Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz Donki Hóte #118850 üzenetére

    Nem értem a hisztit, én csak a kijelentéseidre reagálok tárgyilagosan. Te is megpróbálkozhatnál ezzel a személyeskedés, terelés és tagadás helyett. Azt a blogot is te hoztad fel, mint alfa és omega, engem totál nem érdekel.
    Különben meg ez egy fórum, nem a te személyes gyarmatod. :D

    Exodion
    Az a szétnyíló fémdübel nagyon jó, ha eltaláltad a vastagságot, és szabad helyre fúrtál. Bár a konyhaszekrény felső felfogatója leginkább lefele húz, nem kifele. Épp ezért olyan semmi tiplik is megtartják, amikre egyébként rossz ránézni. (És nem is merném használni.)

    Victoryus
    Én tuti átfedéssel csinálnám. Ahol nem találkozik, ott gyakorlatilag a cső lesz a "vasalás"... Vagy ha nem, akor oda legalább pár darab vasat beledobni... Picit emelni se ártana. Így már érthető, miért jött szóba, hogy felülre is rakjanak egy sor hálót. :D

    Összekötözgetni csak azért kell, hogy a beton ne nyomja el. Ha már megkötött, akkor nem a kötözés fog tartani, hanem a betonba kötött vas, együttesen.

    Because
    Az ott valóban élvédő, nem csak egy sima vakolóháló?

    dabgergo
    Kik akarják kívül vezetni, akik szerelik? Nekik a gázterv szerint kell pontosan megcsinálni. Vagyis a tervezőmérnökkel kell egyeztetni. Miért nem a földben megy, míg a házba bejut, nem szabályos már?

    KrenAtesz
    Ilyen rövid pengénél nekem csak akkor lett ferde, ha a gép szerencsétlenkedett. Sokat nem lehet ellene tenni, max kisebb fogú pende, vasvágó. Bár 1 centi elég sok azért.
    Azt a himbát alapvetően minimumra kell venni, ha a nem a valamivel gyorsabb munka a lényeg.
    Egyébként ha befér a mosogató, szerintem nem kell belőle nagy ügyet csinálni. A következőt vágd úgy, hogy befele legyen a dőlés, és legfeljebb kicsit leszedsz belőle.

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák