Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Maximum1 #165654 üzenetére

    Ja, akkor egyetértünk. Gumi témában mondjuk nem és RetepNyaraB-val sem :D . Legtöbb xc-s user gyors 2.25" gumival teker (Race King, Maxxis Ikon, Schwalbe Racing Ray/Ralph stb), de egy Rocket Ron sem vészes aszfalton. Persze nem lesz Outi/Cx, de 3-4 bar-on nem hiszem érezhetően lassabb, mint egy trekking 1.75" Smart Sam-el és terepen sokkal jobb. Sőt, nekem Nobby Nic van elöl-hátul, simán tartom a tempót a cx-es haverommal is úgy, hogy neki valami borzalmas ellenállású Maxxis sárgumija van ;] . Ő mondjuk azért a 10kg súly meg a koskormány miatt előnyben van, de na.. legutóbbi közös körünkön ő döglött ki, nem én :D .
    De amiért nem értek egyet veletek, nem jelenti azt, hogy nincs igazatok, csak más az igényünk, nézőpontunk és csak találgatni tudunk, hogy manager2220-nek mi felelne meg. Szerintem is az lenne a legjobb neki, ha nem kapkodná el a dolgot, hanem tekerne a trekkingel és ha érzi, hogy nem jó, akkor irány a montik.

    manager2220: én 168cm vagyok és 29er-t használok :) . Rugós villát csak akkor vegyél, ha nem telik levegősre, ugyanakkor levegősből minimum valami belépő Rockshox, Suntour XCR-t én nem vennék, csak ha nincs más a pénzedért.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák