Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    válasz dewil666 #64813 üzenetére

    Szia!
    Nagyon egyszerű és olcsó megoldást javaslok nálam is hasonlóan lett megoldva igaz kádhoz.Kell vízszintesen és függőlegesen egy sornyi 5 cm ytong amiből a "sokrétegű" cső helyét kifaragjátok alul attól függ a magaság hogy kabinos vagy épített zuhany.
    Vízes megcsinálja a csövezést, a kiállásokat kifúrja a betonhoz, majd a burkoló felragasztja az ytongot és mehet is a burkolás.Aztán "már" mehet is a szerelvényezés.
    Amennyiben nincs még meg a mosdó mindenképp olyat vegyél amit pultra lehet építeni vagy szekrénybe süllyeszteni.Asztalossal csináltatsz hozzá szekrényt vagy veszel boltban, 4 kulturált szintezős krómlábbal.
    Nálunk 6cm a fal az még elbírta a szekrényt hogy kifúrjam így nincs alatta láb így takarítani alatta sokkal kényelmesebb.
    Azt is megcsinálhatod (kicsit több ytong kell így hozzá ) hogy azt a falat ahol a mosdó van végig falaz(tat)od a mosdó magasságáig vagy 10 centivel fölé-hogy legyen egy kis pakolós részed így akár lebegő szekrényt is felfúrhatsz és a csöveket is eltüntetheted.
    Lehet egyszerre sok az infó próbáltam érthetően leírni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák