Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mayday00

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #27792 üzenetére

    Csak az anyagköltség, vagy benne van a munkadíj is? Erős színek lesznek? Fehér lesz minden? Vagy halvány pasztelszínek? Milyen a fal? Jó állapotú? Nem pattog, csattog itt ott a festés? Repedések..?

    Mondjuk ha csak egy sima átfestésről van szó, akkor természetesen sok. Ha pasztel színeket kérsz akkor szerintem 3 kanna anyagból le lehet kenni. Még ha hérát is vesz (1 kanna kb 5ezer körül van) 15liter. Már nem 16 sajnos..
    Akkor is 3 kannából megvan. Durván. Halvány pasztel színeket én is kikeverek kézzel. De ha géppel keverik akkor sem lesz sokkal drágább. Ha csak itt ott flekkelni kell, sima a fal, akkor olcsóbban is megúszható.

    Takarni kell, kiragasztani tokoknál, ablakoknál stb. Az hamar megvan. Ha sima átfestés azt 2 ember 1 nap alatt kényelmesen megcsinálja. 51nm nem felület. . Még ha várunk a 2 réteg közt a száradással is. Ha sokat kell javítani, erősek a színek, lesz színelválasztás, oldalfal menyó más színű..akkor természetesen időben és pénzben is több.

    Amúgy lehet 150k simán vagy több is, ha pl újra kell glettelni a egész lakást. Olyan rosszak a falak..erősek a színek stb..Szóval igen lehet annyi a költség.. Ezt így nem lehet látatlanban megmondani. Rengeteg tényezőtől függ, hogy mennyi lesz a végösszeg. De nálad konkrétan nem tudjuk, hogy mi lesz.

    Ha sima átfestésről van szó. Jók a falak, simák. Nem kell glettelni, csak flekkelgetni. Nincsenek erős színek, csak halvány pasztel színek. Akkor anyagosan együtt. (tehát én hozom az anyagot) 100k nál nem lehet több. Ebben a takarás minden benne van.

    "A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

Új hozzászólás Aktív témák