Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz Donki Hóte #128129 üzenetére

    Félreértesz. Adott most egy alumínium hálózat, ami működik és nagyjából 10A terhelést elbír, hiszen mindenhol 1,5-es Al vezetékek vannak. A felújítás során habarcskeverőt, betonkeverőt, flex és egyéb szerszámokat kell használjak. Ezek bőven elmennek a jelenlegi hálózatról, viszont szeretnék egy valós földelést, és emellett egy ÁVK-t is szeretnék feltenni, mert nem biztos hogy minden tökéletes. A kismegszakítók csak zárlatkor oldanak le, viszont jó lenne hogyha a betonkeverő se okozna halált, vagy bármi mást. :)

    Szüleimnél is fel lett téve a bojler elé egy ÁVK, fel se tudtam kapcsolni. Utána derült csak ki, hogy szénné égett az összes vezeték benne. Előtte pedig működött a bojler, és ebből mi semmit sem vettünk észre.

    Értem amit Te mondasz, én átmeneti megoldást keresek, hogy a felújítás egyáltalán tudjon menni úgy, hogy legalább van földelésem és egy ÁVK, ami leold ha baj lenne. Én nem spórolni akarok, de a jelenlegi csövezésbe nem húzok bele semmit, mert teljesen új rendszer fog készülni. Remélem érted, hogy nem fillérb@szásról van szó, hanem arról hogyha véletlen elszakad egy hosszabbító vagy bármi, akkor ne rázzon agyon senkit. :) Emellett esetleg a kérdésem is megválaszolhatnád, annak jobban örültem volna. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák