Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Stylewars_kp #109154 üzenetére

    A szerelőbetont azt mondom ok, húzza le a kőműves. Az úgysem fog látszódni és nyilván nem az a végső szint. De az estrichre estriches embereket kell hívni. Akik ezt csinálják napi 8-10 órában. Odahúzzák az estrcihboy-t, azt csak rakni kell és pumpálja az anyagot ezerrel, így 1 nap lenyomnak akár 200-250 m2-es házat is. Aminek az eredménye egy géppel simított, extra erős, 100%-ban azonos arányban kevert beton, amire már nem kell kiegyenlítő. Emellett megjegyzem, még sok esetben olcsóbbra jön ki, mint ha kézzel van keverve és a kőműves + brigádja dolgozza be.

    Ezt csak úgy okulásképp írtam, mások számára. A kérdésedre válaszolva köntörfalazás nélkül: nyeld le. Ez annyira fika összeg, még 130 m2-nyi kiegyenlítő mellett is, h az ügyvéded többe lenne, mint az a 40 zsák kiegyenlítő és lenne vagy 3 éve, mire pont kerülne a végére. Nem véletlenül mondják, h amikor építkezésre szánja magát az ember, a kalkulált költséghez mérten legalább + 30-35%-kal tervezzen és számoljon. Noh pont az ilyenek miatt.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák