Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz n_stolz #68548 üzenetére

    Itt lesz tapasztalat gipszkarton és ledszalag kombinációjával.

    Sima gipszkarton profil a holkerben és tőle 33 centire, gipszkarton az élére, aljára, találkozáshoz sarokélvédő, glett, festés és ezzel kész is vagy.

    Érdemes előtte behúzni a vezetéteket és a ledprofil vonalában kihozni. Így maga a profil rá fog takarni.
    Ha a szellőzést meg tudod oldani, akkor a dobozolásban a ledvezérlő és tápegység is elfér. A tápegység hőt termel, ehhez kell szellőzés, mondjuk, egy ajtóknál is használt szellőzőrács, vagy perfetti lemez. Érdemes revíziós ajtót is beépíteni, hogy a tápegységet szükség esetén tudd cserélni, a kötéseket javítani.

    Profilból van sokféle, az egyszerű, amit a síkra csavarozol, a bonyolult, amit a síkba marsz. Utóbbi ki fogja gyengíteni a gk-t, így keresztbe is kell merevítőt tenned, ami a vezetékeknek is útban lesz. Több anyag, több munka, de szebb. Be sem kell marni, mert ez ilyen vállas profil. Egyszerűen két gk-csík közé berakod, a vállai felfekszenek a csíkokon és csavarral a gk-profilhoz húzod. Olyan profilt nézz, amire a búrát rá tudod pattintani, mert nem lesz mindenhol lehetőséged a végéről beszúrni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák