Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz salieri. #48969 üzenetére

    Milyen márkájú az a laminált? A vége nem kéne, hogy ilyen elállásos legyen. Fózoltnál nem tűnne fel ennyire, de így... Egy fotó jó lenne a laminált 4 oldaláról, sarkairól. Az újabbak már körbe klikkesek, és ütőfával kell összeütni a rövid oldalakat. Elvileg a dobozban van képekkel illusztrált sematikus rakási útmutató.
    A laminált és a fal között kell kb 1 cm dilatációs hézagot hagyni, nem szabad koppra rátenni a falra a lamináltat! Erre utaltak korábban, hogy látnak távtartót.
    Az 1. helyiség fotó alapján jónak tűnik, de az is tény, hogy egy már javítandó aljzathiba nem mindig jön ki kép alapján.

    A 2. helyiség szar, a radiátor alatt hullámos, és egyértelműen látszik, hogy egy korábban megszilárdult réteg egy részére húztak rá újabbat fokozatosan elvékonyítva. Az aljzatkiegyenlítőt nem lehet nullára elvékonyítani, 3 mm alatt kár is önteni, mert nem lehet szépen simítani.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák