it this way around because the PC-A04 has a top fan fitted, but not a rear one. We also found that the Fenrir didn't perform to its full potential in this case, as it ends up being so close to the graphics card. In fact, Titan's smaller Skalli CPU cooler performed just as well, while keeping down the noise and providing more breathing space."
Ez az említett Titan Fenrir 156mm magas. -
Jim-Y
veterán
válasz
xEon1337 #1117 üzenetére
Biztos, hogy nem fér el benne egy 160mm-es cooler? Azért kérdezem, mert pont ma néztem meg a CM Elite 335 manuálját, a ház 185mm széles, mégis 166.6 mm marad a cpu coolernek, ebből kiindulva elképzelhető, hogy belefér. Megnéztem ezt a PC-A04-et és
hogy ez is milyen jól néz ki.. képekről annyira nem, de egy review-ban amikor belepakoltak akkor nagyon tetszetős
-
Még sosem volt dolgom Fractal Design házzal, lehet nagyon príma házakat gyártanak, de a Lian Li-t már elég jól ismerem és nem csalódhatok benne.
Az az Arc Mini meg így eléggé lutri. Arról nem is beszélve, hogy mivel fent és oldalt is rácsozott, a hangszigetelése is egy fokkal rosszabb, de a szélességéből adódóan meg belefér bármilyen hűtő.Az igazi az lenne, ha élőben meg lehetne nézni
Ami tetszik még benne, az a kábel management, meg hogy teljesen fekete a belseje. Mondjuk ezek olyan dolgok, hogy plexi oldallap nélkül kit érdekel?
-
zodo
nagyúr
válasz
xEon1337 #1117 üzenetére
Na ezt nem is néztem hogy csak 188mm széles.
Igaz talán azért mert a mostani konfig kerülne át első körben így a big shuriken miatt nem is aggódtam ezen a kérdésen."De most a napokban végiggondoltam, hogy ha az Arc Minit venném, tuti bennem lenne a gondolat, hogy mi lett volna, ha inkább A04-et veszek."
Ezt hogy érted?
-
Egy dolog szúrja a szememet az A04-el kapcsolatban: a standard 160mm magas CPU hűtők nem férnek bele, csak olyan 150.. talán 155mm-esek.
De most a napokban végiggondoltam, hogy ha az Arc Minit venném, tuti bennem lenne a gondolat, hogy mi lett volna, ha inkább A04-et veszek. Szóval 100%, hogy Lian Li lesz a következő gépházam!
-
Jim-Y
veterán
Mi történt emberek?
Egy hónapja a Lian-Li PC-A05NB házat csak a PC-Gearnél lehetett kapni most pedig: [link] Ezmiez?
-
válasz
sestertius #1112 üzenetére
Valóban nagyon minőségi házak ezek és ha a termékskálát nézzük, akkor azokért a házakért annyit kell kérniük.
De másik oldalról meg, egy gépházért 120.000 forint? -
sestertius
őstag
Itt a vissza nézett képekből látom, hogy valóban szépen megmunkált, precíz házak ezek, de akkor sem értem, mi kerül akár a pc-x500-on vagy a pc-x2000-en 120.000 Ft-ba?
Anno már rájöttem, hogy egy jó házért megéri pénzt kiadni, és tetszenek is az igényes és jó megoldások, de ez egy pöttyet sok... Igencsak megtetszett az 500-as, méretileg és a kialakításából adódóan pont olyan helyen és úgy tudnám használni, hogy az tuti lenne, de ilyen áron..Félárban nincs valakinél egy...?
-
Jim-Y
veterán
Az előlap csak enyhén melegedik, több óra játék után is csak picit langyos, aHDD több, mint valószínű melegebb mint más házaknál ahol van előtte szívó venti, itt 30-32 fok az átlag, a táp nem tudom, hogy mennyire megy, sajnos nincs összehasonlítási alapom, előző házaimban nem néztem, hogy mennyin kellett pörögnie, ennél 1200 körül pörög a ventije Everest szerint ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest