Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz MPowerPH #286027 üzenetére

    Van ilyen lehetőség, ha 30 alatt mész, elvileg leállítja az activity trackinget. Azért csak elvileg, mert van egy pár másodperces reakcióideje, azaz ha 30 alá kerülsz, nem azonnal áll le, illetve ha fölé kerülsz, nem azonnal indul. Valaki ezt poénból bedobta a minap, fulton meg komolyan vette, és elkezdte próbálgatni. Amúgy pontosan az történik, mint a manuális leállítás-újraindítással: a két pont között sem távot, sem sebességet, semmit nem mér, a két pontot a végén egy egyenes vonallal köti össze. Azaz az történik, mint amikor leállítod az órát, és elfelejted visszakapcsolni.

    Ez egyébként egy hasznos funkció, civilizált kerékpáros épp erre használja, hogy elkerülje az elfelejtettem fagyizásnál megállítani, vagy elindítani problémát, nálam azért van valami 1-2 kmph-ra állítva, mert így ha sétálsz, vagy tolod a biciklit a sétálóutcán miközben nyalod a napi jutalmadat, azt nem méri akkor sem, ha elfeljtetted leállítani az órát.

    Átlaghuszárok meg azt játszák vele, hogy azokat a 30 másodperceket, amíg állnak a pirosnál, vagy azokat az egy perceket, amíg pisilnek, azt nem mérik, és így a strava a végén nem 4 órát, hanem 3:45-öt fog kiírni a gran fondóra. Csak ott bukik meg a mutatvány, és ezt nem értette fulton sem, hogy egy kattintás, és úgyis mindenki látja, hogy a teljes elapsed time 5 óra körül van, szóval jó lesz az 20-as átlagnak is… ;]

    Túrázasnál, vagy social ride-on ezzel semmi gond nincs, csak amikor jön a delikvens, hogy 5 óra alatt ment 33-as átlagot száz km-en (thanks to autopause), az olyan… na, milyen is… ?

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák