Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz MPowerPH #206150 üzenetére

    A 29"-es Spectral nagyon jó gép lett (160/150 mozgás nagyon sokra elég), bár most a nagy hírverés közepette nem árt megjegyezni, hogy valójában csak a 27,5 verzió lett megújítva és a mullet verzió jött ki újonnan, a 29-es mint új tagja a spectral kínálatnak ezzel a geóval még 2020 év végén mutatták be és 2021-es modellévtől létezik. Ez persze semmit se von le az értékéből, elég látványosan bejött az új updatelt geó és azzal, hogy erre a geóra frissítették a kisebb kerekes kivitelt azt jelenti, hogy a canyon nem engedi el a 27,5 kereket ebben a kategóriában sem.

    Egyébként a Spectral és a Jeffsy pont vetélytársak. Hogy melyik a jobb? Nem tudom.
    A váz most épp a spectral esetében a frissebb, ami talán a laposabb fejcsőből látszik a legjobban. Ettől még nem lesz rosszabb gép a jeffsy sem, de tény lassan ott is időszerű lesz egy update. Ettől függetlenül nyilván egyik bringa se a mászás világbajnoka már ezek is a lejtő szeretetéről szólnak, 3 éve engem pont egy spectral szippantott be, és azon kaptam magam, hogy parkozom a spectrallal, ezért váltottam Capra-ra.
    Illetve a canyon mint gyártó jóval nagyobb, tapasztalatom alapján (mindkettőjüktől vettem már bringát), aktívabb a kommunikáció a rendelés során és után a canyon-nál. Náluk valahogy jobban mehet az alkatrész ellátás és összeszerelés, mert rövidebb határidővel érhetők el a gépeik. A YT meg talán a kapacitás miatt is kicsit ritkább madár, a türelmesek, vagy épp szerencsések elviszik gyorsan a készleteket a többieknek meg lehet nézni a sold out feliratokat.

    Jó mazsolázást! :)

Új hozzászólás Aktív témák