Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike Farrel

    tag

    Sziasztok!

    Bringa vásárlás előtt állok. A problémám csak az, hogy nem tudom milyet vegyek, vagy milyet rakassak össze. A keretem olyan 80-100K lenne az egész projektre. Amire használnám, az néha aszfaltozott kerékpár út, de legtöbbet Duna parton vagy erdőben használnám, ott is előre gyalogosan vagy autóval kigyúrt ösvényeken. Néha lenne 1-2 ugrás is a terepviszonyokból adódóan. A magasságom 189 centi és 125 kiló, úgyhogy valami masszív, erős alkatrészekből álló kerékpár kéne.

    Az első alternatíva az lenne, hogy a régi bringából megmarad a váz ami egy Schwinn Csepel Magnum váz, és erre építtetnék valamit. Ezzel az a gondom, hogy mikor ez meg lett véve, akkor még serdülő korban voltam, így kb 20-25 kilóval könnyebb voltam még és a magasságom is kisebb volt. Ezért lehet erre a vázra való építkezés nem a legoptimálisabb.

    A második elképzelésem az, hogy vennék egy használt bicajt magamnak. A kiszemeltek között két márka van, az egyik az UMF Hardy szériából valamelyik, vagy egy Kona Shred.
    Ezt néztem első körben magamnak hátha megfelelne, de hallottam, hogy a hegesztéseknél hajlamos eltörni, plusz a kerékagyak se a legjobbak, de gondoltam a maradék pénzből azokat egyből lecseréltetném.

    Kíváncsi lennék másoknak mi a véleménye erről, és mit tennének a helyemben a pénzmag, a használat körülményei és a testi adottságok ismeretében. :)

    Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20

Új hozzászólás Aktív témák