Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #5974 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbáltam, de a mai estig bírtam elviselni.
Nem akarom magam elragadtatni, így megpróbálom a tényeket:KIS: Feltelepült egyből. A program gépindításkor egyből indul. Az antispam modulja továbbra sem működik az Outlook 2016-ban. Ha megnyitok valamit a 2 Terrás merevlemezen, egy örökkévalóság mire megnyitja. A fájlműveletek nagyon lassúak. Sokat gondolkozik a gép, mire történik valami. A webezést fogja észrevehetően!!! Ami kidurrantotta nálam a b@zdmeget: Ma este akartam játszani az infinity warfarrel. Minden egyes indításkor nem fullscreenben, hanem windowed módban indul, ami idegesít és többször kifagy a játék, vagy be sem töltődik normálisan.
Leszedtem és láss csodát, minden frankón működik!KAV: A fenitek esetében a fájlműveletek nagyn trógerek itt is. Ugyan úgy reagálnak a gépek, mint a KIS az asztali pC-n. Ami még idegesítőbb, hogy nem frissít a KAV. Van amikor 8-10 óra is eltelik, közben meg feldobja az ikont, hogy az adatbázisok nem naprakészek! Ez is letörlődött.
Ami a legdurvább, hogy ez a szar Secure Connection automatikusan települ és minden gépindításkor 3-4 alkalommal feldob egy buzi agitáló üzenetet angolul! Egy szar bloatware lett az is.
Nálam, a Kaspersky leírta magát. Ezek a hibák, meg ez az agitáló üzenet végérvényesen ledobta a biztosítékot. Semmivel nem különb, mint egy adware program.
Szóval én nem javaslom senkinek!
-
ph2012
senior tag
A Windows 10 letöltötte 1703-as frissítést.
A Gépházban a háttérben futó alkalmazások között találtam a Windows Defender biztonsági központot: [link].Ez nem kell kikapcsolni? Szükség van rá? Kaspersky Internet Security-t használok.
Ha itt kikapcsolom akkor nem is fog működni? A Windows indulásával nem fog elindulni? -
Tegnap este más nem tapasztalt olyat, hogy a Kaspersky nem tudta frissíteni magát?
Nekem kiírta 7 óra után este, hogy nem tudja frissíteni az adatbázist. Indítsam el kézzel. Ezt többször megtettem, a gépet is újraindítottam, de ugyan ezt írta ki. -
ph2012
senior tag
KIS 17.0.0.611(c) védelmem van és Windows 10 operációs rendszerem. Most próbáltam ki a sebezhetőségi vizsgálatot.
Az operációs rendszernél 7 sebezhetőséget talált. Ezeket a Javítás gomb megnyomásával javítottam: [link].
Az Operációs rendszernél ezek a sebezhetőségek mennyire komoly hibák? A Javítás hogyan szünteti meg?-----------------------------------------
Ezen kívül még 4 sebezhető alkalmazást talált: [link].
A Részletek gombra kattintva megnéztem, hogy milyen javítást ajánl.1. - az Adobe Flash Player frissítését kérte. Ezt manuálisan megtettem.
2. / 4. - a Java program frissítését kérte. Ezt is manuálisan megtettem.
3. - 7-Zip program frissítését ajánlotta. A 7-Zip nincs telepítve a gépemre, nem értem miért kéri.A frissítések elvégzése után újra lefuttattam a vizsgálatot, de megmaradt a 4 sebezhető alkalmazás. Ez mekkora problémát jelent?
Köszi a választ.
-
net91
senior tag
A gépemen jelenleg a KIS 2016-os verziója van. A licencem most fog lejárni. A KIS önállóan nem frissíti magát 2017-es KIS verzióra magától? Ha megadom neki az új licencet, akkor is a 2016-os verzió fog megmaradni?
-
Semplar
őstag
válasz
Gubek-Einste #5750 üzenetére
-
csaba1203
addikt
válasz
Gubek-Einste #5750 üzenetére
Nálam bevált gyorsabb,mint a 2016-os.
Eddig semmi különöset nem tapasztaltam.
Frissít rendesen böngészést nem lassítja igaz Adguard-ot használok és a saját reklámszűrője off. -
válasz
Gubek-Einste #5729 üzenetére
Végül is engedtem, hogy felmenjen a frissítés, remélem nem lesz semmilyen gond sem emiatt.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Eddig a Kaspersky Rescue Disk-et DVD-ről futattam.
Viszont most megvettem a céges asztali gépemet, ami a mostani régebbit leváltja.
A Kaspersky oldalán az olvastam, hogy a Rescue Disk USB-ről való futtatásához a következőket kell engedélyeznem:
USB keyboard support
USB Mouse support
Nézegettem az újabb gép alaplapjának a BIOS-át.
A képen látható beállításnál ezeket kell engedélyeznem, hogy USB-ről működjön a Rescue Disk:
On by mouse
on by keyboardIlletve még egy korábbi kérdésemre nem kaptam választ.
Ha kábellel csatlakoztam az asztali gépemmel a nethez, s azon futattam a Rescue-t, akkor volt net, tehát tudtam frissíteni az adatbázist.
Viszont a wifi-n csatlakozó laptop esetében a Rescue nem tudott frissíteni, mert nem volt netkapcsolat.
Wifi esetében mit kell beállítani, hogy legyen net, s tudjon frissíteni a Rescue? -
válasz
#41133696 #5725 üzenetére
És azt nézted, hogy mennyi idő után írta ezt ki? Hány óra telt el az utolsó frissítés óta?
Amit ilyenkor érdemes kikapcsolni:
Ütemezett feladatok elhalasztása, ha a számítógép akkumulátorról üzemel/ pipa ki
Hálózat/ Proxy beállítások/ nem használok Proxyt.Ennyi. Ha ez sem segít, akkor a szokásos Kaspersky bug.
Egyébként sosem indul el azonnal a frissítés amikor elindul a gép más antivírusokkal ellentétben. Ezt sosem oldják meg ezek szerint. -
ph2012
senior tag
Ma frissítést töltött le a Kaspersky Internet Security. Az új verziószám 17.0.0.611(c).
Az új verzió felajánlotta a Kaspersky Secure Connection telepítését, amit telepítettem: [link].Annyit megértettem, hogy az ingyenes verzió 200 MB-ot ellenőriz. 5 dollárba kerülne megvenni a fizetőset.
Kérdésem, hogy mi történik 200MB után? Leáll a wifi kapcsolat? Hogyan működik tovább 200 MB után a KIS?
Van értelme használni Kaspersky Secure Connection-t? Ha nem teszik törölhetem? Attól még teljes értékű internetvédelmem marad?Köszi!
-
Tegnap letöltöttem és kíváncsiságból kipróbáltam!
Sajnos, még nagyon bugos:
Nem frissítette magát a program. Holott kellett volna. Ilyen probléma már egyszer volt náluk, remélhetőleg ez nem lesz a véglegesben!
Outlook 2016-ban ismételten nem működött az AntiSpam modulja. A GUI piszok nehezen indult el. A K ikon sem jelent meg időben a tálcán, legalább 1 perc telt el, mire megmutatkozott boot után.
Más nem nagyon néztem meg, de még lehet ezen kívül benne hiba.
A GUI-ban minimális változások történtek.Ha valaki ki akarja próbálni, írjon és adok neki beta kulcsot, de azt hiszem ide is beírhatom, mert ezzel nem sértek semmit, mivel publikus béta tesztről beszélünk.
Viszont, ha valaki felrakja, szigorúan KAVremoverrel szedje le, mert én ezt nem tettem meg és a 2017-es verzió is úgy viselkedett, mint a 2018-as.
Egyébként, a véleményem szerint a 2018-as inkább egy 2017 MR1-nek felel meg!
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok,
KIS 2017 van fenn a gépemen.
Ma a rohadék Win 10 frissített valamit és az a gyanún, hogy kikapcsolta a KIS-t.Win 10 alatt hol tudom megnézni, hogy a tűzfalam és vírusirtóm a KIS és nem a nyüves MS termék?
Köszönöm
-
Jenne
őstag
válasz
Petya XT #5665 üzenetére
Egyfajta vállalati verzió, kevesebbszer frissítik a verzió számot, de ettől még teljes értékű.
Telepíthetem a másik mellé?
Ezt nem tudom. Én egyszerűen elindítottam az ESR telepítőjét és az (szerintem) rátelepült/felül írta a "normál"FF-ot.
De innen le tudod tölteni a normál FF-ot, 64 biteset is. -
GEPESZ66
veterán
Érdekes, hogy az androidos verzióra milyen gyakran jön ki frissítés, mivel az Eset hónapok óta nem frissített verziót.
Lehet a nemsokára megjelenő újabb verzióra gyúrnak, amit beta állapotban lehet tesztelni, de már bugmentes. -
World-Soft
senior tag
válasz
Gubek-Einste #5643 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy csak az a verzió mondjuk valamit rosszul detektált (egy év alatt ezzel sosem volt ilyen gondom)?
Ha az elején a frissítést engedem, akkor csak az adatbázis frissítené, vagy átváltana 2017-re (erre nincs licenszem még) is?
Mert megnyugtató lenne tudni, hogy tuti téves riasztás volt.
(pl. valami logban látnám mit látott, vagy ha verziót nem vált akkor frissítéssel indítva az eredeti verzió sem szól be: egyik tippem, hogy a chromeban tettem egy cookie editor plugint fel (egy ideje használom már), és esetleg azt nézhette adathalásznak alap helyzetben .)Előre is köszi.
-
grunker
tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával küzdök, most már hetek óta. Sajnos a support érdemi segítséget nem ad.
op rendszer win10 64bit, újratelepítés megtörtént.
Az a lényeg, hogy minden nap lefut a frissítés , de másnap mikor újra bekapcsolom a gépet és a vírusirtót mindig egy nappal növekszik az a dátum, hogy mikor volt utoljára frissítve.
mellékelek egy képet az talán egyértelmű...előre is köszi a válaszokat
-
Petya XT
senior tag
válasz
#41133696 #5608 üzenetére
Azért, ha benne volt az emberben a zsiványság, akkor ki lehetett kerülni a Norton féle kulcsmizériát. Én 3 éven keresztül 2012-es Nortont vettem. Feltelepítettem, a következő újraindulásnál, mivel nem bírta elviselni, hogy régi verzió, frissített a legújabbra, azután jelentkeztem be a Norton fiókba és utána minden ment rendben. Így 3 év kb 3000 forintba került.
Bár lehet, hogy a Kaspersky supportja nem megfelelő néha, de a Microsofté( ez csak egy a sok közül, amelyik ritka g@né módon viselkedik) sem piskóta, mégis a többség Windowst használ. Amit azokkal is veszekedtem, az is megérne egy misét...
Az a helyzet, hogy összetett védelemben nincsen párja jelenleg a Kasperskynek. Én a saját hülyeségem miatt jártam így( 15x újratelepítettem), persze, hogy tiltás alá teszik a kulcsot.
Ez ne legyen szempont....
Nem okozott problémát a MBAM a Kasperskyvel együtt? Egyébként kösz a videót, tényleg sokat fejlődött a program, amióta "találkoztunk".
-
válasz
Petya XT #5581 üzenetére
Levontam a tanulságot. Nem veszek többet 2 éves licenc-et, hanem csak 1 évre szólót mindig. Ebből még van több, mint 400 napom, de nem tudom valami miatt frissíteni
. Lehet, hogy ez valami speciális kiadás volt és már nincs olyan, hogy 3 gép / 2 év és ezért nem engedi 2017-esre frissíteni.
-
törölt tag
Felraktam a 2016-os KIS-re a 2017-eset. eddig tesztelem.
Várom a tapasztalaitokat, hogy mire érdemes figyelni, mik a hibák.
Nálam az első hiba index.hu videója teljesen kifagyasztja a firefoxot (bár béta de akkori is), a KIS frissítés előtt nem volt ilyen ...
szóval ha van még valami várom, és hogy minek a ki-be kapcsolása oldja/oldott meg a problémát? -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy ez az ikon mire szolgál?
Eddig nem volt ilyenem, de kábé egy órája a KAV frissített (jó sokáig forgott a kis földgömbje), kért egy alkalmazás újraindítást és attól kezdve ott van az Asztalon ez a gyorsindító ikon. A KAV verzió száma az maradt, 17.0.0.611(b)
Számítógép újraindítást nem kért. -
Akelaus
senior tag
Halihó!
Valaki megtudná mondani a 2017-es Kaspersky Internet Sec. mennyi Ram-ot eszik? Lassan lejár a kulcs, 2016-os van/volt, mind a két gépen otthon, az egyikre feltettem az Eset I. S.-t, fürgébbnek tűnik a Kaspersky után. Viszont 2 év alatt annyira megszoktam a Kasperskyt lehet maradnék, de a 2017-esre eddig nem frissített le magától.
Köszi!
-
csabi63
senior tag
válasz
#20584850 #5348 üzenetére
A régiókód nem a legnagyobb veszély. Én ezt használtam, pedig a Kasper tudta, hogy nem EU régiós. Nem érdekelte. Aktiválta, és frissítette is azonnal. Ismerősnek meg elfogadta a brazil shop-ban bagóért vett Dél-Amerikait is.
A gubanc inkább a már korábban aktivált, használt kódokkal van. Az ember nem lehet elég óvatos, ha az ebay-en vásárol. De mindenki ott tolong, mert olyan olcsók a kódok, hogy megéri a rizikót is.
-
andrisbandi
őstag
válasz
GEPESZ66 #5309 üzenetére
Semmi.
De úgy tájékoztattak az Ebay-es fórumon, hogy kulcsokra nem vonatkozik a PP védelem. Ezt (is) elfogadva használja az ember a Paypalt.Én el is feljtettem ezt.
De az összeg miatt bele fér a kockázat.
A dobozos Kaspersky IS még örök frissítéssel sem érdekelne eredeti áron. -
válasz
nubreed #5209 üzenetére
Nekem tetszik az új 2017-es KIS.Egyenlőre jó a gépemen és jól működik. Nincs vele gondom.
Azonban jobban átnézve a termék beállításait és a program modulokat, van benne egy-két dolog, ami már tényleg nem a vírusvédelem része! Kicsit kezd elmenni a Kaspersky cég a populizmus irányába. Nem tudnak semmi újat belerakni, hát beleraknak a termékbe olyan funkciókat, ami vagy felesleges vagy egyszerűen nem kell. Ezek a funkciók egyáltalán nem erősítik a vírusvédelmet.
A szoftverfrissítő funkció viszont hasznos. Ha van egy "támadható" szoftvered és létezik belőle újabb verzió, akkor jelzi, ha esetleg a user elfelejtené frissíteni. -
válasz
rayoliviero #5066 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi nincs.(KTS+SSD+Chrome)
Frissítsd a KTS-t,futtass le egy teljes vizsgálatot.Ha utána is csinálja,Chrome uninstall,takarítás Ccleanerrel,majd újra told fel a legfrissebb Chrome verziót.Az is lehet,valamelyik bővítmény nem tetszik neki. -
rayoliviero
veterán
Van egy ilyen hibám, ami azóta van mióta új SSD-t vettem és a Kaspersky TS d patchre frissült: [link]
Nem tudom, hogy az SSD okozhatja vagy a Kaspersky frissítése. Nektek d patch után nem voltak ilyen hibák, amit a linkemen írtam?
-
válasz
Greenebola #5055 üzenetére
Vannak ige. Ott a Secure Connection, ami külön alkalmazásként települ, átalakult a szoftver frissítő, stb.
Igazából olyan "nagy" változtatások nem történtek, de mégis.
3 napja használom, egyenlőre nem tudok róla semmi negatívot írni, de várok vele. -
törölt tag
Nekem ma reggel óta nem tud frissíteni az android mobilon a Kaspersky!!!!
Van ilyen másnál is?
-
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Sajnos most nincs rá mód hogy átböngésszem a topicot, előre is elnézést ha közhelyes a kérdésem
1-2 napja frissítettük win 7 emet Win 10-re
A 2015 ös KIS deaktiválódott
próbáltam ezt a kaspersky oldalt: [link]de kapásból nem tudtam letölteni a removal tool-t (404 page not found) mert megszűnt a link.
Szóval mi a teendő? elég az is ha simán win 10 programlistájából uninstal? és utána az újra letöltött KIS 2016 akkor a régi kódommal ugyanúgy fog menni?
köszönöm a segítséget!
-
Conv
csendes tag
Üdvözletem!
Néhány hónapja használok KIS-t havi Chip-kód frissítéssel, Windows 10 alatt. Jó ideje látom, de mostanában már eléggé zavar, hogy a Win gyakorlatilag minden indítás után kiírja:
- a Win Defender és a KIS víruskereső is ki van kapcsolva, tegyek valamit. (A Defendert én kapcsoltam ki)
- a Win tűzfal és a KIS tűzfal is ki van kapcsolva, ekkor felajánlja bármelyiknek a bekapcsolását.Ugyanakkor ha a Win vezérlőpulton megnézem a Win tűzfalat, akkor nem is enged hozzáférni, mert szerinte a KIS már kezeli. Ugyanígy a KIS felülete szerint minden "zöld" és aktív, hibamentesen működik az indítás pillanatától. Látszólag a KIS oldalán mindkettő (tűzfal, av) működik.
Később a Windows is abbahagyja a figyelmeztetést, elképzelhető, hogy csak később "értesül" valamiért a KIS állapotáról? A Win frissen telepített, a rendszer szinte szűz és jól karbantartott, jogtiszta, nem mókolt, nem agyontelepítgetett.
Segítenétek, mit kellene tennem? A Kaspersky support oldalon találtam valami enyhén hasonló issue-t, de az W 7-8-8.1-ben tűzfal beállítás módosítását javasolja, amit nem tudok értelmezni, hisz az elvileg nem is működik. 10 alatt a Win tűzfalon egyébként nincs olyan paraméter, amiről a K. írt, ezért a hatását sem tudom tesztelni (Outbound tcp talán).
Köszönöm előre is.
-
Jaki2000
aktív tag
Sziasztok!
Már 3. éve vásárolt Internet Security licenszem van. Most frissítettem Win 10-re. Korábban 7, majd 8.1-en az Outlook 2013 AntiSPAM tökéletesen működött. Szűrte a SPAM-eket és kézzel megjelölve is áthelyezte az levélszemét mappába. Most tiszta Win10 telepítés után, a már meglévő Office 2013, és Kasperesky Internet Security 2016. Meg van a bővítmény az Outlookban, de azon kívül, hogy beteszi a [!! SPAM] jelzést nem történik semmi, nem helyezi áet és opciót sem találok rá. Néztem a fórumon a témában a hsz-eket. Ott azt írtátok nem a Win 10 miatt van. No de korábban jó volt. -
ot93
senior tag
Üdv,
Miért nem frissít vajon a KIS a legújabb verzióra? Még mindig a 16.0.0.614(f) van a gépen... Mivel tudnám frissítésre bírni?
-
válasz
aiminet #4722 üzenetére
#4720 nubreed
Illetve még, nincs olyan beállítás a KIS-ben, hogy feldobjon egy szöveg buborékot vagy valami ilyesmit, amikor frissítette a vírusadatbázist? A NOD32 -ben ez természetes volt a KISt meg meg kell nyitnom ha rá akarok nézni, hogy épp milyen dátumú a frissítés. Ami még furcsa, hogy rendszerinduláskor nem azaz első dolga, hogy frissítsen. Van, ahogy tapasztaltam, hogy órák telnek el, amíg "eszébe jut" hogy frissíteni kéne. Erre van bármiféle ráhatása a usernek?
Amikor megtörténik akkor a szokásos értesítés megjelenik, nálam kb 2 óránként végez frissítést.
Elég ha csak a tálca ikonra viszed az egeret, ha nem csinál semmi mást, akkor kiírja az aktuálisan fent lévő adatbázis verziót. -
nubreed
veterán
A titkosított kapcsolatok vizsgálatára ti melyik beállítást használjátok? Nálam jelenleg a "...védelmi összetevők kérésére..." opció él.
Illetve a személyes adatok böngészése beállításnál, nálatok be van kapcsolva az "Észlelt kérelmek blokkolása"? Nálam egyelőre nincs és van egy olyan érzésem, hogy ez instabillá teheti a böngészést, többet árt mint használ, vagy jó dolog és hatékonyan működik?
Harmadik: anno az Agnitumhoz rengeteg leírás volt, hogy hogyan tehető a tűzfala még hatékonyabbá, a KIS tűzfalához nincs valahol egy ilyen részletekbe menő leírás?
Illetve még, nincs olyan beállítás a KIS-ben, hogy feldobjon egy szöveg buborékot vagy valami ilyesmit, amikor frissítette a vírusadatbázist? A NOD32 -ben ez természetes volt a KISt meg meg kell nyitnom ha rá akarok nézni, hogy épp milyen dátumú a frissítés. Ami még furcsa, hogy rendszerinduláskor nem azaz első dolga, hogy frissítsen. Van, ahogy tapasztaltam, hogy órák telnek el, amíg "eszébe jut" hogy frissíteni kéne. Erre van bármiféle ráhatása a usernek?
-
ot93
senior tag
válasz
rayoliviero #4651 üzenetére
hát nálam nemtom mi van, mert az elmúlt 1-1,5 hétben különféle problémák léptek fel... szerencsére nem olyan súlyosak de az, hogy nem ment rendesen a gta v az már nem olyan kicsi
... de aztán lehet, hogy a gta v frissítés az oka, de az asszem kb. 1 hónapja volt, mondjuk az utóbbi 1 hónapban csak 1x játszottam de akkor jó volt, tehát nem hiszem, hogy a gta v részéről van a gond... remélem csak a KIS-sel van a baj és javítják, nem valami vírus...
-
dqdb
nagyúr
válasz
Mikulásbá #4527 üzenetére
Van olyan Kaspersky szoftver, ami túllép a béta stádiumon? Mármint nem névben, hanem stabilitásban
Gazsi00: Eset még elmegy kategória, augusztusig működik a serialom is, de jobban örülnék egy számomra hibátlan szoftvernek.
Akkor a Kaspersky nem a te szoftvered lesz. Nálam például a legutolsó reboot óta nem frissít automatikusan, csak kézzel (tipikus, évek óta jelenlévő hibajelenség). Előző rebootkor a hálózatot gyilkolta le, és azelőtt szintén nem frissített automatikusan, valamint nemrég az egyik napról a másikra az MSI Command Center pár komponensét vágta karanténba. 23 hónapnyi hátralévő licenccel erőteljesen gondolkozom a kukázásán, mert ugyanakkora bughalmaz, mint 3 éve volt, amikor lecseréltem. Mondjuk én vagyok a hülye, hogy adtam neki esélyt, igaz, az Outpost miatt ingyen volt a licenc, de az elfecsérelt időmet beleszámolva számomra drágábbra jön ki, mint az EIS hosszabbítás lett volna. -
-
Jenne
őstag
Nálam már kettő órával ezelőtt frissített erre. Negyed kettő felé volt. Nem is foglalkoztam vele, ha ti nem írjátok. Látom ha forog az a kis földgömb, abból tudom hogy frissít. Tovább már nem érdekel.
-
-
törölt tag
Mondjuk jó lenne, ha valahogy megoldanák, hogy csak megbízható cégek szoftverei írhassanak ilyen digitális lábjegyzetet.
A másik meg az, hogy egy dolog, hogy ellenőrizte egy biztonsági program, attól még lehet fertőzött, csak éppen azt a fertőzést nem ismerte fel. Persze a Kaspersky-nél kevés rá relatíve az esély
(#4436) mflex: Anyum gépén most nézem, hogy lefrissült E-re, mivel éppen Nála vagyok, és nem is kell telefonálnom, hogy kapcsolja már be a gépet.
Szerintem ilyen hullámokban frissítik.
Nortonnál is volt / van ilyen.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Teodor52
senior tag
Már mint mi marad meg a 2015?
Bocsi hogy egy kicsit nehéz vagyok,de nem kell semmit csinálnom csak a megvásárolt 2016-os programhoz tartozó kódot beírni a jelenleg meglévő 2015-ös programba és vált is át 2016-ra anélkül hogy törölném a 2015-öst?Azért kérdezek ilyen körülményesen mert én eddig úgy gondoltam hogy a 2015-ös programot hosszabbítom meg és nem 2016-os programra váltok.
Egyszerűbben: Csak a 2015-ös programhoz tartozó szolgáltatásokat hosszabbítom meg az adatbázis frissítéssel pl.
-
Köszönöm Mindkettőtöknek
Sajnos ez a frissítési mizéria szerintem nem Win10 specifikus, korábban másoknak is előjött
-
Akelaus
senior tag
Hali!
Nekem win10-en van fent, megvett példány tehát nem próbaverzió. Minden tökéletesen működik, egy dolgot kivéve. Hiába van beállítva az automatikus frissítés, gép bekapcsolása után, egy ideje nem frissít magától. Nem tudom mi a baja, automatikusra van beállítva. Most kb. fél órája megy a gép, és semmi nem történt, én frissítettem manuálisan. :S
A másik gépemen szintén win 10 van, azon Esest Smart Sec. az szinte azonnal frissít. -
Jenne
őstag
Való igaz, hogy ebbe a topikba ritkán/ritkábban írtak mert (szerintem) nem volt miért. A Kasper tette a dolgát.
Akkor meg miért írni róla?
Én is beírhatnám hetente, hogy már megint nem talált semmi kártevőt az ütemezett keresésnél. .... de minek írjam meg...?
Beírhatnám, hogy blokkolt egy káros oldalt már megint.
De miért írjam meg?
Vagy beírhatnám naponta többször, hogy a francba már na nézz csak oda...! Hát már megint forgott a kis földgömb a Kasper ikonján és már megint frissít.
De miért írjam be?
Ez a dolga. Ha majd gondom lesz vele, amit nemigen hinnék, mert nálam évek óta teszi a dolgát hibátlanul és észrevétlenül, akkor majd tutira kérdezni fogok.
Itt a topikjában és akkor.
De addig minek írogassak be..? -
Sanyi.mTs
addikt
jelenleg 120 nap van hátra egy 5 multis eszköz/2 év liszenszből. A jövőben elég lesz nekem a #3855-ös hsz-ben linkelt 3 eszközös is.
mit és hogy kell csinálnom, h az akciós liszensz, csak 120 nap múlva aktiválódjon a fiókomon? megvehetem már most az akciós terméket?
Illetve 120 nap múlva mi történik? Ha jól rémlik, akkor a 2 PC-n lévő KIS frissítődik KTS-re? Gondolom mobilon nem változik semmi.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Miért lehet hogy friss Win 7 x64-nél nem frissít a legfrissebb KIS? Nekem ugyanez van fent, és szépen frissül, viszont ismerősnek a laposon kézzel kell. Azt is beállítottam hogy induláskor frissítsen, de ugyanúgy semmi.
Köszönöm!
-
-
dqdb
nagyúr
válasz
Szellem. #4223 üzenetére
elindult magától az adatbázis frissítés, ami eddig sajnos nálam nem volt
És biztos vagy abban, hogy ez nálad a jövőben is így lesz?Pár héten belül át fogok térni a család három gépén az éppen lejáró Emsisoftról Kasperskyre, már előre félek ettől és az egyéb egzotikus hibáktól (mint például most az EV tanúsítványokkal való babrálás miatti Firefox nyűgök), amelyekből volt bőven részem, és amelyek a váltáshoz vezettek évekkel ezelőtt. A megszűnő Outpostért cserébe kapott ingyen licenc miatt térek csak vissza, ezt sajnos fel kell most használni, nem lehet tartalékolni (különben eszem ágában nem lenne a saját nyugalmam ellen dolgozni ...). Az általam nap, mint nap használt két gépen mindenesetre marad az Emsisoft, mert ugyan abban biztos vagyok, hogy 3 év alatt sem felejtettek el erős védelmet írni, de abban erőteljesen kételkedem, hogy 3 év alatt sikerült nagyságrendileg kevesebb buggal összehozni ezt.
-
Na, felraktam. Annyit már most be tudok számolni, hogy végre működik az AntiSpam beépülője az Outlook 2016-ban. Aztán ami fura, de örvendetes, hogy az első újraindítás után azonnal elindult magától az adatbázis frissítés, ami eddig sajnos nálam nem volt. Aztán még nézem majd a többit.
-
Akelaus
senior tag
Jó reggelt!
A napokban próbáltam megoldani a fentebb írt problémát. Többször telepítettem újra a böngészőt, és a Kasperskyt is. Egész addig jól működik az fb.-chat amíg a Kaspersky le nem frissíti magát erre a verzióra:15.0.2.361(d) . Csináltam rendszer visszaállítást is, majd egy hónappal ezelőtti állapotra, minden ok, majd jön a frissítés. Kavremoverrel leszedtem, feltettem a legfrissebb 2016-os magyart ugyanaz. Párom gépén is K.I.S. van, neki a 15.0.1.415 (e) verzióval minden tökéletes. Nem szeretném leváltani, főleg hogy még van hátra majdnem egy év, esetleg nincs meg valakinek a 15.0.1.415 telepítő magyarul? ez az egy amit még nem tettem fel, mert sehol nem találom a neten. Köszönöm!bednarik : Tegnap ezt nekem is eljátszotta win7 alatt, bár akkor full tré volt épp a Kasperky. Újraraktam ez jó lett,, bejöttek az oldalak.
-
törölt tag
Szia, van a KIS 2016-ból magyar, gondolom az Outpost linkjéről töltötted le az angolt.
http://www.kaspersky.hu/#tab=key-features
innen töltsd le. A kulcsok mennek a magyarral is lásd esetemben
Comodo Leak Test-et még nem tettem fel, mert már 10 éves, és nem frissítik...
Beállítottam, hogy a beállításaimat jelszó védje, ez így volt Norton, és AOFP esetében is.
Érdemes a rendszermódosítások vezérlésénél a módosítások automatikus blokkolását bekapcsolni.
Illetve most meg nem mondom, alapértelmezés szerint mik voltak alapból kikapcsolva, de vagy 4-5 dolgot bekapcsoltam a védelem részen, így ott most mindenhol a be van beállítva..
-
csabi63
senior tag
válasz
#41133696 #4167 üzenetére
Szintén win 10 pro, minden frissítéssel, és nálam 5 sebezhetőséget talált. Az IE érdekes. De egyszer sem használtam, és nem is fogom. Nem is értem, hiszen itt az Edge, mi a francért nem tünteti el a MS az IE-t.
És talált 1 sebezhető alkalmazást is, az meg a Firefox. Úgy látszik a Kaspersky háklis a böngészőkre. Bár a Chrome-ot használom napi szinten, azzal meg semmi baja. -
csabi63
senior tag
Lenne egy dilemmám. KIS 12-m van, jelenleg ez az aktuális verziószám. Vajon miért dobálja fel nekem ezt? Ráböktem, frissített, rendszer újraindítást kért. Csakhogy nem indult újra az eddig hibátlan win10. Megpróbáltam még 1x, dettó. Csökkentett üzemmódban kellett a frissítés előtti időpontra visszaállítanom a rendszert. Most újra oké, a KIS is.
Talán ideje lennem nyugdíjaznom a 12-t? Nem zárkózom el tőle, csak még lenne 427 napom. A renewal meg rizikós nekem, mert Australia/New-Zealand kulcsom van. A terv mindenképpen az volt, hogy újat veszek ha ez lejár. (Európait, nem kétes forrásból származó jóárast.) De ha ez valami fontos upgrade és nem tudom felrakni, akkor talán okosabb lenne most meglépnem. Nem tudom, mit tegyek. Mert a KIS egyébként jól működik, védett vagyok. De minden rendszerindításkor feldobja az ablakot. Ha a 16-ra vonatkozik, akkor miért nem hagy békén?
-
_Fefe_
tag
Frissítéssel ment fel a win10pro, alapból 8.1 volt rajta (kb 2 hete). Rengeteg beállítást végigpróbáltam, de nem akarja az igazságot a KIS. Nem sokkal ezelőtt frissült a win az update-n keresztül, ezután nem sokkal kiírta a win egy üzenetben, hogy semmilyen vírusvédelem és tűzfal nem működik a rendszerben, annak ellenére hogy a KIS szerint minden védelem aktív. Csak egy win újraindítás és a program ismételt ki-be kapcsolása segített. Ezt nincs kedvem sokszor megismételni már. A KIS automatikus frissítése addig működik, amíg beállítom, rögtön frissíti is önmagát (adatbázisok naprakészek), de ezután csak azt írja 1 nappal később, hogy az adatbázisok elavultak és frissítés szükséges, automatán nem frissít.
-
_Fefe_
tag
Sajnos Windows 10 Pro 64bit alatt elég rosszak a tapasztalataim a KIS 2016-ról. (A KIS 2015 win10 alatt nekem nem működött) Az automatikus frissítés semmilyen beállítás esetén nem működik megfelelően. Ez lenne a kisebbik gond, kézzel frissítenék és kész. A nagyobb gond az, hogy ha a win automatikusan frissíti önmagát az update-en keresztül, akkor a KIS összezavarodik, és olykor kikapcsolja magát, csak a win újraindítás segít neki, majd a manuális programindítás után áll helyre a rend. Bizonyos programok (Pl.: Chrome, win mail, stb) egyszerűen sokszor nem indulnak el, csak homokóráznak, ha a KIS működik mellettük. A KIS-ből való kilépés után a programok újra működni kezdenek. Mindez egy friss telepítésű win10 mellett van jelen (új Lenovo), a KIS nem jelez vírust vagy hibát.
Windows 7 mellett használtam eddig a KIS-t, ott tökéletesen hiba nélkül tette a dolgát. Jó lenne, ha javítanának a win10 kompatibilitáson, mivel mást nem szeretnék használni.
-
törölt tag
válasz
csabi10 #4030 üzenetére
Időnként előjön ez a probléma gép indítás után csinálsz egy kézi frissítést semeddig nem tart.
Akinek soha nem volt gondja a frissítéssel időnként nem ártana Kaspersky ikonra rávinni az egeret és ellenőrizni a frissítés állapotát mert random előjön elég sok embernék.
De legalább jelezne mondjuk,hogy 12-24 órája nem frissült az adatbázis. -
Jenne
őstag
válasz
csabi10 #4030 üzenetére
Én is évek óta kaspert használok de sosem volt gondom az automatikus frissítésekkel.
Ma reggel 8:27-kor kapcsoltam be a gépet (laptop) és utána pár perccel már frissített is. De most is frissített az előbb. Sokat van alvó állapotban napközben és amikor használom akkor mindig frissít a kasper. Nálam.
Tegnap csak délután voltam bekapcsolva és akkor is csak rövid időkre de akkor is frissített rendesen. Azon időszak alatt amikor aktív voltam és nem alvó állapotban volt a laptopom. Win 8.1 64 bit.
Kép -
Jenne
őstag
válasz
#46136832 #3980 üzenetére
A fene sem érti a kasper lelkivilágát, de....
Éppen csak elküldtem az előző hsz.-t amikor elkezdett forogni a kis kék földgömb a kasper 'K' ikonján. Jó sokáig forgott ezért ránéztem mi az oka. Lehúzott 4,6 MB frissítést. Utána meg több percen át pulzált az ikonja és ez lett a végeredmény. Nem kellett semmit sem tennem, sem újraindítás vagy bármi. -
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Windows 10-nél feltelepült viszonylag hibamentesen a KIS, de van egy olyan problémám, hogyha updatelni szeretnék egy programot, akkor hibát jelez az updater. Mint kiderült a KIS okozza. Tűzfal-Alkalmazási szabályok konfigurálásánál pedig engedélyezve van minden a program számára. Csak az oldotta meg a problémát, ha kikapcsoltam a KIS-t, abban a pillanatban elkezdődött a frissítés. Win 7-nél KIS 15 alatt ezzel nem volt gond. A program eredeti. A másik mintha lassítana a neten. Másnál is volt hasonló probléma?
Köszi
-
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #3931 üzenetére
Nekem még a 15.0.02.361(c) van fent, és 2 napja megint nem hajlandó automatikusan frissíteni, de viszont manuálisan lefrissül. Baromira kezd elegem lenni a KIS.ből. Komolyan mondom, ha nem lenne a banking funkciója, már mérgemben uninstalláltam volna. Vicc egy ilyen nagy múltú cégtől, hogy ilyen problémák vannak.
-
2 napja nem frissít a KIS2016(semmilyen eszközön) vagy ha igen(látszólag), akkor egyfolytában azt dobálja az arcocskámba, hogy nagyon rég óta(finoman fogalmazva) nem frissült a database..
Másnál is van ilyen szitu esetleg?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Szellem. #3883 üzenetére
Persze lehetnek fennakadások, de ami kizárólag a lokalizált részeket érinti az várhat egy kicsit.
Viszont kipróbáltam korábban a KIS 2015, 2016 verziókat és az előbbinél nem működött az interaktív mód míg a 2016-os néha elfelejtett adatbázist frissíteni. Mindkettő angol kiadás volt mégis alapvető működést érintő problémákat produkáltak szóval nem a nyelven múlik a gép biztonsága. De mint fentebb írtam mindenki azt használ amit akar. -
válasz
< CyberBob > #3882 üzenetére
A napi frissítések és a nyelv független patchek, frissítések megjönnek független a nyelvhasználattól!
Azonban, a különbözős nyelvi telepítőfájlok, sajnos késnek, mint ahogy most is. Voltak már precedens problémák, amik mondjuk csak a lokalizált magyar nyelvű programot érintette. Nem működött normálisan a magyar nyelvű beépülőmodulok, stb.
Ezért érdemes inkább az angol nyelvű verziót használni. Nem okoskodni akarok, de én is inkább az angolt javasolnám. Ettől függetlenül érdemes megvárni a magyar verziót és ha jól működik, akkor ennyi. -
-
Sziasztok!
Na előjött nálam is a "nem frissítek" bug... KIS 16.0.0.614(a) verzió...
-
-
< CyberBob >
őstag
Próbából megint feldobtam a 2016-os KIS-t (Win7, W10) és semmi gond nincs vele. A korábbi 2015-ös nél nem ment az interaktív tűzfal és időnként nem frissített. Még annyi, hogy itt korábban írták nem fogadja el a 2016-os a korábban vásárolt licenceket. 2015-ös újságos kódot viszont elfogad a 2016-os verzió.
Comodo-ról váltanék, aki használta már mindkettőt leírná miben látott különbséget (jobb-rosszabb)? -
csabi63
senior tag
válasz
stanley00 #3791 üzenetére
Az én kulcsom sem jó a 16-hoz. De ez 2012-es KIS, érthető, hogy a 15 fölött már nem lehet upgrade-elni. Itt üt vissza az, hogy fillérekért vettem. Mert van még hátra 562 napom, amit el kell töltenem a 15-el. Hogy aztán ez milyen frissítéseket kap a jövőben, mikor már a 16-on ügyködnek, az jó kérdés. Kivárok, aztán meglátom.
Az a lista elég érdekes. Egy free verzió a legjobb, néhány kivételével a többi meg nem javasolt. Közötte több olyan, ami pedig más teszteken jól teljesített. És nem is naprakész, a tesztek tavalyiak. De nem kell sokat keresgélni, több olyan tesztet is találni, ahol az itt első Comodo a tízbe sem került be. Sosem értettem egyébként ezeket a teszteket. Egyiknél első a Vipre, másiknál ugyanaz a Vipre 16. Egyiknél első a Bitdefender, másiknál 7. Egy szintén független német teszt szerint 2015-ben a három legjobb: G Data, Avira, Bullguard. De ahogy olvastam, ezek a tesztek napról napra is mást mutatnak. Egy frissítés után x víruskergető nem vesz észre valamit, és egyből 10 hellyel hátrébb találja magát a listán. A következő frissítésben betömik a lyukat, és előreugrik 8 helyet. De azért általánosságban elmondható, hogy a Kaspersky minden létező listán viszonylag előkelő helyen szerepel.
-
Ugye azt írtam, hogy itthon az F-Secure IS van fent a gépeken. Volt vele pici problémám, de megoldódott, így marad. Egyébként amióta F-Secure van a gépeken, semmi hiba vagy probléma! Próbálgattam a 3.-ik gépemen a Bitdefendert, meg a Qihoo360TSE-t. A Bitdefender bugzik nálam, a Qiho360 meg kurva jó.
Ide felraktam tegnap hajnalban a KIS2016-ot. Outlook 2013-ban nem működik továbbra sem az Antispam beépülő, jelszavakat nem tudok begépelni, mert a virtuális billentyűzet nem engedi, stb. Aztán olyanok vannak, hogy úgy beletúr a rendszerbe a KIS2016, hogy kiírja pl. a Rendszer, hogy ez a gép nem teszi lehetővé az érintéses módot( persze nem így írja), aztán nem működik az érintés, beakadnak dolgok stb. Ha nincs fent a KIS nincsenek ezek a dolgok! Én ettől a System Changes Control nevű funkciótól fázom egy kicsit. Már túlságosan belenyúl a rendszerbe a Kaspersky, és túl bonyolult a program. Ez meg okozhat sok-sok bugot.F-Secure-al összehasonlítva, F alatt sokkal gördülékenyebb a rendszer, sőt olyan mintha fent sem lenne. Igaz kevesebb az okosság benne, de ettől még nagyon is erős védelemben. Nem a mennyiség a fontos szerintem, hanem a minőség!
Viszont, most frissít a program.
-
Javasolnék valamit! Azon gondolkoztam, hogy puffoghatunk itt a fórumon, hogy nem frissít a KIS, meg milyen egyéb problémák vannak vele, de megoldás nem nagyon lesz!
Azt javasolnám, hogy akinek frissítési és egyéb gondja van, de a frissítés lenne a legfontosabb, akkor írja be a topicba, hogy hajlandó lenne segíteni ebben. Arra gondoltam, leírom, hogy milyen logokat kell begyűjteni és hová kéne elküldeni. Ha egy páran ezt megcsináljuk és közös erővel lejelentjük a hazai supportnak, akkor talán lehet belőle megoldás.
Szóval, várom hogy akár privátban, akár itt jelezze az, aki hajlandó ebben közreműködni! Ha igen, akkor nem nagy dolgokat kell megcsinálni, viszont közös erővel, lehet lenne megoldás.
Várom a komoly jelentkezéseteket. Aztán leírom, hogy mit kell pontosan csinálni. -
csabi63
senior tag
Na ez szuper. Tegnap este mondtam éppen, hogy a 15 nálam jól működök. Hát már nem mondhatom. Reggeli gép indításnál ez fogadott:
1.
2.
És már tegnap sem frissített, csak nem vettem észre. [link.] A beállítások gyárin vannak. A gépen sem variáltam semmit, új programot sem telepítettem egy hete. Egyszerűen gondolt egyet, és elfelejtett frissíteni. PC win10, szoftver KIS 15, verzió 0.2.361abcen_8103. Kezdhetek harcolni vele a hátralévő 575 napon, vagy kegyeskednek csinálni vele valamit? Ez az 1M dolláros kérdés. És én még rosszabb helyzetben vagyok, mert nálam a 15 a végállomás, a 16-ra már nem jó a kulcsom. Azt biztos helyrepofozzák, de a 15-el már talán nem is foglalkoznak. -
-
válasz
Szellem. #3744 üzenetére
Nyugodtan, nem veszem magamra, gyanús volt az első napi flott működés.
Lehet, hogy a W10 cumulative update-je tett be neki?! Mindegy, manuálban frissítek, amíg nem pecselik... Ha megunom megy fel rá a WSA, oszt jónapot...
Csak ne lenne még 510 nap az előfizetésből...
A "b" patch amúgy mikorra várható?
-
-
válasz
motacilo #3733 üzenetére
Már írni sem merek ide,de....
Én azt nem értem,hogy lehet ekkora eltérés,hogy valakinél megy,másnál total nem.
#3655 alatt írtam,hogy a magyar 2015-re toltam rá egy az egyben,hátha bejön alapon.(arra számítottam,hogy fel sem fog menni az előző uninstallja előtt vagy a rendszer is összeomlik)
Azóta is meg rendesen,frissít,magától futtatja a rootkit keresést,a bankok listája is átkerült a 2015-ből és az is működik,védett böngészőben nyílik meg mind,stb. -
válasz
Mikulásbá #3720 üzenetére
Nem a harag beszél belőlem hanem a tények.Ha már nálad megy akkor az tök jó de sok más felhasználónál nem ment a frissítés. Nem én voltam és vagyok az egyedüli ezzel.Azért mert váltottam még írhatok. Ugye nincs megtìltva. A sok ajnározó vagy konkrét tényeket közlő hsz mellé gondolom nem baj ha jön a rossz is. Gondolom Motacilo kolléga sem haragból írha le az ő tapasztalatait a 2016-os kiadással kapcsolatban. Vagy igen?
A tényeket meg el kell fogadni. Nincsenek rendben a 2015-ös kiadások sem. Én örükök hogy neked és másnak megy a program jól. De sok másnak meg nem müködik jól és ugyan azokat vagy hasonló problémákat generál. Ez pedig tény.
-
-
motacilo
aktív tag
Újabb adalék a KIS 2016-hoz: nem frissít automatikusan 07.31. óta, eddig vártam most manuálisan kellett megtennem.
Antispam, Antibanner , chrome és email beépülők letiltva, így megcsonkítva használom Win10 alatt. Még van 150 nap az előfizetésemből , háát?
Az egyszerűbb néha nagyszerűbb: ez a szoftverekre is sokszor igaz. -
csabi63
senior tag
válasz
motacilo #3698 üzenetére
Akkor én még szerencsés is vagyok, hogy a 16-hoz nem jó a kulcsom. Bár ilyen hírek után biztos nem is kínlódnék vele.
A KIS 15 viszont nem problémázik. Nem zabálja a RAM-ot, és nem gyilkolja a processzort.Folyamatok.
Processzor.
Memória.Mindezt úgy, hogy aktív a Chrome bővítmény, és nyitva a Safe Money. Lassulás se boot időben, se böngészésben nincs. Outlook-ot nem használok. A win 10 nálam is frissített (win 7-ről). Akinek problémái vannak a 16-al, érdemes lenne megfontolni, és visszatenni a 15-öt. Addig legalább, amíg nem optimalizálják az újat. Remélhetőleg hamar megteszik.
-
motacilo
aktív tag
Egy kis adalék távirati stílusban az új KIS-hez:
korábban: Win 8.1 és KIS 2015 HUN
A Chrome simán, gördülékenyen fut a KIS beépülőjével együtt, SafePay Chrome és IE11 alatt is zökkenőmentesen működik, Outlook 2013-ban az antispam modul beépülve problémamentes. A boot időt növeli kissé, de utána észrevétlen. A processzoridőt nem zabálja, nem pörög folyamatosan, csak frissítés és keresés közben kissé, memóriaigénye tűrhető.
most: Win 10 (frissítve nem tiszta telepítés és KIS 2016
A Chrome lassan indul, az oldalak kb, 3-szor annyi idő alatt töltődnek be. KIS bővítmény letilt, probléma megszűnik, újra gyors a böngészés.
Safepay: Chrome alatt befagy hibaüzenettel, bővítményt hiányol (pedig már adott), telepítés után lassan betöltődik a banki oldal.
Outlook 2013 antispam nem működik, ezért letiltásra kerül.
Feladatkezelő megnyit:
processzor folyamatosan 70% fölött használva, ebből 40-50% a Chrome folyamatai. KIS bővítmény kikapcs a böngészőben: processzor megnyugszik a használat a felére esik vissza.Summa: járt utat járatlanért soha....
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest