Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz tyielow #128137 üzenetére

    Nem gondolom hogy másban kell a hibákat keresni. Kérdeztem valamit, úgy látszik te vagy a második aki nem tudsz szöveget értelmezni, erről én nem tehetek. Az ilyen kijelentésekre meg nem is reagálok hogy a 1,5-es alu az inkább 2,5-es. Ha életedben láttál már 2,5-es Alut, akkor tudod mi különbözteti meg a 1,5-estől.

    Leírom még egyszer kedves barátom, hogy a jelenlegi csövezésbe nem húzok újra semmit mert aljzatbetonon lesz csövezés, csak tudod, ahhoz betont kell majd keverni, hogy legyen mire hozzárögzíteni, ahhoz meg áram kell, egy olyan hálózatról ami probléma okán nem okoz halált. Leírhatod te is azt amit Donki Hóté, az volt a kérdés hogy utólag hogy szakszerű egy régi hálózatba a védőföldelést bekötni.

    A 6 modulos kismegszakítóról meg annyit hogy a jelenlegi 2 kismegszakító + Fi-relé pont elfér benne, illetve egy fővezetéki sorkapocs is, mivel a régi guman táblák miatt nincs több hely, ezért nagyobbat nem tudok betenni, tudod? De tényleg, beszélgessünk tök más témákról, nézzük le a másikat, mert szerinted valaki nem ért máshoz. Szerinted miért kérdeztem itt? Hm?

    Mutassak képet hogy orvosoltam? Semmi köze a kérdésemnek ehhez, amiket itt Te is elkezdtél felsorolni. Jelenleg TN rendszerem van, és ebből szeretnék TN-C-S-t, csak mivel régi hálózat, nem vagyok biztos abban hogy hol kell közösíteni a régi földelést az újjal, mert a nullával van a régi közösítve, de ha nem érted a kérdésem, akkor azért valószínűleg nem én vagyok a hibás. :B

    Mindegy! Részemről zárom, írok csemberlen-nek privátot, remélem ő tud segíteni a kérdésemben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák