Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Dyingsoul #128263 üzenetére

    Kb 160 kg vagyok, nem bízok az akrilban. Az előző lakásban felújításkor kidobtuk a régi kádat, épített zuhanyzó lett helyette, kb 100×75 cm hasznos alapterülettel. Az új lakásba kádat raktunk, Feleségem néha nagyon hálás érte. Én meg a kád peremén túlra tettem fel a zuhanyfüggönytarót, így megvan az a hely, amihez hozzászoktam.
    A kád amúgy egy Kaldewei Sanifo 170×75 cm. Az alja széles, vélhetően sok víz fér bele, de én inkább azért örülök, mert széles az alja és elfér a talpam keresztben is. Viszont istentelenül csúszik, erre a vendégek figyelmét is felhívom. Kb 115 k volt 1 éve lábbal, szifonnal.

    Ha a kádnál van esély, hogy faltól falig érjen, érdemes akkorát venni. Hülyén néz ki egy sor enyhén lejtő csempe, vagy 10 centi hézag a kád és a fal közt.

    Van háztartási gépes topik is, de általában a nagyobb elöltöltős mosógépek (7-9 kg kapacitás) 60×60 cm alapterületet kérnek, ehhez még a mosógép mögötti bekötéseket hozzá kell számolni. A keskeny elöltöltős is 60 cm széles, de csak kb 40 cm mély, kb 5 kg kapacitással. Felültöltős is 60 cm az egyik irányba, a szélessége kapacitástól függ, de itt is 40 cm a minimum.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák