Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz DeFranco #12191 üzenetére

    Igen, valószínűleg ezt a logikát követte az is aki pár éve betört az egyik albérletünkbe, kp + mp3 lejátszó összeszed és már ott se volt. Szerencsére nekem csak 20k-m bánta, de haveromnak 60.

    Mondjuk ha végignézek a baráti körön, akkor a digitális forradalom eléggé betett a tolvaj szakmának, ugyanis már nincs nagyon olyan mozgatható érték amit el lehetne gyorsan vinni.
    Kp-t szinte senki nem tart otthon csak ami a napi ügyekhez kell, az pedig általában az egyén tárcájában van.
    Drága ékszert egyikünk barátnője se hord, egy marék bizsut zsákmányolni meg biztos nagy élmény. :)
    Asztali gépet elvinni több kör vagy több emberes munka és már koránt sincs egy átlagos gépnek olyan értéke mint pár éve.
    TV-nél is érteni kell a modellekhez, mivel tömegtermék lett így egy nagyobb darab se olyan drága már, főleg ha valamelyik olcsóbb szériába tartozik. Ha meg már 2-3 éves akkor szinte alig van értéke, ráadásul szintén 2 emberes téma.
    A jelenlegi asztali konzolok szintén nem túl drágák, ha használtan 40k környékén mennek, akkor feketén kap érte 10-20k-t?
    DVD filmek értéke kb. nulla, Blu-ray helyett meg mindenki mkv-t néz.
    Ami többet ér, az az okostelefon + laptop, de ezeket szintén hordja a tulaja magával a legtöbb esetben.

    Ezzel szemben az egy aranykor lehetett mikor még minden munkakörben kp-ban fizettek és az átlag nők is a különböző aranyékszereket hordták státuszszimbólumként.

Új hozzászólás Aktív témák