Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deva

    tag

    Sziasztok,

    2022 elején szeretnék beújítani egy komolyabb (a témát olvasgatva ez relatív, de nekem mindenképp komolynak számítana :)) bringát, ebben szeretném a véleményetek kikérni.

    Tavaly év elején tizenévnyi kihagyás után újra nyeregbe pattantam, igazából azt hittem, hogy csak városban fogok mászkálni vele, ezért egy elég masszív, Csepel Budapest modellre esett a választás. Tök jól működik, csak meglepetésemre elég gyorsan eljutottam odáig, hogy a kb 20 kilós acélszörnyel 70+ km túrákat csináltam, és azért ilyen távokra érezhetően nem a legjobb.

    Szóval, a felhasználás alapvetően városi cirkálás, kiépített úton túrázás (100 km+), offroad abszolút nem játszik, max ha át kell menni mondjuk 100 métert valahol, annyi talán. Szeretem olyan tempóban tolni, amikor érzem, hogy ég a lábam, szóval tolnám neki. :) Jó minőségű darabot szeretnék venni, amit egyszer megveszek, és sokáig legyen bringa anélkül, hogy hozzányúlnék, természetesen a rendszeres karbantartást kivéve.

    Két modellt nézek nagyon:
    - Merida Speeder 200: [link]
    - Merida Crossway 300: [link]

    Szerintem nekem a Speeder jobban bejönne, a Crossway, ha jól értem, alkalmasabb offroadolni is, az viszont nem szempont. Ezt így jól gondolom? Esetleg alternatíva, ami jobb irány lenne? Köszi! :R

    Bónusz kérdés: ilyen kategóriában van elérhető 8~ sebességes agyváltós bringa? Lehet kövezni, de imádom a csepelen az agyváltót, viszont egy régi, kifutott modellen ( [link] ) kívül nem találtam semmit, pedig ezt kérdés nélkül azonnal megvettem volna :DD

    It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

Új hozzászólás Aktív témák