Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Sziasztok!
    Le kéne szigetelnem a lábazatot még a hűvösebb idők beállta előtt. Mivel időm van itthon, ezért úgy gondoltam nekiállok én. Mennyire bonyolult egy ilyen művelet?
    Visszaolvastam itt a topikban, és felmerült benne pár kérdés. A járda szintjéhez képest a ház padló szintje feljebb van minimum 25-50cm-el (lejt a porta, ház hátulján 25cm van, elején 50 - [képek]), ez esetben mennyire probléma, ha nem bántom a járdát/betont, ami körbe megy a ház körül? Nem nagyon van kedvem idén még betonozni is :B .
    Szigetelésnek jó lehet a Austrotherm EXPERT FIX? 8cm-es verziót gondoltam, a házon most 10cm-es szigetelés van, és egy síkba nem szeretném (bár nem tudom miért nem...). Kell valamit raknom alá a betonra (pl kezdősínt), valamint a most fenn lévő szigetelés, ez e közzé?
    Felrakás hogyan megy? Néztem ezt a videót, mennyire jól mondja el a srác a menetét?
    Mennyire szükséges lefesteni? Ugyanis tervben van a teljes ház külső festése is 1-2 éven belül, de nem tudom ez mennyire bírja a vizet/napot...
    Elsőre ennyi jutott fejembe, köszönöm bárkinek, aki veszi a fáradtságot, és segít :R

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák