Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
CoolMan #2111 üzenetére
Megnéztem a következőt olvasta ki:
Azóta nem volt kék halálom viszont, akkor kezdődtek a gondok mikor tegnap előtt az Nvdia driver újraindult, azóta a Firefox rendszeresen összeomlott, a Firefox probléma megoldódni látszik, viszont az egyik játék a Minecraft félpercenként kilépkedett. Most kikapcsoltam egy órára a gépet, most kapcsoltam vissza elkezdem próbálgatni hogy most működik-e rendesen.
Még annyi hogy néha észreveszem hogy a monitoron a kép elkezd rezegni, de nem folyamatosan csak úgy ritkán előjön, ilyenkor monitor kikap és megoldódik egy időre ezt ma nem észleltem, de ezt a régi gépen nem érzékeltem, ezért itt a VGA-ra gyanakodtam. Lehet hogy egy driver reinstallt meg kellene próbálnom mivel a Firefox a Mniecraft is a videó kártyát használja?Üdv netpeti98
UI.: bocs a hosszú hsz-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged